Na, meggyüttem a börzéről.

Huh, nagyon jól sikerült az egész.

Hosszú évek után most újra árusként mentem oda, fél 10-re érkeztem, de meglepődve tapasztaltam hogy már nincs több szabad asztal.

De szerencsére betársulhattam Zoziékhoz, szóval ezúton is nagy köszönet a Zsákosoknak.

Mondjuk már a börzére is úgy mentem, hogy előre tudtam, hogy megéri, hála Sepinek, aki rögtön nyitáskor jól ki is fosztott, a tőle kapott lóvéból meg én fosztottam ki Kaine-t (lassan már törzsvásárlói kártyát követelhetnék a Kingpintől

), megvettem az ÚBA: Forradalmat és a Marvel+2-t.
Azért nyitás után így is aggódtam egy kicsit, hogy nem fogják vinni a cuccokat, de hál' Istennek varázsütésre beindultak az események és a börze végére majdnem mindent sikerült eladnom, csak az ÚXM sorozat maradt meg (4 szám azért fogyott belőle), valamint a Fekete-Fehér antológia. Szóval nagyon jó volt a forgalmam, persze elég olcsón is árultam a dolgokat szvsz.

Ráadásul Kaine (szokás szerint) ultra rendes volt, és becserélte a PS2-es játékomat egy másikra, a Spider-Man 3-ra (nagy köszönet érte!

).
Jó volt találkozni a sok ismerőssel, majdnem mindenkivel tudtam beszélgetni, mégha csak egy keveset is. Megvolt a közös börzefotó is, a csopiképet kérjük feltölteni.

Mindent egybevetve nagyon elégedetten jöttem haza, megérte a félnapos fáradtságot. Köszönjük, Tomi, hogy megszervezted a bulit!

Ben, Merót egyszerűen nem lehet megverni. Kidumálja magát.