Nem tudom, mi baja volt mindenkinek a felhozatallal, szerintem akadtak szép csajok.

Ja, hogy képregényből? Abból sajnos tényleg nem volt most túl jó.
Mondjuk határozott célként most csak pár régi Donald Kacsa számot szerettem volna megszerezni, de azok közül eggyel se találkoztam. (Konkrét részeket kerestem.)
Végül csak Marvel+2-t, két darab New X-Ment (Morrison) meg egy Mojo Jojo figurát vettem. Utóbbit 100 Ft-ról alkudtam le 90-re.

(Nem volt nálam több apró.)
Meg még egy-két kiló képregényt kaptam, de azt ingyen. (Hálás köszönet mindenki kedvenc nukleáris háziállatának és alkotójának.)
Ellenben a társaság jó volt, az itteni Fantomex, akivel most nagyon sokat beszéltem.
Beültem a végén a kvízre, de olyannyira vizsga hangulata volt, hogy tényleg beadás után jutott eszembe a válaszok fele.

Sajna kicsit rövidnek éreztem rá az időt, csomó kérdéssel kb. így voltam:
Kérdés: Sorolj fel 10 Marvel rajzolót.
Én: Hah, ez milyen könnyű már! Ööö... Ööö... Izé... Na.... Mindegy, írjunk be valakit... Bárkit... Liefeld... Ne! Őt ne! Egyébként is most a DC-nél van... Valaki mást... Liefeld... Liefeld... Liefeld...

Valaki beszól: Letelt a 30 perc!
Én: Liefeld... Liefeld...
Valaki: Most már be kéne adni.
Én:

!
Beadom.
Én: Jack Kirby, Steve Ditko, John Buscema, John Byrne, John Cassaday, John Romita Sr., John Romita Jr., Mike Deodato Jr., David Finch, Bryan Hitch, Steve McNiven, Adi Granov, Stuart Immonen, Olivier Coipel, Marko Djurdjevic...

Vagy a másik verzió volt, hogy "na jó, kettő hirtelen eszembe jutott, de majd visszatérek rá később". Hát nem tértem.
De amúgy jó volt.