Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092235 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:Képregényes események
« Válasz #7620 Dátum: 2012. október 14. - 21:11:39 »
 ;D ;D ;DHol láttál meg sorban állásnál, vagy mikor?
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7621 Dátum: 2012. október 14. - 21:16:39 »
Én is írok akkor. Szerencsére nagyobb volt a börze mint múltkor, és ha jól láttam akkor 12:30 körül szűnt meg sor.  :hehe:
Most csak feleannyit költöttem mint eddig és még el is tudtam találkozni. (Köszönöm a vásárlást.) Találkoztam az eddig megismert tagokkal, ezenfelül mikkával, Sepivel (bár a zokniját nem láttam  :hehe: ) és a karakterleírások mesterével, Bennel. És persze Comicboyjal is. Éppen mondani akartam Krizlinek, hogy szegényt ebben a tömegben nehéz lesz kiszűrni. Erre nem pont ő jött szembe? :hehe: Sepiék 'bandájától' vettem pár Avengerst, köztük az első szám reprintjét és rábukkantam náluk a Thunderbolts sorozatom egy hiányzó számára, ami után vagy két éve sóvárogtam, ez megfizethetlen. Bennel meg cseréltem képregényt.

Egy gonosz megjegyzés a végére: Vladiék nem hiányoztak szerintem.  :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 14. - 21:31:31 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7622 Dátum: 2012. október 14. - 21:34:35 »
különösen örülök Bennek, akit nagyon régen láttam.
Neki én is örültem, csak sajnos sokat nem tudtunk dumálni, mert nekem az asztalnál kellett lennem, őt meg mindig elráncigálta onnan valami vidéki bélpoklos.  ;D

Mindenek előtt azzal indítanék, hogy Mikka mangát vett és ettől boldog volt, lelke rajta.

És nem úsztam meg a Pastramizást sem! Bár most nem szedtem szét a csaptelepet mint legutóbb.
A Keletitől együtt utaztunk Meróval és Tottival, akinek innen is üzenem hogy király csávó, főleg, hogy öngyilkosság és tettlegesség nélkül huzamosabb ideje kibírja Merót, mert kollégák. Mero már a Keletiben magára vonta a helyi alvilág, a csövesek és a rendőrök figyelmét, ez utóbbiak legnagyobb megrökönyödésére a keleti közepén előhúzta a börzére szánt pénzkötegét, és úgy lobogtatta boldog kacajjal, mintha megnyerte volna a lottót. Tottival majd szívinfarktust kaptunk. Mero ezt még utána a keleti melletti Burzsujban is eljátszotta.

A börze fantörpikus volt, az már megadta a remek alaphangulatot, hogy a metrón belefutottunk Benyába, aki a kocsi végében kuporgott, de Mero ellen még az álcája is hatástalan volt. A sulihoz érve nem kis megrökönyödésünkre a szomszédos panelig ért a sor, és hiába kerestünk ismerős arcot, hogy odapofátlankodjunk mellé, nem találtunk. Eddigra Mero már 4-szer megzaklatott szexuálisan.

Röpke 40 perc sorban állás után bejutottunk, kifosztottuk Tomit, rárontottunk a Zsákosokra, találkoztam Mikkával (a manga nincs megobocsájtva bár a Burzsujban nekem vett fagyis brownie enyhített valamit a kínokon amiket okoztál)  Toddékkal, Fantomex-szel, Venommal, Ju-val, Kanival. Psycho mesterrel is találkoztam, aki előzőleg epikus csatába bonyolódott egy téglafallal, de vesztett. Innen is barack a buksi fejére. Ha valakit kihagytam nézzétek el, tujátok, hogy a csapat hivatalos gyógybogyója a Cavinton.  :cavinton:

Sajnos azokat a tpb-ket amelyeket meg akartam szerezni nem találtam, így a magyar kiadványokkal kárpótoltam magam. Szerzemények:
Tomitól a PH1-2, Bird of prey, PPP 1-3, JDW, Farek mestertől a teljes Infinity Gauntlet, 5Panelstől az Isten Ostora, Majd ha fagy, a teljes Charax sorozat és a Fantomextől kapott Shazam és Lantern képregény. Ó és egy Doctor Who figura!!!

Mindent egybevetve isteni volt a hangulat, Junak és Todd barátnőjének puszi a hasára. Jó volt veletek találkozni gyerekek, remélem mihamarabb újra látjuk egymást.
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 14. - 21:39:42 írta Ben Reilly »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7623 Dátum: 2012. október 14. - 21:43:51 »
Hazaértem.
Mi (Ben,Totti,Benya,) 10 óra után értünk oda. kb 30 perc után be is jutottunk ahol rögtön szétszéled a társaság. Beszereztem Kaine-töl a JDW könyvet,Sepitől nehány Captain Marvel-t (nehogymá' miattam nem menjenek egyetemre a gyerkőcök  :hehe: ),Recsi-töl vettem egy IronMan polót,a 5Panels - től mindent,és az Omnibus Comics-töl egy Omnibus Secret Wars Hc-t.
Szinte mindenkivel találkozta egy-két szó erejéig.A tömeg tényleg hatalmas volt,de átmenekültünk Todd,Zsaklin,mikka,Ju,Totti,Ben társaságában a Burzsujba ahol Ju és mikka filmklubot nyitott,Ben szidta a mangásokat,Zsaklinnal elmerültünk a személyelemzés rejtelmeiben,Todd dedikált.
Utána még visszamentünk a börzére,de nem sokat maradtunk,indulni kellet a Pastrami-ba. ;D Aztán Ben-t vonatra tettünk,és mi is hazaértünk.
Jó börze volt,aki nem volt bánhatja.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7624 Dátum: 2012. október 14. - 21:45:01 »
Pedig tényleg nagyon jó cuccai vannak, igazi ritkaságok, de olyan áron adja őket amit csak maximum valami fanatikus, elvakult, milliomos tudna kifizetni.
Vettem tőle most két ritkaságot. :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7625 Dátum: 2012. október 14. - 21:54:34 »
És még te mondtad nekem, hogy 3500, sok A Gyilkos tréfáért.(mondjuk igazad is volt) ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Todd

• Pókfej
« Válasz #7626 Dátum: 2012. október 14. - 21:55:22 »
A tömeg tényleg hatalmas volt,de átmenekültünk Todd,Zsaklin,mikka,Ju,Totti,Ben társaságában a Burzsujba ahol Ju és mikka filmklubot nyitott,Ben szidta a mangásokat,Zsaklinnal elmerültünk a személyelemzés rejtelmeiben,Todd dedikált.
Rendeztünk egy mini Marvel klubbot.
Todd barátnőjének puszi a hasára.
Átadom neki.   ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7627 Dátum: 2012. október 14. - 21:56:49 »
Jól éreztem magamat a börzén, sok újdonsággal tértem haza jó volt összefutni veletek, akár csak egy kézfogás erejéig.
Tomival kezdtem, aztán összefutottam Ju lánnyal, találkoztam Venommal, Meroval, Bennel ( köszönöm az Amkapit :)) Sepivel, Toddal, Zozival...
Ha jól sejtem még Comicboyt és kis haverját is láttam, útbaigazítást kértem merre van a mosdó :D (mondjuk így utólag belegondolva én is jó embert kérdeztem meg, jól el is küldött a másik irányba :) így jár aki egy friss börzéstől kér útbaigazítást :) )

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7628 Dátum: 2012. október 14. - 22:13:44 »
...

Nekem meg végre van Különitményem.  :)

Bátyó ki lett küldve amúgy, délután meg Skypoltunk, kérdeztem, látták-e a Tomit meg a gyűjtői doboz leleplezést, erre meg felnevettek, hogy a Kingpin standhoz közel sem lehetett kerülni.  :lol:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7629 Dátum: 2012. október 14. - 22:38:05 »
Kicsit későn értem ki, de szerencsére még találkoztam a csapat egy részével. Komolyan jó volt újra látni titeket srácok, főleg Bennek és Meronak örültem, hogy újra sikerült felutazniuk.  ;) Tomihoz tényleg szinte képtelenség volt odaférni. :)
Börze után várt a baleseti, ahol egy max. 10 perces dolog miatt 4 órát vártam... Szerencsére nem tört el a kezem "csak" egy nem teljes ficamom lett az egyik kéztőcsontonál, amit gyorsan vissza is pattintottak.

Totti

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #7630 Dátum: 2012. október 14. - 22:58:33 »
Nekem ez az első volt, és nayon jól éreztem magamat:D
Sok a lemaradásom de a mai csomag kezdésnek jó lesz.
A mai nap történetét meg már Mero elemezte:D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7631 Dátum: 2012. október 14. - 23:10:07 »
Én is hazaértem, nagy nehezen. Elképesztő volt ez a börze, minden létező rekordot megdöntött. Több, mint 800-an voltunk! A sor még fél 2-kor is kilógott a suliból. Rengeteg új ember jött - olyan köteteket is fullra eladtam, amiből 2-3 darabnál több nem szokott börzén fogyni. Sokan vettek teljes sorokat, a két új Pókemberből pedig (JDW és HP5) minden egyes darabot eladtam, amire még sosem volt példa. A Jean DeWolff halálából elsőre 174 darab fogyott, és ezt a számot mindeddig összesen egyetlen egy kötetnek sikerült elérnie: a legjobban fogyó Káosznak - és csak 3 darabbal szárnyalta túl! Ráadásul még a JDW-ből el tudtam volna adni vagy 10-15-öt, mert annyian keresték még utána.
Szerintem az Avengers film az oka. :)

Marhára elfáradtam, tényleg egy perc megállásom nem volt. Reggelizni fél 1-kor kezdtem, és 2 zsömlét másfél óra alatt ettem meg. Közben csináltak egy Viva TV interjút velem, de arra is csak 3 percet álltam ki, utána ment a daráló. Még soha ilyen kevés cuccot nem vittem haza, mint most. Az egyetlen szó, amit erre a börzére mondhatok, az a bombasiker.
Köszi mindenkinek, aki részt vett benne, hozzájárult, és persze a nagy spidertomos csapatot jó volt újra látni. :)
Ben, köszi a képregényeket, tök jók!
Azon kívül, amit kifejezetten odahoztak nekem, semmit sem tudtam venni, mert egy percre se tudtam elszabadulni. Ezzel együtt is vettem 350 darab amerikai képregényt. :)

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #7632 Dátum: 2012. október 14. - 23:30:44 »
Szerzemények:
Gor 1-5
Sf 1
Fandom 4
K.O.H.O.
Papp Laci
The amazing Armpit-Web
Swords 3
Kátrány és Toll Album 1
Pókember 2012/5
Firka comics 8
Bloodlust 2

Akikkel találkoztam: Kaine, talgaby, Todd, Meró, Psycho, kanaszta, venom.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7633 Dátum: 2012. október 14. - 23:43:49 »

olyan köteteket is fullra eladtam, amiből 2-3 darabnál több nem szokott börzén fogyni. Sokan vettek teljes sorokat, a két új Pókemberből pedig (JDW és HP5) minden egyes darabot eladtam, amire még sosem volt példa. A Jean DeWolff halálából elsőre 174 darab fogyott, és ezt a számot mindeddig összesen egyetlen egy kötetnek sikerült elérnie: a legjobban fogyó Káosznak - és csak 3 darabbal szárnyalta túl! Ráadásul még a JDW-ből el tudtam volna adni vagy 10-15-öt, mert annyian keresték még utána.
Nagyon szuper! Sejtettem, hogy jól megy az üzlet.:)

Ó, a rokker nagyi. Na ő az akitől szerintem senki nem vásárol, maximum csak mindenki átnézi a gyűjteményét aztán az áron elmosolyodik és otthagyja.
Én is megkérdeztem tőle kiváncsiságból, hogy mennyibe kerül a Gyilkos tréfa, mert Comicboy mondta, hogy keresi... De mikor meghallottam az árat , igencsak elkerekedett a szemem.

Börze után várt a baleseti, ahol egy max. 10 perces dolog miatt 4 órát vártam... Szerencsére nem tört el a kezem "csak" egy nem teljes ficamom lett az egyik kéztőcsontonál, amit gyorsan vissza is pattintottak.
Huh, hát az se gyenge... Jobbulást! ;)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7634 Dátum: 2012. október 14. - 23:47:23 »
Gratulálok a börze sikeréhez, most tényleg lehetett érezni, hogy mekkora tömeg van. :bravo: A nyomorgás ellenére nekem jó érzés volt látni, hogy ilyen sok ember eljött. :)
Kicsit egyébként engem ez meg is lepett, a Mondoconéval egyező időpont miatt, de úgy tűnik, valóban elhanyagolható az átfedés. (A Comicsinvest szerintem bánhatja a "tiltakozását". Úgy tűnik, a számok nem őket igazolták.)

Most csak negyed 11-re értem oda az épülethez, úgyhogy én is állhattam sorban háromnegyed órát, legközelebb megint inkább korábbra megyek, bár 5 óránál többet így se volt alkalmam aludni.
Talán ez a bejutás dolog, amin lehetne javítani egy kicsit, mondjuk ha lenne még egy önkéntes és ketten is osztogatnák a belépőt meg a pecsétet (ami egyébként nap végére már alig látszott a csuklómon), kicsit javulna a tempó. Persze azért így is ki lehet bírni. :)

Mint korábban írtam, most főként külföldi képregényeket szereztem be:
Swamp Thing - Love & Death TPB
Batwoman - Elegy TPB
Batman - Black Mirror HC
meg még 14 db Grant Morrison-féle New X-Men füzet, bővítve a gyűjteményt. (Ezeknek örültem talán legjobban, már csak egyetlen rész hiányzik a Frank Quitely által rajzolt "mongolidiótás" részek közül.)
Továbbá kaptam még egy példányt a 5Panels Szüret című kiadványából. Egyelőre csak ezt volt időm elolvasni.
Sajnos most "csak" ennyi fért bele a keretbe.

A rokker nagyit meg a Trilliant én anyagi okok miatt inkább messzire kerülöm már egy ideje... :lol:

Ismerkedni különösebben nem volt alkalmam (leszámítva, amikor Fantomex felismerte Comicboyt), de annyira ilyenkor nem is vágyom rá, talán majd ha egyszer sikerül eljutnom egy Marvel Klubra, akkor nyugisabb körülmények között. Bár a börze végére pont sikerült összefutnom valakivel, akit egy másik oldalról ismerek. :)

Szerintem az Avengers film az oka. :)
Nem hiszem, hogy csak ez volt benne, de egyébként pont előző nap beszéltem valakivel, aki említette, hogy szereti a Marvel filmeket és próbáltam invitálni a börzére. Azt mondta, azért annyira nem nagy rajongó, de ha több időm lett volna, szerintem sikerül "megrontanom". ;D

Egyébként lehet, hogy csak én érzek némi összefüggést a börze és különösképpen a JDW halála sikere, valamint aközött, hogy a Kingpin adja ki a mostani képregényfüzeteket, de azért szerintem nem elhanyagolható dolog, hogy van egy "saját kézben" lévő országos reklámfelület, másrészt, hogy az újságárusnál beszerezhető kiadványok nem veszik el az ember kedvét az elolvasásuktól a minőségükkel és kiszámíthatatlanságukkal, hanem éppenséggel meghozzák azt. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7635 Dátum: 2012. október 14. - 23:53:38 »
Az biztos, hogy az újságos kiadványok sokat dobnak a dolgon.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7636 Dátum: 2012. október 15. - 06:48:29 »
Jó volt a börze. A felírt 11 beszerzendő füzetből, csak 2-t sikerült, de nem baj. A JDW halála nagyon tetszett! Ha minden igaz, ma megérkezik a Hihi és a PPP is, alig várom, hogy du. végre hazaérjek melóból.Még a barátnőm apja is telefonált, hogy vegyünk neki egy BA kötetet. (megkapta a Káoszt). Szerintem rá is az Avengers film volt hatással.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7637 Dátum: 2012. október 15. - 07:42:07 »
Idézetet írta: Krizli
Talán ez a bejutás dolog, amin lehetne javítani egy kicsit, mondjuk ha lenne még egy önkéntes és ketten is osztogatnák a belépőt meg a pecsétet.
Biztosan lehet erre jelentkezni. :)
Egyébként a legutóbbi börzén így volt, mivel külön sor volt az MKSZ tagoknak, ahol én és Karina szedtük a jegyeket. Elég sok képregényes rendezvényén voltam már önkéntes, és hidd el nem egy olyan könnyű dolog az.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7638 Dátum: 2012. október 15. - 08:02:36 »
Nem egy elvetendő dolog. Valamint most már tényleg meg lehetne fontolni a másik tornaterem kinyitását is. Remélem a tavaszi börzén is ilyen sokan lesznek. Terveim szerint legközelebb jóval nagyobb portékával megyek ki, és szerintem Fareknak is marad még addig cumója.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #7639 Dátum: 2012. október 15. - 09:01:11 »
A tömeg ellenére nagyon jó volt a börze. Tg-től egy félmondatot elkaptam 10-11 körül, ahol jóslásokba bocsátkozva az eddigi legnagyobb látogatottságú börzét jövendölt...és igaza lett :)
A társaság remek volt: Ju-val, Ben-nel dumáltam sokat, de sikerült Mero kártyagyűjteményét is tönkretennem, láttam a "felnőtt" Benyát. Venom-mal sűrűn összefutottam. Fantomex-től vásároltam is (köszi, minden ok).
Szerzemények:
* 13 db mang...ööö...valami béna kesztyűről szóló eposz
* KéT Album
* JDW, plusz előfizuk
* M+ #3 (csak úgy)
* CsP v3 "sor"
* Fantom 24
* Aliens #4
És ezzenel el is lőttem egy 3 fős család 7végi Auchan-os bevásárlási költségvetését
Ju-nak köszi a Whedon-tippet, ha hagy este élni a lányom, akkor rákattanunk
Ben, Ben, Ben: köszi a vidám perceket (a vidám vasárnapot), amiben részesítettél  ;D

Tavasszal (vagy ha hamarabb lesz MKlub) remélem újból találkozunk
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"