Gratulálok a börze sikeréhez, most tényleg lehetett érezni, hogy mekkora tömeg van.

A nyomorgás ellenére nekem jó érzés volt látni, hogy ilyen sok ember eljött.

Kicsit egyébként engem ez meg is lepett, a Mondoconéval egyező időpont miatt, de úgy tűnik, valóban elhanyagolható az átfedés. (A Comicsinvest szerintem bánhatja a "tiltakozását". Úgy tűnik, a számok nem őket igazolták.)
Most csak negyed 11-re értem oda az épülethez, úgyhogy én is állhattam sorban háromnegyed órát, legközelebb megint inkább korábbra megyek, bár 5 óránál többet így se volt alkalmam aludni.
Talán ez a bejutás dolog, amin lehetne javítani egy kicsit, mondjuk ha lenne még egy önkéntes és ketten is osztogatnák a belépőt meg a pecsétet (ami egyébként nap végére már alig látszott a csuklómon), kicsit javulna a tempó. Persze azért így is ki lehet bírni.

Mint korábban írtam, most főként külföldi képregényeket szereztem be:
Swamp Thing - Love & Death TPB
Batwoman - Elegy TPB
Batman - Black Mirror HC
meg még 14 db Grant Morrison-féle New X-Men füzet, bővítve a gyűjteményt. (Ezeknek örültem talán legjobban, már csak egyetlen rész hiányzik a Frank Quitely által rajzolt "mongolidiótás" részek közül.)
Továbbá kaptam még egy példányt a 5Panels Szüret című kiadványából. Egyelőre csak ezt volt időm elolvasni.
Sajnos most "csak" ennyi fért bele a keretbe.
A rokker nagyit meg a Trilliant én anyagi okok miatt inkább messzire kerülöm már egy ideje...

Ismerkedni különösebben nem volt alkalmam (leszámítva, amikor Fantomex felismerte Comicboyt), de annyira ilyenkor nem is vágyom rá, talán majd ha egyszer sikerül eljutnom egy Marvel Klubra, akkor nyugisabb körülmények között. Bár a börze végére pont sikerült összefutnom valakivel, akit egy másik oldalról ismerek.

Szerintem az Avengers film az oka.
Nem hiszem, hogy csak ez volt benne, de egyébként pont előző nap beszéltem valakivel, aki említette, hogy szereti a Marvel filmeket és próbáltam invitálni a börzére. Azt mondta, azért annyira nem nagy rajongó, de ha több időm lett volna, szerintem sikerül "megrontanom".

Egyébként lehet, hogy csak én érzek némi összefüggést a börze és különösképpen a JDW halála sikere, valamint aközött, hogy a Kingpin adja ki a mostani képregényfüzeteket, de azért szerintem nem elhanyagolható dolog, hogy van egy "saját kézben" lévő országos reklámfelület, másrészt, hogy az újságárusnál beszerezhető kiadványok nem veszik el az ember kedvét az elolvasásuktól a minőségükkel és kiszámíthatatlanságukkal, hanem éppenséggel meghozzák azt.