Na megvolt a HoldfényCon vegyes érzelmeim vannak, megosztom veletek beszámolómat

A mai nap úgy kezdődött, hogy barátommal Dénessel találkoztunk a Moszkva téren Danival(SD. EJC.)
Mivel mi Dénessel nem ismerjük Budát Dani kalauzolt el minket a Millenáris Parkba.
Amint odaértünk ledöbbentem azon, hogy mennyien állnak sorba fél órával kezdés előtt

Utánna jött a 2. dózis amikor megláttam egy akacukis köpenyt egy bleaches kardot és pár parókát

Ekkor Danival megállapítottuk:Jó helyen járunk.
Igazából nem így történt, Dénes szerint nem volt kóser a dolog ezért megnézte mi van a sor elején.
Kiderült, hogy az elővételes sorban állunk nem a helyszíni jegyváltásnál

Sort váltottunk és borzadva néztük az elővételes sor jó 150-es sorát

Úgy 10 óra lehetett amikor bejutottunk, szerencsére a fél óra alatt Daninak sikerült visszatartania engem nehogy megkérdezzem
az egyik akacukis tagot, hogy:Normális vagy

Bejutottunk jegyet váltottunk szembesültünk azzal, hogy levásárolhatjuk a jegyet a holdfény team standnál ha ezen kívül
még 3000 Ft-ot csengetünk le nekik, az 576-nál ugyanez csak itt az 1000 Ft levásárolásához 10000 Ft-ot kellett volna leperkálnunk
Először össze szidtuk, őket a belépő miatt, de ahogy beléptünk értelmet nyert az 1,5 lepedő

Egy igazi game show fogadott minekt aminek a neve:Xbox live play it show volt.
A furcsa az volt, hogy mi azt hittük képregényes cuccra jöttünk, rosszul tudtuk

Azt gondoltam nem fogom bírni annyi lesz a jelmezbálozó srác, tévedtem nem sok volt.
A rendezvény leginkább az amcsi E3-hoz hasonlított és nagyon bejött.
Mindent lehetett játszani:Sims 3,Halo,AC3,Fifa 13,Just Dance (Danival hülyét csináltunk magunkból

) és a nagy kedvencem:Nba 2k13
Mielőtt elkezdtünk volna gépezni lélekvesztve kerestük Tomit mondván, PPP4-et és dobozt kell szereznünk mielőtt elkapkodják

Megtaláltuk Tomit megvettük és kifizettük a PPP5-6 árát amit majd a Hungaron veszünk át.

Ezek után vagy 30 percet dumáltunk Tomival élőben jobb beszélni mint írogatni.

Kiderült, hogy felajánlottak egy ingyen asztalt Tominak ezért jött ki és igazából ez nagyon nem képregényes rendezvény.
Ezek után lementünk és Simseztünk PSVitáztunk majd visszatértünk Tomihoz és Dani megvette még a Vadász Lelkét

Ekkor jött az ami a 2. legjobb volt az egészben a képregények beszerzése után

Tudni kell, hogy Dénessel imádjuk az NBA-t mi is kosarazunk versenyszerűen

Megláttam, hogy üresedés van az nba 2k13-nál amire azonnal lecsaptunk és elkezdtünk játszani.
Én a Losangeles Lakers-el voltam Dénes a Dallas Mavericks-el én nyertem 152-209-re

Mire végeztünk már egy kötegnyit kaptunk azokból a megjegyzésekből, hogy:Meddig játszanak még?Nézd meg már 200-at dobott.
(Egy kicsit szemét voltam és az alap beállított 5 perces negyedek helyett igazi 4x12 perces NBA-s negyedeket játszottunk

Ezekután hazajöttünk és elolvastam a PPP-t ami nagyon tetszett, de ez már egy másik topic

Köszönöm, hogy végigolvastátok a beszámolóm és mindent összevetve jó volt a HoldfényCon