Én is véleményezek a Holdfényconról, mert most volt időm a hsz-re. Összecsapva nem írtam volna meg.
Na szóval, ugye Comicboyyal mentem, a hosszú sor láttán, hát szóval bennem is megfagyott a vér, majd átmentünk a másik sorba, mert ugye miért ne a rossz sorba álljunk.
Aztán relatív hamar bejutottunk, nekem ez volt az első Holdfénycon, de kitettek magukért a szervezők, na meg a kiöltözött lányok is.

Habár tény, hogy én se néztem utána, mire megyek, így nekem is hidegzuhany volt, hogy Tomi egyedüli képregényesként volt jelen, és inkább számítógépes játék fronton a legnagyobbak voltak jelen, nagyobb számban.
Tominál Comicboyyal sokat beszélgettünk, vettünk dobozt, ami amúgy állat, én csak a méretén lepődtem meg, a képen nagyobbnak tűnt.

Aztán vettem még egy PPP4-et, illetve egy M+-t, majd tovább álltunk, körbe néztünk, Sims3-tunk, meg minden, és később visszamentünk Tomihoz, mert én még gondolkodtam, hogy meg kellene venni vagy a Vadász lelkét, vagy az Új bosszú angyalait?-t
Tomi, és Balázs ajánlásával a Vadász lelke mellett döntöttem, majd később aztán amikor Comicboyék elmentek, benézett apám is, és így a másikat, az Új bosszú angyalait?-t is megvettük.
A térdfájáson kívül semmi negatív nem ért, tök jó volt az egész, talán az, hogy kevesebb képregény volt, mint számítottam nem volt olyan jó, de hát legközelebb már tudom, hogy mire számítsak. Gratulálok a szervezőknek, az egész jó volt, én nagyon jól szórakoztam. Egy élmény volt.