Megvolt nekem is a börze, érdekes volt az új helyszín.

Mondjuk én direkt a börze második felére mentem oda, hogy elkerüljem a tumultust, így amikor én érkeztem (fél 1 körül) már viszonylag szellős volt a hely. De hallottam a többiektől, hogy délelőtt brutális volt a tömeg. Maga a helyszín amúgy a dizájnt tekintve tetszett, hangulatosabbak voltak a termek, mint a sulis folyosók. Nagy pozitívum volt a ruhatár is, illetve ahogy láttam, a büfé is elég jó volt (bár onnan nem vettem semmit), valamint tényleg meglepően közel van a metrómegállóhoz, több sétára számítottam. Úgyhogy úgy tűnik, hogy (Ben kérdésére is válaszolva) a túlzsúfoltság volt az egyetlen probléma, maga a terület is kissebbnek tűnt, mint az előző helyszín. Amit nem értettem, hogy a bejárattal szembeni falrész elé miért nem lehetett árusokat telepíteni, legalább 4-5 asztal elfért volna még oda. Mindenesetre picit fura volt az új helyszín ennyi idő után, valószínűleg szokni kell még, más a hangulata.

Jó volt találkozni az ismerősökkel (Mero bácsi is el tudott jönni szerencsére). Viszont hihetetlen gyorsan szaladt az idő, tesz egy kört az ember, meg dumál egy kicsit és már vége is a börzének. A választék szokás szerint jónak tűnt (nem-hardcore képregényesként mondom ezt, a nagy gyűjtők biztos lehurrognak majd

), beszereztem az ÚBA-t és a Marvel+-t, illetve Tgaby hozzám vágott egy PC-játékot (Ground Control) kvázi ingyér (sajnos a Rollercoaster Tycoonról lemaradtam, dehát így jártam

). Még egy-két dolog volt, ami tetszett volna, csak vagy túl használt volt, vagy az árat sokalltam. Összességében jó volt a börze, csak az új helyszín miatt volt picit fura.

(
Ezt a képregényt amúgy ismeri valaki? Mennyire jó? Ez volt az egyik cucc, amivel szemeztem, de kicsit drágának találtam, és nem akartam kockáztatni.)