Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1087614 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
Re:Képregényes események
« Válasz #8180 Dátum: 2013. március 10. - 16:04:50 »
Asszem ennyi  :cavinton: :)
Az "asszem" vagy a kavinton leszek én ;)

Én nem bírtam ezt a zsúfoltságot és 1 óra elteltével leléptem. A kötelezőket se szereztem be, csak azokat, ahol oda tudtam jutni a pulthoz :-\
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8181 Dátum: 2013. március 10. - 16:59:44 »
Akkor a legnagyobb gond a helyszüke volt? Képek lesznek?

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8182 Dátum: 2013. március 10. - 17:05:15 »
Nekem is megvolt a börze, de én is eljöttem kb 11:15 körül.
Ez a tömeg...ősszel ehez képest kevesen voltak.
Mi kb 9:15-kor ott voltunk, de kétszer is visszaküldtek a sorba, mivel csak 10:00-tól lehet bemenni ;D
Amikor 10:00-kor betódultunk azonnal Tomihoz mentem egy PPP7-ért amit hazaérkezve azonnal el is olvastam, állati jó :kingpin:
Körülnéztünk jobban mondva sodort a tömeg, ide oda, láttam az áhított Gyilkos tréfát, de nem maradt rá pénzem. :(
A tömeg visszavitt a Kingpin standhoz ahol vettem egy Hihi pók7-et valamint átvettem a nyereményjátékon nyert Beszivárgást.
Kb ennyi volt a börze.Állíthatom j érzés volt kijönni a fülledt tömegből ;)
Talán találhattatok volna valami tágasabb helyet, de ez már csak kötekedés ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8183 Dátum: 2013. március 10. - 17:22:10 »
Egyáltalán nem volt szűk a hely, csak a belső teremben az asztalok elrendezése miatt tűnt annak, amúgy semmi gond nem lett volna vele. Szerintem a helyszín nagyon jó, sokkal jobb mint vártam. Mi a HZs-vel nagyon jó helyet fogtunk ki, jól is ment az üzlet szerencsére.

A PPP gyors elfogyásának az oka, mint kiderült, abból fakadt, hogy Tomiék nem találtak belőle 200 db-ot. Remélem, hogy előkerül, mert emiatt nem kaptuk meg mi sem őket.  :(

Képek majd lesznek. Összességében szerintem nagyon jó kis börze volt ez.  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8184 Dátum: 2013. március 10. - 17:34:03 »
Megvolt nekem is a börze, érdekes volt az új helyszín. :) Mondjuk én direkt a börze második felére mentem oda, hogy elkerüljem a tumultust, így amikor én érkeztem (fél 1 körül) már viszonylag szellős volt a hely. De hallottam a többiektől, hogy délelőtt brutális volt a tömeg. Maga a helyszín amúgy a dizájnt tekintve tetszett, hangulatosabbak voltak a termek, mint a sulis folyosók. Nagy pozitívum volt a ruhatár is, illetve ahogy láttam, a büfé is elég jó volt (bár onnan nem vettem semmit), valamint tényleg meglepően közel van a metrómegállóhoz, több sétára számítottam. Úgyhogy úgy tűnik, hogy (Ben kérdésére is válaszolva) a túlzsúfoltság volt az egyetlen probléma, maga a terület is kissebbnek tűnt, mint az előző helyszín. Amit nem értettem, hogy a bejárattal szembeni falrész elé miért nem lehetett árusokat telepíteni, legalább 4-5 asztal elfért volna még oda. Mindenesetre picit fura volt az új helyszín ennyi idő után, valószínűleg szokni kell még, más a hangulata. :) Jó volt találkozni az ismerősökkel (Mero bácsi is el tudott jönni szerencsére). Viszont hihetetlen gyorsan szaladt az idő, tesz egy kört az ember, meg dumál egy kicsit és már vége is a börzének. A választék szokás szerint jónak tűnt (nem-hardcore képregényesként mondom ezt, a nagy gyűjtők biztos lehurrognak majd :D ), beszereztem az ÚBA-t és a Marvel+-t, illetve Tgaby hozzám vágott egy PC-játékot (Ground Control) kvázi ingyér (sajnos a Rollercoaster Tycoonról lemaradtam, dehát így jártam :D ). Még egy-két dolog volt, ami tetszett volna, csak vagy túl használt volt, vagy az árat sokalltam. Összességében jó volt a börze, csak az új helyszín miatt volt picit fura. :)

(Ezt a képregényt amúgy ismeri valaki? Mennyire jó? Ez volt az egyik cucc, amivel szemeztem, de kicsit drágának találtam, és nem akartam kockáztatni.)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8185 Dátum: 2013. március 10. - 18:02:46 »
illetve Tgaby hozzám vágott egy PC-játékot (Ground Control) kvázi ingyér
Mégis úgy adtad oda érte az 50 forintot, mintha a fogadat húznák.  :D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8186 Dátum: 2013. március 10. - 18:15:26 »
Ami érdekes volt számomra, hogy Tomi asztalától jobbra volt egy asztal ahol az egyik srác a PPP1-et árulta befóliázva.
A fólián meg ez a felirat volt olvashat:Felbecsülhetetlen érték
Úgyanennél az asztalnál a Polgárháború előszele ugyanezzel a felirattal. :D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

venom75

• Pókfej
« Válasz #8187 Dátum: 2013. március 10. - 18:18:02 »
Én is hazaértem . A PPP elfogyása engem is szíven ütött mivel én abban a hitben voltam , hogy Tomi külön elrakta nekem az előfizetett képregényeket , így nyugodtan vásárolgattam.
MERO , engem is kihagytál , csúcs vagy. Nem nagy megjelenés dömping volt most , de így is sikerült egy néhány ezrest elköltenem.
Listám :
- Marvel +
- Az új Bosszú Angyalai : Beszivárgás
- Kátrány és Toll 2. album
- Sergio Aragonés album ( Kátrány és Toll )
- Aliens : Idegenek a Földön 5,6 ( Kátrány és Toll )+ tartó hozzá
- Megint 24 óra
- Fandom 3/1
- Hey , Jude Koli
- Prizma 9 - Batman
- Tintin Kalandjai : Az egyszarvú titka ( régi kiadás )
- Talpraesett Tom : Az apacsok szorosa ( Újvidéki )
- Snoopy , Góliát, 7db füzet
- 10 db külföldi képregény a borítóik miatt ( Köszönet Sepinek , Benyának )
- 3 csomag képregény fólia.

+

Az Benya volt.

++

A hely szerintem elég jó volt , de nagy volt a zsúfoltság ( nagyon sokan voltak ) , próbáltam fényképezni , de nagyon nem tudtam közlekedni így feladtam.
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 10. - 19:08:01 írta Sepi »

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #8188 Dátum: 2013. március 10. - 18:32:40 »
Egyáltalán nem volt szűk a hely, csak a belső teremben az asztalok elrendezése miatt tűnt annak, amúgy semmi gond nem lett volna vele. Szerintem a helyszín nagyon jó, sokkal jobb mint vártam. Mi a HZs-vel nagyon jó helyet fogtunk ki, jól is ment az üzlet szerencsére.
Ezt csak azért mondod, mert a Ti asztalotok a másik ki/bejárat végén volt, szelősebb is volt ott a placc...nemhiába menekült oda Mero, tg és Damir:)
Egyébként akkor be lehetett menni "ingyen" is akár? Sepiék oldalán levő bejáratnál simán be lehetett menni? Vagy azt is ellenőrizta vki?

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #8189 Dátum: 2013. március 10. - 18:40:51 »
Ami érdekes volt számomra, hogy Tomi asztalától jobbra volt egy asztal ahol az egyik srác a PPP1-et árulta befóliázva.
a srac azt mondta, hogy 10000 forint az alja, amiert eladja :) Good luck!

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #8190 Dátum: 2013. március 10. - 18:47:47 »
Szerintem sikerülni fog (neki) vmikor (2-3 év), hiszen a Hihi 27. 6000-ért szokott gazdát cserélni...

SwitcX

• Vendég
« Válasz #8191 Dátum: 2013. március 10. - 18:50:17 »
Szerintem sikerülni fog (neki) vmikor (2-3 év), hiszen a Hihi 27. 6000-ért szokott gazdát cserélni...

6k? Miért olyan sok, talán keveset nyomtak ki belőle?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8192 Dátum: 2013. március 10. - 18:52:06 »
nemhiába menekült oda Mero, tg és Damir:)
Egyébként akkor be lehetett menni "ingyen" is akár? Sepiék oldalán levő bejáratnál simán be lehetett menni? Vagy azt is ellenőrizta vki?
Tg zsákos, szóval eleve ott volt a helye. :)
És nem, nem lehetett ott bemenni, csak kijönni. Amíg volt sor a bejáratnál, egy alkalmazott figyelte, hogy ne menjen ott be senki.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8193 Dátum: 2013. március 10. - 18:56:17 »
Jól éreztem magam a börzén, igaz volt egy enyhe heringparty. Találkoztam Krizlivel, Meróval, Venommal, Comicboyjal, Juval, Kainenel.
Nem vettem olyan sok cuccot: Avengers Annual 10 (Vadóc első megjelenése), pár füzet, Beszívárgás és egy Amazing Fantasys póló. Remélem maradt PPP.
Kovács Milán rajzgyűjteményét is megnéztem. Van rajza Granovtól, Bermejotól, Del'ottotól, Riverától és más rajzolóktól. Nagyon állat.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8194 Dátum: 2013. március 10. - 18:57:24 »
Nekem még jutott PPP. ;D Illetve az ismerősnek, aki kérte tőlem. :)

Képek majd lesznek. Összességében szerintem nagyon jó kis börze volt ez.  :D
Várom-várom. :D Kíváncsi vagyok, hogyan mutatok, remélem, nem látszik, milyen fáradt voltam. :-[

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #8195 Dátum: 2013. március 10. - 18:59:05 »
Nekem is megvolt a mai börze, én kb 13-ig maradtam, és én is csalódott voltam, hogy a PPP-t nem tudtam átvenni, bár csak kényelmi opció miatt.
Én ezeket szerváltam:
CSP V1 1-20 (4,12,14,15,17 kivételével)
CSP V2 82-90 ( 87,88,89 kivételével)
Pókember nagykönyv
Pókember film alapján készült könyv
Spiderman loves MJ
Marvel Adventures 5-52 (kisebb nagyobb lyukakkal)
ASM 1977-es filmsorozat
Mutánsvilág 1-2
M+

Jó volt, én már régóta  ismerem a helyet, kisebb tömegnél nagyon előnyös, viszont a délelőtti csúcs miatt  többször volt, hogy beragadtunk a nagyteremben. Gyakorlatilag két sávban lehetett volna menni, 1-1 mindkét menetiránynak, de mindkét sávban álltak, és nézelődtek, így előre jutni alig lehetett.

Idézet
Nekem még jutott PPP. ;D Illetve az ismerősnek, aki kérte tőlem. :)

Mázlista!  :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 10. - 19:07:03 írta Sepi »
SD. EJC.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #8196 Dátum: 2013. március 10. - 19:08:12 »
Nekem is megvolt a börze. A megközelíthetőség teljesen rendben van, tetszik az új hely de tényleg szűkösen voltunk egy kicsit. A benntio részen néha nagyon feltorlódtunk de túléltük, az előző börze zsúfoltabbnak tűnt nekem, ott el is pattant a cérna kicsit.

Sikerült beszerválni pár jó dolgot, 2 ember (Venom & Kaine) rokonai ma este nem fognak aludni a csuklástól...

- 2 db Marvel+ (Amazonos)
- Beszivárgás
- PPP  4-5-6-7 ( ez elfogyott? akkor még jó hogy mindig Kaine-nél kezdek :P )
- Gyilkos tréfa + Halál a családban (ezt a kettőt 3,000 Huf-ért)
- Superman, Joker, SuperboyPrime DC ólom figurák
- AmKap, Megtorló, Deadpool, Póknő, Sheena  Marvel ólom figurák (Thx venom!)
- Vettem 3 fasza kis hűtőmágnest :D Boba Fett, Joker, Bane (Mikor az eladó srácok meglátták hogy a Bane-est is viszem elsütötték hogy ez találó vétel nekem, HEHE)
- Star Wars baljós árnyak regény kemény 500-ért, kifogástalan állapotban

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8197 Dátum: 2013. március 10. - 19:12:27 »
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 10. - 19:14:38 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8198 Dátum: 2013. március 10. - 19:14:31 »
Engem is kihagyott, de nem is csoda, mert egész nap a vérét szívtuk, így nem csodálom, hogy már hallani sem akar rólunk.  ;D
De azért én megpróbáltam egy kötetet becsempészni a táskájába engesztelésül.  :D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8199 Dátum: 2013. március 10. - 19:18:27 »
Engem is kihagyott, de nem is csoda, mert egész nap a vérét szívtuk, így nem csodálom, hogy már hallani sem akar rólunk.  ;D
Nem is igaz.
 :nezze:
Banda:HZS Team

De azért én megpróbáltam egy kötetet becsempészni a táskájába engesztelésül.  :D
Igen?  :ohmy: És mi lett volna az ?  :oh:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül