Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1090059 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:Képregényes események
« Válasz #8240 Dátum: 2013. március 11. - 19:11:45 »
Nekem az egyik legjobb börzém volt a tegnapi! Nagyon jól ment a bolt, nyitás előtt kapásból vett tőlem valaki egy Pókember figurát, meg Venom 3db képregényt. :)
Aztán nyitás után a nagy tömegáradat akaratlanul is végignézte a portékámat, mivel Tomi asztala mellett sikerült asztalt foglalni. Párszor körbenéztem, de nem vásároltam sokat, most inkább az eladáson volt a hangsúly.
Jó volt találkozni a régi arcokkal, és váltani pár szót, nagy meglepetésemre Mero is tiszteletét tette, habár a börze napjáig titkolta, hogy jön...
És végezetül, ez volt az asztalom, köszönet a képért Todd-nak: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=474551949267218&set=a.474551872600559.1073741826.137172599671823&type=3&theater

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #8241 Dátum: 2013. március 11. - 19:23:29 »
Ami érdekes volt számomra, hogy Tomi asztalától jobbra volt egy asztal ahol az egyik srác a PPP1-et árulta befóliázva.
A fólián meg ez a felirat volt olvashat:Felbecsülhetetlen érték
a srac azt mondta, hogy 10000 forint az alja, amiert eladja :) Good luck!
Én voltam az a személy, nagyon sokan kérdeztek rá az árára, vicces volt látni a reakciókat. Egy illető szabályosan ideges lett, amikor elmondtam mennyibe kerül, volt olyan, akinek le kellett írnom az árat. :D Ezt amúgy csak olyan próba-szerencse alapon vittem ki, nem bánom hgy nem adtam el, mivel nincs belőle dupla példányom nekem sem.

venom75

• Pókfej
« Válasz #8242 Dátum: 2013. március 11. - 19:29:55 »
Az új Star Wars (Fazekas ) képregényért is adtak ennyit , neked is lehetett volna szerencséd.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8243 Dátum: 2013. március 11. - 19:35:30 »
Én konkrétan tudok valakiről, aki egy tízesért kínálta valakinek (hacsak nem az is te voltál).

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #8244 Dátum: 2013. március 11. - 19:51:39 »
Én kinézem belőle! :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8245 Dátum: 2013. március 11. - 20:12:31 »
De sajnos osztanak, én kaptam.
Pont ezt mondtam én is, hogy ha megállít, akkor kapsz pontot. Ha nem állít meg, akkor utólag nem fogják bekérni a cégtől, hogy ki vezetett, hacsak nem bűncselekményt követtél el, de akkor már a legkisebb gondod a pont.  ;) De ez már OFF.

Idézet
Nekem is sikerült bevásárolni, sőt Mero-t is láttam élőben ( cseppet sem annyira ijesztő, mint a képeken  :hehe: ) pár szót fecsegtünk is, és ha tg árulta az 50 FT-os játékokat, akkor ő is megvan.  ;D
A fene a pofád, hogy kint voltál és nem is kerestél meg minket.  :tujau: Pedig Micho azt mondta, hogy nem jössz.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #8246 Dátum: 2013. március 11. - 20:15:20 »
Én konkrétan tudok valakiről, aki egy tízesért kínálta valakinek (hacsak nem az is te voltál).
Én voltam az, de nem csak egy embernek, hanem mindenkinek aki megkérdezte. :D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #8247 Dátum: 2013. március 11. - 20:27:55 »

Nekem is sikerült bevásárolni, sőt Mero-t is láttam élőben ( cseppet sem annyira ijesztő, mint a képeken  :hehe: ) pár szót fecsegtünk is, és ha tg árulta az 50 FT-os játékokat, akkor ő is megvan.  ;D
A fene a pofád, hogy kint voltál és nem is kerestél meg minket.  :tujau: Pedig Micho azt mondta, hogy nem jössz.
[/quote]

Bocsesz!  ;D Micho? Vele nem is beszéltem... Vajon honnan az infó? Nem lehet, hogy kever valakivel?
Amúgy személyesen még senkivel nem találkoztam közületek, csak kainenel, de szerintem ő sem tudna hova tenni. Tucatarcom van.  :hehe:
Igazából azt sem tudtam volna, hol keresselek, és az is lehet, hogy találkoztunk. Az igazság az, hogy csak beugrottam vásárolni, és mentem is volna, mert vártak. Aztán akik vártak eltűntek, no és akkor kicsit visszamentem, mert úgy volt, marad a vonat haza. De aztán akik vártak, előkerültek és újra vártak úgyhogy nem is volt nagyon időm ismerkedni. De ha minden jól megy és ősszel is tudok menni, megkereslek titeket, ígérem. Vonattal tök jó lett volna a megközelítés, úgyhogy ha marad a börze ahol van, legközelebb nagyon egyszerű lesz oda jutnom.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8248 Dátum: 2013. március 11. - 20:49:03 »
Van egy saját kitünk, lehet, Sepi őrá gondol.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8249 Dátum: 2013. március 11. - 20:50:44 »

sőt Mero-t is láttam élőben
Virágokat az öltözőbe.
pár szót fecsegtünk is,
:headscratch: :cavinton:
Tucatarcom van.
Please uptade my memory.  :-[
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8250 Dátum: 2013. március 11. - 20:55:10 »
Ja, vagy én értettem félre amit micho mondott, az is előfordulhat.  :D

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #8251 Dátum: 2013. március 11. - 20:58:36 »

sőt Mero-t is láttam élőben
Virágokat az öltözőbe.
pár szót fecsegtünk is,
:headscratch: :cavinton:
Tucatarcom van.
Please uptade my memory.  :-[

Mondom, hogy tucatarcom van.  :hehe:
Azért nem emlékszel, mert nem mutatkoztam be, eléggé siettem mikor nálatok voltam, de én voltam az a mókus aki elvitte a The Death of Captain Marvel képregényt ( némi hezitálás és alkudozás után ) az asztalotoktól. Amúgy a többiek kik voltak az asztalnál?

Ja, vagy én értettem félre amit micho mondott, az is előfordulhat.  :D

Ez lehet a rejtély kulcsa.
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 11. - 21:00:41 írta Kit Walker »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8252 Dátum: 2013. március 11. - 21:06:12 »
Jaaaa,már tudom.  :oh:
Az asztalnál a Hzs team volt. Farek,Sepi,talgaby,Aldarion,Recsi,Micho.Kihagytam valakit ?  :cavinton:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #8253 Dátum: 2013. március 11. - 21:16:46 »
Jaaaa,már tudom.  :oh:
Az asztalnál a Hzs team volt. Farek,Sepi,talgaby,Aldarion,Recsi,Micho.Kihagytam valakit ?  :cavinton:

Na ugye, hogy nem vagyok egy épületes látvány?  :hehe:  :roll:
Akkor tg volt aki ajánlgatta a játékokat. Így ő is megvan.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8254 Dátum: 2013. március 11. - 21:20:59 »
Azért nem emlékszel, mert nem mutatkoztam be, eléggé siettem mikor nálatok voltam, de én voltam az a mókus aki elvitte a The Death of Captain Marvel képregényt ( némi hezitálás és alkudozás után ) az asztalotoktól.

Már nem emlékszem tisztán, de mintha pont akkor lettem volna ott én is amikor megvetted. Mert valaki megkérdezte, hogy mennyibe került. Asszem.  :cavinton:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #8255 Dátum: 2013. március 11. - 21:27:55 »
Azért nem emlékszel, mert nem mutatkoztam be, eléggé siettem mikor nálatok voltam, de én voltam az a mókus aki elvitte a The Death of Captain Marvel képregényt ( némi hezitálás és alkudozás után ) az asztalotoktól.

Már nem emlékszem tisztán, de mintha pont akkor lettem volna ott én is amikor megvetted. Mert valaki megkérdezte, hogy mennyibe került. Asszem.  :cavinton:

Elképzelhető.

Amúgy Merora is csak azért emlékszem, mert rászóltak, hogy ne rontsa az üzletet.  :hehe:
Egyébként a Bödönman képről nem lett volna meg, szóval ez is elég sokat elárul az arcfelismerő képességemről, és az arcmemóriám jelenlegi állapotáról.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #8256 Dátum: 2013. március 11. - 21:49:06 »
Nos a jó hír, hogy megvan: valahogy ott maradt a raktárban mégis. Így most azoknak is postázzuk, akik ott vették volna át, ezt buktuk.
Szóval akkor ne menjek el a Trilianba, mert elküldöd nekem is, igaz?  :)
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8257 Dátum: 2013. március 11. - 22:00:12 »
De igen, a Trillianosoknak ott lesz az átvétel.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8258 Dátum: 2013. március 11. - 22:04:55 »
de én voltam az a mókus aki elvitte a The Death of Captain Marvel képregényt ( némi hezitálás és alkudozás után ) az asztalotoktól.
Á, erre a jelenetre emlékszem én is.  :D Először tőlem kérdezted, hogy mennyibe kerül. Én voltam a nagydarab őszülő szakállas csávó barna ingben.  ;D

(Erről a körbeírós részről eszembe jutott az Utolsó cserkész:
"-Honnan tudod, hogy az én feleségem volt?
-Ő mondta, hogy a férje egy nagy darab strici kalapban."  :hehe: )

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8259 Dátum: 2013. március 11. - 22:09:03 »
Ki volt az az a fickó, aki mindig megnézte, hogy mi mennyibe kerül és ha elvittek valamit akkor meg kihúzta a listájáról? Ősszel is vettem tőle(tek) pár cuccot és **** megkérdezni.  :stupid:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.