0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Akkor majd csinálunk kisebb csoportképeket is. Mikkával és Venommal tuti akarok egyet! Mero meg úgy is odatolja a képét mindenhová.
Idézetet írta: Todd - 2013. október 17. - 15:16:58akkor lesz egy Busó is a képen.Igen, úgy tudom Sepi is jön.
akkor lesz egy Busó is a képen.
Mero meg úgy is odatolja a képét mindenhová.
Bizony. De most legalább lesz egy fő "küldetése", hiszen őt ismerve mindent megtesz majd, hogy a barátnőd előtt lejárasson. Viszont ennyi sikerélményre úgyis szüksége lesz, mert a zsákos asztalnál mi úgyis porig alázzuk Merót.
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!!!Urak, hölgyek, szombaton és vasárnap vagyis a börze napján, nem fog járni a 2-es metró a biztosítóberendezések és vezetékek cseréje miatt, ezért pótlóbuszok és villamosok járnak majd. Javaslom a 24-es villamost a Keletitől aki onnan jönne. De nézzetek utána hogy kit mennyire érint az utazása szempontjából a dolog. Gondoltam szólok.
A 24-es viszonylag gyors, 12 perc a Nagyvárad tér.
A 24-es villamossal meddig ? Én a metro pótló busszra gondoltam.
Mondjuk a 24-esen még alig láttam ellenőrt, az is tény.
Attól nem félnék, hogy te nem találod fel magad...
Meg is lepődök, ha néha látok. Mondjuk csak a Közvágóhíd és a Nagyvárad tér között vannak néha. Valamiért a Nagyvárad téren mindig leszállnak...
Idézetet írta: Ben Reilly - 2013. október 17. - 15:11:38Mero meg úgy is odatolja a képét mindenhová. Bizony. De most legalább lesz egy fő "küldetése", hiszen őt ismerve mindent megtesz majd, hogy a barátnőd előtt lejárasson.
Viszont ennyi sikerélményre úgyis szüksége lesz, mert a zsákos asztalnál mi úgyis porig alázzuk Merót.
Igen Meró már azóta kilátásba helyezte a lejáratásom, amióta megtudta, hogy már más popsijára vágyom az övé helyett. Bocs cunci. De annyi vazelin már a világon nincs.