Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1087050 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

edinem

• Grizzly
  • *
Re:Képregényes események
« Válasz #8700 Dátum: 2013. október 21. - 15:43:25 »

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #8701 Dátum: 2013. október 21. - 16:38:07 »
Szuper volt a börze, tényleg sokkal jobb volt a szervezése a dolognak. bent, habár sok ember volt, az kétségtelen, de nem volt sehol se dugó, ami nagyon kellemes meglepetés volt. A 2 soron én is csodálkoztam, nem tudom hogy fordulhatott ilyen elő... :uhoh:
Amit nekem sikerült beszerezni:
Fenegyerek kötet
HP 5
PPP11
Ulti Pók 3
CSP V1 50 kék, 75 piros, meg még 2-3 másik szám
~A3 méretű Paninis poszter
X-men E, mint eltörölni
Hihetetlen Pók 21,22,25

Ja, és sikerült "összebarátkozni" a méregdrága nénivel a börzén.  :twisted: Hát, hogy ilyen hogy tud létezni, és hogy nem ütötték még le???... :roll:

SD. EJC.

dub7

• Grizzly
  • *
« Válasz #8702 Dátum: 2013. október 21. - 16:52:09 »
Alul a lépcső utáni teremben, a bal oldali sor közepe-vége felé volt egy srác amerikai képregényekkel. Esetleg valaki nem ismeri?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8703 Dátum: 2013. október 21. - 17:20:46 »
Teremben? Akkor az Grifter lesz.

dub7

• Grizzly
  • *
« Válasz #8704 Dátum: 2013. október 21. - 18:17:50 »
Abban a teremben, amit sokan nem találtak meg. És sok amcsi füzet volt nála.
valaki esetleg tud kontaktot?
« Utoljára szerkesztve: 2013. október 23. - 21:56:02 írta dub7 »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #8705 Dátum: 2013. október 21. - 19:24:51 »
Szerintem is marha jó volt a börze, nagyon jót tett a helynek a + terem és emelet. ;) A kis terem volt a legkevésbé zsúfolt, az emelet meg a lenti nagyobb teremben többen tolongtak, de még így is egész jó voltak a mozgási lehetőségek. :-) Sok mindent nem vettem:
PPP11-et átvettem
Fenegyerek
Vasember
Beszivárgás.
+ még befizettem a jövő évi 3 előfizetést. Gondolkoztam még egy árusnál az Avengers-rajzfilmsorozaton, de nem igazán merek dvd-t vagy játékot venni bolton kívül. :roll: A nyereményt is átvettem, marha nagy öröm volt, hogy Tomi össze tudja kötni a nevemet a képemmel. :) ;) Barátnőm is átvette a nyereményét, de csak mielőtt elindultunk, előtte gyűjtötte az erőt, nem akart tolakodni. :) Neki is tetszett egyébként az egész banzáj, de hogy ne unja meg hamar, gyorsan leléptünk. :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #8706 Dátum: 2013. október 21. - 19:26:32 »
Úgy látszik ez egy növekvő trend, hogy a barátnősök hamarabb lelépnek.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8709 Dátum: 2013. október 21. - 20:41:57 »

Ja, és sikerült "összebarátkozni" a méregdrága nénivel a börzén.  :twisted: Hát, hogy ilyen hogy tud létezni, és hogy nem ütötték még le???... :roll:

Ja még mindig nála figyelt a régóta vágyott Gyilkos tréfa, kiválló állapotú példánya, (1 éve nem vitték el)  :roll:

Hát én vegyes érzelmekkel mentem, mivel sietnem kellett, így csak olyan fél órára tudtam benézni.
Nyitásra ott is voltam a sorban állás közben meg Fantomex-el beszélgettünk.

A kötelező meg volt: PPP 10, díszdoboz, folytatás következik vagy Holdfényen, ha lesz Tomi, vagy Hungaron
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

venom75

• Pókfej
« Válasz #8711 Dátum: 2013. október 21. - 21:16:14 »
Ben-ék készítették ezt a kiadványt , itt is hirdetve volt. Karakterleírásokat tartalmaz.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8712 Dátum: 2013. október 21. - 21:26:13 »
Szerintem is jó volt a börze, legalábbis jól éreztem magam, bár magából a börzéből keveset láttam. Találkoztam mindenkivel ( ;D), és pár emberrel még beszélgetni is tudtam. :) Meronak ezúton is köszi a kávét. ;)

Ja, és Ben barátnője nagyon rendes és kedves volt, remélem, hozza még máskor is, amikor jobban is megismerhetjük. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2013. október 21. - 21:28:51 írta Ju »

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #8713 Dátum: 2013. október 21. - 21:28:36 »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Ju

• Pókfej
« Válasz #8714 Dátum: 2013. október 21. - 21:31:40 »
Ugye te vagy a napszemüveggel a homlokán hátul ülő fiatalember? :)
Pontosan, ő Sepi. :) Ő sem vállalta be, hogy megbillogozzam a homlokát, pedig a napszemüveggel még el is takarhatta volna. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8715 Dátum: 2013. október 21. - 21:52:22 »
A nyereményt is átvettem, marha nagy öröm volt, hogy Tomi össze tudja kötni a nevemet a képemmel. :) ;)
Alapból tudom sokakét, de a nagy káoszban, rohamban még azokét is elfelejtem, akiknek tudom. A tied valahogy jobban rögződött. :)
Szerintem is jó volt a börze, legalábbis jól éreztem magam, bár magából a börzéből keveset láttam. Találkoztam mindenkivel ( ;D)
:lol: Jó poén!  ;D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #8716 Dátum: 2013. október 21. - 21:53:05 »
Ugye te vagy a napszemüveggel a homlokán hátul ülő fiatalember? :)
Pontosan, ő Sepi. :) Ő sem vállalta be, hogy megbillogozzam a homlokát, pedig a napszemüveggel még el is takarhatta volna. :D

Hahh! Pedig pocsék az arcmemóriám, de ő megmaradt a tavaszi börzéről ( meg Mero  ;D ). Pedig nem váltottunk több szót 2 mondatnál.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

salander

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #8717 Dátum: 2013. október 21. - 22:23:26 »
Szerzemények.
A mindenféle extra borítós cuccok kitől vásároltad? :]

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8718 Dátum: 2013. október 21. - 22:26:47 »
Ez volt a legjobb börzém eddig. Biztos a jelmezem miatt. Tök jó volt, hogy sokaknak tetszett, fényképezkedtünk és még riportot is csináltak velem, bár hadartam, úgyhogy nem tudom mennyire lesz jó a felvétel :/ . És pont a Szegedi Képregényfesztiválon fogják leadni, én meg Szegedről jöttem fel.  :hehe: Találkoztam Comicboyjal, Mikkával, Meróval, Bennel és a barátnőjével, Krizlivel, Kaine-nel, Toddal, Pádival, Kanasztával, Venommal és ZSpiderrel, akivel fura mód facebookon ismerkedtem meg börze előtt pár nappal. Nem vettem sok cuccot: Fenegyerek kötet, két Bosszú Angyalai kötet, átvettem Vladiétól a Daredevil és Indestructible Hulk füzeteimet és nem bírtam ki, hogy ne vegyem meg tőlük a Superior Foes of Spider-Man első két számát. Plusz vettem olcsón egy Batmant és Robint ábrázoló pólót. Mivel nagyon ráálltam arra, hogy csak új megjelenéseket veszek (Marvel Now, New 52) így a börze nekem már inkább a spanolásról szól, nem a vásárlásról. Előre eladtam pár dolgot, szerencsére könnyen felismertek a jelmezben. :hehe: Jó volt, hogy ennyi volt a hely és még a WC meletti termet is megtaláltam, mert emlékeztem, hogy Kaine említette, hogy ott is lesznek árusok. Nagyon jól éreztem magam.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8719 Dátum: 2013. október 21. - 22:40:34 »
Jövőre jöhetsz Ezüst Utazó jelmezben akkor! :)