Ez volt a legjobb börzém eddig. Biztos a jelmezem miatt. Tök jó volt, hogy sokaknak tetszett, fényképezkedtünk és még riportot is csináltak velem, bár hadartam, úgyhogy nem tudom mennyire lesz jó a felvétel :/ . És pont a Szegedi Képregényfesztiválon fogják leadni, én meg Szegedről jöttem fel.

Találkoztam Comicboyjal, Mikkával, Meróval, Bennel és a barátnőjével, Krizlivel, Kaine-nel, Toddal, Pádival, Kanasztával, Venommal és ZSpiderrel, akivel fura mód facebookon ismerkedtem meg börze előtt pár nappal. Nem vettem sok cuccot: Fenegyerek kötet, két Bosszú Angyalai kötet, átvettem Vladiétól a Daredevil és Indestructible Hulk füzeteimet és nem bírtam ki, hogy ne vegyem meg tőlük a Superior Foes of Spider-Man első két számát. Plusz vettem olcsón egy Batmant és Robint ábrázoló pólót. Mivel nagyon ráálltam arra, hogy csak új megjelenéseket veszek (Marvel Now, New 52) így a börze nekem már inkább a spanolásról szól, nem a vásárlásról. Előre eladtam pár dolgot, szerencsére könnyen felismertek a jelmezben.

Jó volt, hogy ennyi volt a hely és még a WC meletti termet is megtaláltam, mert emlékeztem, hogy Kaine említette, hogy ott is lesznek árusok. Nagyon jól éreztem magam.