Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1087570 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #9220 Dátum: 2014. október 14. - 15:18:52 »
He, én vagyok az egyetlen aki rossz fele néz, sztem láttam vmit...  ;D :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

DDani

• Gibbon
  • *
« Válasz #9221 Dátum: 2014. október 14. - 16:15:58 »
Szokás szerint szuper volt a börze.  :D
Pár apróság:

- a két sorra megint voltak kísérletek (bár az elején még nem volt egyértelmű a dolog, hogy merre is van akkor most az igazi sor, a kis létszám miatt, és amiatt, hogy a portás a szokásostól eltérően a bejárattól balra terelte a népet), de utána már azért szvsz pofa kellett, pláne 9:30 után, mikor a másik sor már az utca végéig ért... Továbbra is szorgalmazom legalább egy-egy lap kiragasztását a falra átmenetileg, hogy a korán jövők tudják melyik a jó; és a később jövők se játszhassák az ártatlant. Sajnos a rendes sor elején állók nem szóltak nekik, hogy talán nem kéne. Szerencsére a portás időnként kinézett, és elterelte a népet (bár nézhetett volna sűrűbben is)

- a ruhatár hiányáért nagyon kár, legközelebb biztosra kellene menni ezügyben (ha jól hallottam a szervezőket is váratlanul érte, a jó időre való hivatkozással - igaz, hogy jó idő volt, de nem eléggé, hogy kilenc óra x-től kinn álljon az ember kabát nélkül, nem is beszélve a vidékről jövőkről)

- a belső termekben nagyon meleg volt egy idő után, már-már régi tornaterem feeling

Mindezzel együtt tényleg egyre jobb a szervezés, a beléptetés pl. gyorsabb már nehezen lehetne :) Már csak ilyen apróságok vannak, amiket írtam...

Ami még meglepett, hogy már akkora kezd lenni a választék, hogy lassan nem elég az idő, hogy végignézzem, amit akarok, pedig messze nem néztem át mindent, és kezdésre jöttem  ;D

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #9222 Dátum: 2014. október 14. - 16:40:21 »
Csoportkép :D
Hmm, ki kicsoda rajta? :) Kéne írni egy nicknévsort.

Az jó ötlet. +Ha valaki tudna feltenni még képeket a rendezvényről, örülnék neki, mivel én nem tudtam menni (vasárnap mindig dolgozom...), de nagyon kíváncsi vagyok, hogy miről maradtam le. ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #9223 Dátum: 2014. október 14. - 18:35:40 »
Affene, nekem is segítség kell, pedig én mindenkivel találkoztam. ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9224 Dátum: 2014. október 14. - 18:42:11 »
Ó, lemaradtam a fényképezésről. :(  Sajnos, ment a buszom haza. Sőt Zozival és Meroval sem futottam össze, meg még a számomra személyesen ismeretlen emberekkel (pl.: Bub).  :'(

venom75

• Pókfej
« Válasz #9225 Dátum: 2014. október 14. - 21:29:59 »
Most én is lemaradtam.  :(

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #9226 Dátum: 2014. október 15. - 16:09:22 »
Bokros teendőim (és a fórum leállása miatt) csak most írok.

Most kocsival érkeztünk, így nem kellett rohannom a vonatra. Kb. 15-20 perccel 10 előtt érkeztünk (munkatárs&me) és alig fél óra alatt be is jutottunk.  8) A tavaszi 2:30 várakozási idő mellett ez bakfitty.
Érkezés után kis bökkenő, nincs ruhatár. WTF ? Mindegy. Ismerős keresés, portéka szemlélés. Nem sok mindent vettem, de egy dolog nagyon a szívem csücske. Íme.
További szerzemények : Kingpin: 2014 idáig megjelentek,Walking Dead 7-9, Szebeni Péter :Testvérek, Benya11-töl egy zsákbamacska, Hősök II.
Találkoztam(nem kronológia sorrend): Ju, Todd, Zsaklin, Pádi, Kanaszta, Kaine, Comicboy, Venom75, Bub, Sámson doki, Sepi, Aldarion, recsi, talgaby, Fantomex, Kit Walker, Tom Firehart.
Speciel Én nagyon jól szórakoztam. Remek kis börze volt, remek kis beszélgetésekkel.
http://prntscr.com/4weeq0

« Utoljára szerkesztve: 2014. október 15. - 16:19:26 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ju

• Pókfej

Mero

• Thanos
« Válasz #9228 Dátum: 2014. október 15. - 17:32:35 »
Szívi.  ;)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #9229 Dátum: 2014. október 15. - 17:38:09 »
Bokros teendőim (és a fórum leállása miatt) csak most írok.

Most kocsival érkeztünk, így nem kellett rohannom a vonatra. Kb. 15-20 perccel 10 előtt érkeztünk (munkatárs&me) és alig fél óra alatt be is jutottunk.  8) A tavaszi 2:30 várakozási idő mellett ez bakfitty.
Érkezés után kis bökkenő, nincs ruhatár. WTF ? Mindegy. Ismerős keresés, portéka szemlélés. Nem sok mindent vettem, de egy dolog nagyon a szívem csücske. Íme.
További szerzemények : Kingpin: 2014 idáig megjelentek,Walking Dead 7-9, Szebeni Péter :Testvérek, Benya11-töl egy zsákbamacska, Hősök II.
Találkoztam(nem kronológia sorrend): Ju, Todd, Zsaklin, Pádi, Kanaszta, Kaine, Comicboy, Venom75, Bub, Sámson doki, Sepi, Aldarion, recsi, talgaby, Fantomex, Kit Walker, Tom Firehart.
Speciel Én nagyon jól szórakoztam. Remek kis börze volt, remek kis beszélgetésekkel.

Hehe, nem sokat dumáltunk, sajnos senkivel, nem volt rá sok időm, ( talgabyval és Michoval szerettem volna kicsit többet is, majd legközelebb... ) de az mindenesetre hízelgő volt, hogy emlékeztél rám a múltkorról, ha a pacekra nem is, de egész jól belőtted a beszélgetést.  :hehe:
A dzsekiért gratulálok, baromi jól néz ki!

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #9230 Dátum: 2014. október 15. - 17:43:22 »
A fejed mellett balra én vagyok  :D

Nagyon nem látom a hosszú-hosszú beszámolókat, hogy kinek milyen volt a börze, így akkor kezdem én. :)
Énnak az az oka, hogy több nem volt spidertom az elmúlt 24 órában.
Na arról lemaradtam. Mostanában ritkábban jártam fel a fórumra.

Idézet
Neked megvan a Deadpoool!!! Király vagy, k*rva ritka az a figura, 10.000 alatt lehetetlen már beszerezni (itthon meg úgy alapból az, már csak külföldi boltokból lehet rendelni). Nagyon bánom, hogy anno, mikor még volt itthon belőle, nem vettem meg...  :-\
Amúgy ez a manós szerintem egy pokolian jó figura, az egész Marvel Select széria a kedvencem, ez a zöld mano, a fekete macsek+Pókember, meg az új Amazing Spider-man 2-es Pókember (az eddig megjelent legkirályabb pókember figura szerintem) figura van meg belőle.
mondjuk ez a Pókember sem egy gyakori figura már, de azzal direkt vártam, hogy végre szerezzenek az újabból, mert az nekem jobban tetszett.

Csak ahhoz nem volt sajnos ilyen menő kiegészítő, mint a szétroncsolt kocsi.
Most amúgy Lizard-ra (képregényes) és persze Deadpoolra hajtok rohadtúl.
Hogyne lenne! Első figurám a Select szériából. DP-t még a Westendben vettem talán 1 éve, valamilyen képregényes boltban. Soha nem láttam még, nem is maradt meg a neve, de az rémlik, hogy akkor tömérdek figura volt kapható. A Zöld Manóvas szoborral egyetértek teljes mértékben. Szép igényes munka. A tervek között szerepel még a Macskás szobor is, meg az ASM2-es Póki, aztán a többit meglátjuk.
SD. EJC.

Mero

• Thanos
« Válasz #9231 Dátum: 2014. október 15. - 18:05:14 »

de az mindenesetre hízelgő volt, hogy emlékeztél rám a múltkorról, ha a pacekra nem is, de egész jól belőtted a beszélgetést.  :hehe:
Millió tehetségem egyike.  ;D
Ugye !
És ahogy nézem a netes árakat (már ahol még lehet kapni) a 15e nem is volt drága.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 15. - 18:07:46 írta Mero »

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9232 Dátum: 2014. október 15. - 18:32:34 »

de az mindenesetre hízelgő volt, hogy emlékeztél rám a múltkorról, ha a pacekra nem is, de egész jól belőtted a beszélgetést.  :hehe:
Millió tehetségem egyike.  ;D

:lol:

Ugye !
És ahogy nézem a netes árakat (már ahol még lehet kapni) a 15e nem is volt drága.

Hoppá, az tényleg nem volt sok. Honnan lehet szerezni ilyesmit? Nekem csak egy Pókis kosaras trikóm van, de az is igen jól néz ki.

Mero

• Thanos
« Válasz #9233 Dátum: 2014. október 15. - 18:46:24 »
Ugye !

Hoppá, az tényleg nem volt sok. Honnan lehet szerezni ilyesmit?
Na vajon:twisted:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9234 Dátum: 2014. október 15. - 18:56:37 »
 ;D Jogos.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #9235 Dátum: 2014. október 16. - 13:19:43 »
Szerintem is marha jó kis börze volt a mostani. :) Igaz, szokásomhoz híven most is rohantam, de azért találkoztam néhány ismerőssel. :) Jövő évi előfizetéseken kívül a Fenegyerek különszám és a Titkos invázió 2 landolt nálam (és a bejáratnál egy ingyen képregény  ;) ), valamint egy Aliens könyv. Az AVP: Háborút meg azóta kicsit bánom, hogy nem vettem meg. :( Az elrendezés és minden más egyébként marha jó volt: sokan voltak, mégsem volt olyan fullasztó az egész. Szóval tök jó volt részemről. :)
A két sorról: Összesen 2x láttam, hogy az ügyeletes emberke átterelte a népet (az elsőben még én is benne voltam, de nem zavart), a többiek maguktól mentek. Viszont volt egy csávó, akit egyszerűen nem lehetett onnan kirobbantani, az ő hatására alakult ki véleményem szerint a 2. sor. :S

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #9236 Dátum: 2014. október 16. - 23:59:03 »
Khm, uborka. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #9237 Dátum: 2014. október 17. - 08:23:35 »
Ne is törődj vele, minden ilyen felsorolásból kihagy egy csomó embert. Öregszik, no!
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Mero

• Thanos
« Válasz #9238 Dátum: 2014. október 17. - 12:53:42 »
Khm, uborka. :)
Khm, tényleg.  :)
De ez már hagyomány. Minden alkalommal kihagyok valakit.  :uhoh:
Ne is törődj vele, minden ilyen felsorolásból kihagy egy csomó embert. Öregszik, no!
Akkor te ? Még felsorolást se tartottál. Szintén öregkori memóriazavar ?

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #9239 Dátum: 2014. október 17. - 13:00:10 »
... Szintén öregkori memóriazavar ?
Nem
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"