Szokás szerint szuper volt a börze.

Pár apróság:
- a két sorra megint voltak kísérletek (bár az elején még nem volt egyértelmű a dolog, hogy merre is van akkor most az igazi sor, a kis létszám miatt, és amiatt, hogy a portás a szokásostól eltérően a bejárattól balra terelte a népet), de utána már azért szvsz pofa kellett, pláne 9:30 után, mikor a másik sor már az utca végéig ért... Továbbra is szorgalmazom legalább egy-egy lap kiragasztását a falra átmenetileg, hogy a korán jövők tudják melyik a jó; és a később jövők se játszhassák az ártatlant. Sajnos a rendes sor elején állók nem szóltak nekik, hogy talán nem kéne. Szerencsére a portás időnként kinézett, és elterelte a népet (bár nézhetett volna sűrűbben is)
- a ruhatár hiányáért nagyon kár, legközelebb biztosra kellene menni ezügyben (ha jól hallottam a szervezőket is váratlanul érte, a jó időre való hivatkozással - igaz, hogy jó idő volt, de nem eléggé, hogy kilenc óra x-től kinn álljon az ember kabát nélkül, nem is beszélve a vidékről jövőkről)
- a belső termekben nagyon meleg volt egy idő után, már-már régi tornaterem feeling
Mindezzel együtt tényleg egyre jobb a szervezés, a beléptetés pl. gyorsabb már nehezen lehetne

Már csak ilyen apróságok vannak, amiket írtam...
Ami még meglepett, hogy már akkora kezd lenni a választék, hogy lassan nem elég az idő, hogy végignézzem, amit akarok, pedig messze nem néztem át mindent, és kezdésre jöttem