Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092257 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Lizard

• Vízember
  • *
Re:Képregényes események
« Válasz #9900 Dátum: 2017. május 21. - 13:52:20 »
Jaj de éreztem hogy ez lesz ebből a kérdésből, elmondtam nektek csak azért tettem fel a kérdést itt mert veletek vagyok beszélő viszonyban, azt az embert nem ismerem és nem tudtam hogy milyen, kapok e választ stb... nem kell egyből a rossz oldalát nézni, írtam is hogy offos a téma, mivel hálistennek ilyan k*rva sok a megjelenés nem az első szempont nálam a spawn, hanem a marvel cuccok, és mivel amikor betérek egy újságoshoz általába a kingpin cuccokat nézem ez kiment a fejemből, most kezdtem el pakolászni a cuccaim és akkor vettem észre hogy április 20 a megjelenés, mentem is újságoshoz de egyik se hallot róla, gondoltam mivel ti jobban benne vagytok mint egy újságos és gondolom sokkal nagyobb rajóngok is vannak nálam ezért itt tettem fel a kérdést, de akkor megnézem az elérhetőségét az úriembernek és írok neki...elnézést a kellemetlenségekért Srácok!!

ui.: elfelejtettem hozzá tenni hogy nem facebookozom, ez plusz egy ok hogy miért tettem fel itt a kérdést
« Utoljára szerkesztve: 2017. május 21. - 13:54:50 írta Lizard »
"May the force be with you"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9901 Dátum: 2017. május 21. - 18:01:20 »
ui.: elfelejtettem hozzá tenni hogy nem facebookozom, ez plusz egy ok hogy miért tettem fel itt a kérdést
Sajnos kénytelen leszel, mert a kiadója főleg azon keresztül kommunikál az olvasókkal. Egyébként a füzet forma megszűnt, azt ne keresd többet.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #9902 Dátum: 2017. május 21. - 19:53:32 »
Tudomásom szerint azért vannak az ilyesfajta közösségek, hogy érdeklödjön az ember erről-arról, értem én az egymással való harcot, meg fikázást, de szerintem nem kéne senkit megkövezni egy kérdés miatt! És mivel van egy közösség ahol feltehetek egy kérdést nincs szükségem facebookra, nem csak emiatt semmi miatt, mert szerintem felesleges és az ember agyára megy, de ez emgint egy más téma amit nem a kingpin adott ki ugyhogy abba hagyom még mialött akasztás lesz!  :)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #9903 Dátum: 2017. május 21. - 21:27:05 »
Ju - Todd - Zozi - Pádi - Kaine - Psycho(?) - SD - Comicboy - Mero(?)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9904 Dátum: 2017. május 21. - 23:04:09 »
Na, mégis? :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9905 Dátum: 2017. május 21. - 23:09:58 »
Tudomásom szerint azért vannak az ilyesfajta közösségek, hogy érdeklödjön az ember erről-arról, értem én az egymással való harcot, meg fikázást, de szerintem nem kéne senkit megkövezni egy kérdés miatt! És mivel van egy közösség ahol feltehetek egy kérdést nincs szükségem facebookra, nem csak emiatt semmi miatt, mert szerintem felesleges és az ember agyára megy, de ez emgint egy más téma amit nem a kingpin adott ki ugyhogy abba hagyom még mialött akasztás lesz!  :)
Ne haragudj, de ezúttal te reagálta túl ezt az egészet. Semmi ilyesmit nem mondtunk neked. Az eredeti kérdésedre Todd válaszolt és mondta, hogy nyugodtan fordulhatsz a kiadójához, biztos szívesen válaszol neked. Később pedig csak azt fejtette ki, hogy szerinte előbb kapsz pontos és megbízható infót a Spawnt érintő kérdéseidre ha közvetlenül a kiadónál kérdezel, nem pedig egy másik kiadó fórumán. Én pedig csak azt írtam, hogy emiatt sajnos kénytelen leszel a facebookra felnézni, mert elsősorban oda ír a kiadó. Regisztráció nélkül is lehet olvasni, minden infót megtalálhatsz ott róluk és a kiadványaikról, terveikről.
Szóval nem volt ebben semmi fikázás, vagy harc, pusztán annyi, hogy nekünk vagy egyáltalán, vagy alig van információnk egy másik kiadó terveiről/kiadványairól. És ez igaz visszafelé is. Hiába kérdezik meg ott, hogy mi lesz az idei utolsó Marvel+ különszámban, ők se fognak tudni válaszolni, mert nem ők adják ki, nincs rálátásuk a kiadványra, ezért helyette átirányítják ide. Ennyi.

Mero(?)
Na erre kíváncsi leszek.  :)

Mero

• Thanos
« Válasz #9906 Dátum: 2017. május 22. - 08:40:55 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9907 Dátum: 2017. május 22. - 09:40:44 »
Mármint a babafotókra Ábelről ?   :D
De miéééért???  ;D

Mero

• Thanos
« Válasz #9908 Dátum: 2017. május 22. - 10:15:58 »

Ju

• Pókfej
« Válasz #9909 Dátum: 2017. május 22. - 21:26:35 »
Mármint a babafotókra Ábelről ?   :D
Ugyan, belőle rengeteg van.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9910 Dátum: 2017. május 23. - 10:59:08 »
És melyik túlárazott hamburgerezőben találkozunk? :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9911 Dátum: 2017. május 23. - 12:09:30 »
Sracok, majus 28-an (vasarnap) CEST 1300-tol ujra Marvel Klub!  :) (akinek meg uj a fogalom: ilyenkor baratilag osszeulunk par hamburger es udito felett es beszelgetunk mindenrol, neha kepregenyekrol is. ;D)
Ezuttal a helyszin a Deak ferenc utcai Bamba Marha Burger bar.

venom75

• Pókfej
« Válasz #9912 Dátum: 2017. május 23. - 12:57:19 »
Lizard.
Igen a Spawn füzetek 6 szám után leálltak (Angela karakter jogviták miatt), de a kötetes kiadás folytatódik.
Egyszerre két kötet fog megjelenni (jún 10-ig lehet előfizetni rá) és ezt így tervezik majd tovább is.
Más köteteket is tervez még a kiadó.  ;)

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #9913 Dátum: 2017. május 23. - 21:03:02 »
Kösz venom, ez egy nomrális válasz volt, köszönöm.

Amúgy mr.spawntól azóta várom a választ...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9914 Dátum: 2017. május 25. - 22:00:53 »
Sajnos bebizonyosodott, hogy részemről nem jön össze a Klub (újra).  :( Dolgoznom kell.  :drying:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9915 Dátum: 2017. május 26. - 07:29:38 »
Gyere csak, majd megkérjük Psychót, hogy írjon neked orvosi igazolást. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9916 Dátum: 2017. május 26. - 13:31:41 »
Ó, szomorú.  :-\

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9917 Dátum: 2017. május 27. - 15:09:15 »
Csak sikerült nekem is keresztbe tenniük a holnapi klubbal az utolsó pillanatban... >:(

Todd

• Pókfej
« Válasz #9918 Dátum: 2017. május 27. - 17:37:46 »
Ó basszus. Lassan mindenki lemondja. Ju ugye te jössz?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9919 Dátum: 2017. május 27. - 23:31:15 »
Csak sikerült nekem is keresztbe tenniük a holnapi klubbal az utolsó pillanatban... >:(
De kár!  :ohmy: