Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1091559 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Képregényes események
« Válasz #1640 Dátum: 2008. október 12. - 20:54:48 »
Jézusom Sepi!
Mennyit költöttél? :o
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1641 Dátum: 2008. október 12. - 21:18:28 »
10 000 forintot. ;)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1642 Dátum: 2008. október 12. - 21:19:21 »

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1643 Dátum: 2008. október 12. - 21:20:32 »
Idézet
Mármint miért?
Ja, hát a Spider-hamért. Ezt elfelejtettem odaírni. :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1644 Dátum: 2008. október 12. - 21:23:52 »
Pláne ha elmondom, hogy 200 forintért vettem.  ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1645 Dátum: 2008. október 12. - 21:27:32 »
Tetszik a galéria, már a legelső képen rajta vagyok (piros pulcsiban).
Jaja, emlékszem, ott dumáltunk egy darabig.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1646 Dátum: 2008. október 12. - 21:34:02 »
Majd elfelejtettem mondani: a belépő tök jó lett!! :) ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1647 Dátum: 2008. október 12. - 21:43:27 »
Csak annyit mondok: Tea.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1648 Dátum: 2008. október 12. - 22:04:12 »
Csak annyit mondok: Tea.
Ezt ne folytassuk itt is... :lol: A teáról jut eszembe, meglepett, milyen sok mangás ember volt most a börzén, múltkor mintha nem lettek volna ennyien. Persze nincs velük semmi bajom, csak furcsálltam a helyzetet.

A belépő jó lett. Legalábbis az egyik oldala. :roll:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1649 Dátum: 2008. október 12. - 22:08:45 »
 ;D

Többen is ezt furcsáltuk, hogy több a lány a börzén (ami nem baj, sőt) és a magyar kiadások, viszont kevesebb volt az amerikai képregény. A monarchia is az eddigi mennyiség jó ha felével érkezett. :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1650 Dátum: 2008. október 12. - 22:13:32 »
HiPó hátulján lévő szürke előzetes már az Other-ből van?
Nem, az még a közvetlen előtte levő történet része, egy 6 részes.

Én is megjöttem a börzéről, elpakoltam, meg minden.  :D Nekem eddig tartott. Fél 3 körül kezdtünk el pakolászni, de a végén még asztalokat is rámoltunk, úgyhogy én valami 5 óra felé jöttem el onnan. Egyből egy Meki, mert farkaséhes voltam, és 6 előtt kicsivel értem haza. Akkor a kocsiból újabb 8-10 forduló, mire felhoztam mindent (reggel ez kb. 15 forduló volt), majd leltár. :)

Úgy tűnik, az Angyalokból jóval több fogyott el, mint a Pókemberből. Az Angyalok fogyása teljesen rendben is van, bíztató, meg minden, ellenben a Pókember elég riasztó, még a 100 közelében sincs.  :headscratch: Még a végén az Angyalok kerülnek ki győztesen a csatából.
A többi könyv nem igazán fogyott már: olyan 10 darabokat vettek meg - beleértve a Vertigókat is. Volt két srác is, aki teljes Marvel sort vett. :) Az egyikük teljes Vertigót is.  :D
Újságból is eladtam pár százat, de nagyon olcsóak voltak. Viszont a magyarokat egyszerűen elfelejtettem kivinni.  :-[ Pedig az is lett volna vagy 150 darab.  :drying: Viszont át kell írnom a Bolhapiacot, ahogy lesz rá időm.

Nekem igazából nem volt időm körbemenni se, vásárolni, ezeket mégis beszereztem: Panel 6, Death Note 2, Watchmen, Nemere: Acélcápa, SatansAngel, Pókember 64, Roham, Viszlát Eger.  Ezek közül csak az Acélcápáért fizettem, a SA-ért és a Panelért, a többit ajándékba kaptam. :)

A Watchmen meglepően gyorsan elfogyott: 3 óra alatt elkapkodták a kivitt 100 darabot. A Hungaróra még csak a 2. rész jön ki, valószínűleg.

Sajnos a pókemberes hirdetés igazán csúszott, és az én hibámból. A szeptemberibe kellett volna tenni. Érezhetően kevesen jöttek marvelesek a szokásoshoz képest emiatt. Ellenben az Exit hirdetés hatására jött jó sok új ember. 600 látogató volt ma.

Nagyon jó volt a hangulat, meg nagyon jó volt újra látni minden ismerőst.  :D Kár, hogy kamerát elfelejtettem vinni.
A jegyet Sepi tervezte meg, az ő ötlete volt, nekem is tetszett. :)

Amerikai képregény tényleg kevesebb volt a szokásosnál, de ezt ellensúlyozva nálam meg sokkal több.  :D
Az osztrák írt, hogy nem hozza a teljes készletet, nem kellett neki csak 10 méternyi hely.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1651 Dátum: 2008. október 12. - 22:21:04 »
Az osztrák írt, hogy nem hozza a teljes készletet, nem kellett neki csak 10 méternyi hely.
Igen, ez nekem is feltünt, hogy most kevesebb készlettel jött. Gondolom úgy volt vele, hogy úgyis mindig egy csomót vissza kell vinnie, akkor meg minek hozza el az összeset. Főleg abból vettem észre, hogy az asztalának a végén magyar képregényekbe botlottam, és el is csodálkoztam, hogy mit keres az osztrák srácnál magyar képregény.  :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1652 Dátum: 2008. október 12. - 22:33:11 »
Valaki beszkennelne egy jegyet? Mert én  13. börzés jegyet kaptam, ami már van... :'(

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1653 Dátum: 2008. október 12. - 22:40:27 »
Mivel most már nem titok, hogy milyen is lesz a börzebelépő, feltöltöttem a galériába az eredetit:
http://kingspiderman.extra.hu/index.php?action=gallery;sa=view;id=46

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1654 Dátum: 2008. október 12. - 22:56:57 »
Óóóó b*********!!! Én miért nem ilyet kaptam? Nagyon sajnálom. :'( :'(  Gratulálok Sepi tényleg frankó lett.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1655 Dátum: 2008. október 12. - 22:58:13 »
Többen is ezt furcsáltuk, hogy több a lány a börzén

hát én kivételesen nem a lányokat néztem, hanem a képregényeket.  ;D

Az egyikük teljes Vertigót is.  :D
az egyik én voltam  :lol:

Idézet
Újságból is eladtam pár százat, de nagyon olcsóak voltak. Viszont a magyarokat egyszerűen elfelejtettem kivinni.  :-[ Pedig az is lett volna vagy 150 darab.  :drying: Viszont át kell írnom a Bolhapiacot, ahogy lesz rá időm.
Ha tudtam volna, hogy 50-150 forintér adod, jobban megnézem az amcsi képregényeidet is. Túl sok pénzt otthagytam így is, az a néhány 100 már nem számított volna.

Idézet
A Watchmen meglepően gyorsan elfogyott: 3 óra alatt elkapkodták a kivitt 100 darabot. A Hungaróra még csak a 2. rész jön ki, valószínűleg.
Akkor még szerencse, hogy ebből tudtam venni 12 óra után.

Idézet
A jegyet Sepi tervezte meg, az ő ötlete volt, nekem is tetszett. :)
Gratula hozzá, szép munka.

Idézet
Csak 10  :lol: :lol: :lol:
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1656 Dátum: 2008. október 12. - 23:10:30 »
Óóóó b*********!!! Én miért nem ilyet kaptam? Nagyon sajnálom. :'( :'( 
Mindig 500 jegyet csináltatok. Ha esetleg többen jönnek, kapnak a régebbi jegyekből. Ezek szerint te is az 500. után érkeztél, vagyis az utolsó 100-ban jöttél. Ha véletlenül maradt még itthon egy fölös darab, elviszem neked egy Klubra.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1657 Dátum: 2008. október 12. - 23:12:47 »
A Pókembert én még nem írnám le semmiképpen...főleg, hogy elcsúszott a hírdetés és az elmondás alapján kevesebb lett a Marveles. Igazából aki ismeri, annka egy jó része nem hiszem hogy kihagyja, aki meg nem ismeri, de vette a HihiPókot, szerintem tuti berúház rá. Jó lesz az, majd meglátjátok.

Az Õrszem sikerénke örülök, talán sikerül sok embernke megszeretnie a karaktert, ahogy nekem is.

Watchmen gyors elfogyása külön öröm. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1658 Dátum: 2008. október 12. - 23:31:20 »
Mindig 500 jegyet csináltatok. Ha esetleg többen jönnek, kapnak a régebbi jegyekből. Ezek szerint te is az 500. után érkeztél, vagyis az utolsó 100-ban jöttél. Ha véletlenül maradt még itthon egy fölös darab, elviszem neked egy Klubra.  ;)
Pedig én is gondoltam rá a végén, hogy ha van, akkor kérek egyet, mert az enyém eléggé összegyűrödött a zsebemben, de aztán nekem is feltünt, hogy valamelyik régebbi jegy került elő.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1659 Dátum: 2008. október 12. - 23:44:34 »
Amikor megvolt az első Hungarocomix, és ott voltak 2000-n, azt hittem, hogy utána a börzén is lesznek ezren, úgyhogy csináltattam annyi jegyet. 500 megmaradt. Most azokat "járjuk le", az első 500 belépő után.  :D Van többféle, mindig cserélgetem.