HiPó hátulján lévő szürke előzetes már az Other-ből van?
Nem, az még a közvetlen előtte levő történet része, egy 6 részes.
Én is megjöttem a börzéről, elpakoltam, meg minden.

Nekem eddig tartott. Fél 3 körül kezdtünk el pakolászni, de a végén még asztalokat is rámoltunk, úgyhogy én valami 5 óra felé jöttem el onnan. Egyből egy Meki, mert farkaséhes voltam, és 6 előtt kicsivel értem haza. Akkor a kocsiból újabb 8-10 forduló, mire felhoztam mindent (reggel ez kb. 15 forduló volt), majd leltár.

Úgy tűnik, az Angyalokból jóval több fogyott el, mint a Pókemberből. Az Angyalok fogyása teljesen rendben is van, bíztató, meg minden, ellenben a Pókember elég riasztó, még a 100 közelében sincs.

Még a végén az Angyalok kerülnek ki győztesen a csatából.
A többi könyv nem igazán fogyott már: olyan 10 darabokat vettek meg - beleértve a Vertigókat is. Volt két srác is, aki teljes Marvel sort vett.

Az egyikük teljes Vertigót is.

Újságból is eladtam pár százat, de nagyon olcsóak voltak. Viszont a magyarokat egyszerűen elfelejtettem kivinni.

Pedig az is lett volna vagy 150 darab.

Viszont át kell írnom a Bolhapiacot, ahogy lesz rá időm.
Nekem igazából nem volt időm körbemenni se, vásárolni, ezeket mégis beszereztem: Panel 6, Death Note 2, Watchmen, Nemere: Acélcápa, SatansAngel, Pókember 64, Roham, Viszlát Eger. Ezek közül csak az Acélcápáért fizettem, a SA-ért és a Panelért, a többit ajándékba kaptam.

A Watchmen meglepően gyorsan elfogyott: 3 óra alatt elkapkodták a kivitt 100 darabot. A Hungaróra még csak a 2. rész jön ki, valószínűleg.
Sajnos a pókemberes hirdetés igazán csúszott, és az én hibámból. A szeptemberibe kellett volna tenni. Érezhetően kevesen jöttek marvelesek a szokásoshoz képest emiatt. Ellenben az Exit hirdetés hatására jött jó sok új ember. 600 látogató volt ma.
Nagyon jó volt a hangulat, meg nagyon jó volt újra látni minden ismerőst.

Kár, hogy kamerát elfelejtettem vinni.
A jegyet Sepi tervezte meg, az ő ötlete volt, nekem is tetszett.

Amerikai képregény tényleg kevesebb volt a szokásosnál, de ezt ellensúlyozva nálam meg sokkal több.

Az osztrák írt, hogy nem hozza a teljes készletet, nem kellett neki csak 10 méternyi hely.