Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1089663 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Képregényes események
« Válasz #2220 Dátum: 2009. január 24. - 12:29:40 »
Oké, akkor nem viszem a fényképezőt.  :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2221 Dátum: 2009. január 24. - 19:21:07 »
Na, visszaérkeztem a klubról, és most hogy kifújtam magam, írok is pár sort róla. Nagyon jó volt a mostani klub, sajnálhatja aki kihagyta. Nem voltunk túl sokan, kb 10-en lehettünk. Az eleje úgy indult, mint a börze, lent a pincében az asztalokra ki volt rakva több száz amerikai képregény, így rögtön azzal kezdtük, hogy nekiálltunk válogatni közülük. Bár nem sokat vettem, mert hirtelen a bőség zavarában azt sem tudtam mit vegyek meg, de azért így is sikerült pár ritkaságot fillérekért megvásárolni. Sokat tépelődtem pl az egyik Marvel Masterworks F4 HC-n is, amiben a 21-30-as számok voltak benne, de végül átengedtem talgabynak.  :) Aztán beszéltünk mindenféléről, majd a klub végén zozi prezentálta, hogy hogyan fog kinézni az új Spidertom oldal. Erről csak annyit, hogy nagyon jó lesz, talán majd hamarosan ti is megláthatjátok.  :brow:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2222 Dátum: 2009. január 24. - 19:35:27 »
Én is hazaértem, és szintén jól éreztem magam. A több száz amerikai képregények között való válogatás tényleg nem volt semmi, néhány gyöngyszemet nekem is sikerült beszereznem. :D Cseréltünk kártyát is, és az új SpiderTom oldal nekem is nagyon tetszik, öröm lesz használni. :D Jó kis Klub volt, várom már a börzét. 8)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2223 Dátum: 2009. január 24. - 19:47:03 »
Örülök, hogy tetszik az új oldal. :) Ha minden jól megy, február első hetében üzembe is helyezem majd. Megérte eljönnötök, láthattátok az adminfelületet. :) Én is jól éreztem magam a klubon, bár folyamatosan nyomnom kellett magamba az energiaitalokat, nehogy elaludjak (hiába, na, vizsgaidőszak...). Közben teljesen kiment a fejemből, hogy Mike-nak ígértem egy kis segítséget a matekhoz, de a végén igyekeztem pótolni. :)
« Utoljára szerkesztve: 2009. január 24. - 19:59:33 írta zozi56 »
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Todd

• Pókfej
« Válasz #2224 Dátum: 2009. január 24. - 20:14:00 »
Valóban klassz volt a klub.
Közben engem is elkapott a legújabb őrület, a kártya gyüjtögetés, vattem 10 darabot Kaine-től.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2225 Dátum: 2009. január 24. - 20:34:00 »
Örülök hogy jól éreztétek magatokat a Klubbon.  :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2226 Dátum: 2009. január 24. - 21:06:04 »
Én is hazaértem. :) Nagyon jó volt a klub, mint rendesen. :D Pontosan 10-en voltunk, név szerint: Sepi, zozi, Todd, Benya, Holdlovag, Psycho, Grey Gargoyle, talgaby, Mike, én és egy darabig Llaci is.
Kicsit cikinek érzem, hogy most visszaolvasva azért kértétek a fényképezőt, hogy a sorsolást fotózzátok, én meg a kamerával épp azt nem vettem fel...  :-[
De minden más nagyszerű volt, egyedül azt sajnáltam, hogy nem sikerült a DVD-met elindítanom. Az Eduárd megszűnésével az utolsó esélyem volt kivetítőn megnézni a Silent Hill filmemet.  :(
Az új spidertom tényleg nagyon jó lesz, és nagyjából fél év után biztosan tudom majd kezelni is.  ;D
Én is a nagy képregényekkel kezdtem, átnyálaztam mindet szinte, aztán vettem is vagy húszat. Egy kellett volna még, de GG lenyúlta előlem.  :D Vittem pár képregényt mutatóba, hogy miket szeretnék még kiadni valamikor a távoli jövőben, meg cserélgettünk kártyákat is.
A következő klub már nem itt lesz, hanem másik helyet kell keresnünk. És májusban lesz, lévén, hogy március börze, április, fesztivál.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2227 Dátum: 2009. január 24. - 20:58:18 »
És így most nem kapok kedvezményt a köv börzén?  :D

(Rino miatt nem adhattam el. Kedvelem a karakterét, és ebben pont olyannak volt ábrázolva ahogy szeretem, még ha el is lett verve. Nem az a nyálas siránkozós rinó volt, hanem a bevadulós, mindent letarolós Rinó)
« Utoljára szerkesztve: 2009. január 24. - 21:10:43 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2228 Dátum: 2009. január 24. - 21:10:03 »
Kicsit cikinek érzem, hogy most visszaolvasva azért kértétek a fényképezőt, hogy a sorsolást fotózzátok, én meg a kamerával épp azt nem vettem fel...  :-[

Képeket azért sikerült valakinek készítenie?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2229 Dátum: 2009. január 24. - 21:14:03 »
És így most nem kapok kedvezményt a köv börzén?  :D
Sőt, mindent dupla áron kapsz.  ;D
Akkor kár, hogy pont Rinó volt benne. :)
Ben: fényképezőt nem vitt senki. A videót felteszem majd (egyszercsak).

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2230 Dátum: 2009. január 24. - 21:20:05 »
Azért amikor leültünk, nem volt semmi a nagy kártyaosztogatás. Tisztára úgy éreztem magam, mint amikor az általános suliban mindenki Lutra-albumos matricákat cserélt mindenkivel. ;D
Tényleg sajnálhatja, aki kihagyta, már csak azért is, mert Tony elég potom árakon szabadul meg a képregényeitől, és van ott minden, ami csak kell (a doki sajnálhatja, hogy kihagyott egy egész stóc F4-et a v3-asokból). Volt szó aztán mindenről, és ismét emgállapítottam, hogy a Groo tényleg csak nagyon kevesek fantáziáját izgatja (de én nem adom fel :brow:).
Ja, és Tomiból még kis közösségben sem lehet kiszedni a konkrét terveit. ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2231 Dátum: 2009. január 24. - 21:28:31 »
Akkor a "Zozi, te egyébként honnan jöttél rá, hogy [...]-t fogok kiadni?" kezdetű párbeszédről lemaradtál?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2232 Dátum: 2009. január 24. - 21:30:48 »
Idézet
(a doki sajnálhatja, hogy kihagyott egy egész stóc F4-et a v3-asokból).
Nos, nem sajnálom, mivel nem gyűjtök vol3-as F4-et. Csak DeFalco-sat. ;)

Amúgy kaine, egyszer miért nem jössz le Szegedre is egy ilyan klubbot rendezni? Akár még azt is el tudnám neked intézni, hogy vendégelőadóként szerepelj egy egyetemi kurzuson, ami képregényekkel foglalkozik. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2233 Dátum: 2009. január 24. - 21:42:34 »
Volt ott más egyéb is, köztük egy rahedli DC is.  ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2234 Dátum: 2009. január 24. - 21:44:04 »
Nekem is nagyon tetszett a mostani klub, mint eddig mindegyik. Sikerült bepótolnom a HC-s hiányosságaimat. Vicces volt, hogy az elején valaki megjegyezte, hogy nem is marvel klub , hanem fórumtalálkozó lesz. Sajnáltam, hogy nem játszotta le a lejátszó a Silent Hill fanfilmet, habár nem ismerem a SH-t, azért érdekelt volna. :) Rédekes volt hallani a Kingpin Kiadó jövőbeli terveiről. A szerzői kiadásnak pedig különösen örülök mert az egyik kedvencem.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2235 Dátum: 2009. január 24. - 21:45:37 »
Ja, ti filmet akartatok nézni? Ha szóltok, rákötöttem volna a laptopot a projektorra, és nézhettünk volna úgy.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2236 Dátum: 2009. január 24. - 21:46:41 »

Én nem panaszkodnék, elég sok tervet és elképzelést hallhattunk ott. Szóval azért mert 1-2 tervet meg akar tartani meglepetésként...
mind1. Így is sokmindentt elmondott Tomi, amit eddig a fórumon még nem olvastam.
This is a joke. A real practical Joke.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2237 Dátum: 2009. január 24. - 21:57:48 »
Ja, ti filmet akartatok nézni? Ha szóltok, rákötöttem volna a laptopot a projektorra, és nézhettünk volna úgy.
;D
Most már mindegy. :)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2238 Dátum: 2009. január 24. - 21:59:22 »
Idézet
Volt ott más egyéb is, köztük egy rahedli DC is. 
Nem elég, hogy már így is a padlón vagyok, még meg is akarod törölni bennem a lábad? ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2239 Dátum: 2009. január 24. - 22:13:49 »
Minden egyes, a mostani Klubbot éltető hsz-el megtörik bennem valami.  :'( Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, és nem az elszalasztott képregények miatt, mert boltoltam ma magamnak 19 Supergirl képregényt , hanem a társaság hiányzott piszkosul.  :)