Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1090175 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Képregényes események
« Válasz #3160 Dátum: 2009. július 18. - 08:53:50 »
Mi is az a cavinton?  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3161 Dátum: 2009. július 18. - 09:43:49 »
Az a tabletta ami nefelejcsből készül.  ;) És nem tévesztendő össze a másik kék bogyóval, ami a férfiak kisagyát serkenti.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3162 Dátum: 2009. július 18. - 10:58:22 »
 :lol: :lol:
És ha a kisagy bekapcsol, a nagyagy standby módba kerül... :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3163 Dátum: 2009. július 18. - 14:03:41 »
Asszem elbaxtam, de csak most tudtam írni. A festés holnapra lesz kész, de amúgysem tudtam volna menni, mert megcsípte a jobb lábamat valami tegnap, aztán úgy feldagadt, meg ödémás lett, hogy tegnap este benntartottak a kórházba pár órára, utána hazaengedtek, de még mindig nagyon dagadt. :drying:

Elnézést kaine, ha esetleg kicipelted a cuccaimat, és csak most szólok. :( :bociszem: :smsorry:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #3164 Dátum: 2009. július 18. - 18:11:58 »
A Klubbosoktól kérdezem, hogy elkapta-e őket a vihar? Nálunk itt északon kb most vonult át. ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3165 Dátum: 2009. július 18. - 18:44:15 »
Pont a sátor alatt voltunk a viharnál, de lehet hogy lesz még.
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3166 Dátum: 2009. július 18. - 19:10:27 »
Már nem.
De szépen esett. A hőmérséklet is. És végre nincs olyan dögmeleg. Csak rohadtul meleg.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3167 Dátum: 2009. július 18. - 20:06:26 »
Hazaértem én is, jó volt a klub. :D Már a sátor alatt voltunk, mikor a vihar elért minket, úgyhogy nagyjából megúsztuk. :) Mondjuk kora délután még tök jó idő volt, ehhez képest elég hirtelen jött meg a hidegfront. Amúgy az a dianézegetős cucc amit Kaine mutatott, tök jó volt. ;D Meglepődtem, hogy milyen jó volt a térhatás a képeken. :D   Meg a Spider-Man nagykönyvből megtudtuk végre, hogyan néz ki a Vészmanci kesztyűjébe épített kütyü, amivel lőni tud az ujjából. ;D (De amúgy tök jó lenne az a kiadvány kisgyerekeknek, nem értem mi a francért nem tudták a Spider-Man-t lefordítani Pókembernek. :stupid: )

Pepo: Valami pók csípett meg? Durva ha még kórházba is kellett menned. :o Jobbulást!
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3168 Dátum: 2009. július 18. - 20:26:33 »
Nagyon jó volt a mostani klub. Miközben odafelé autóztam, majd meg döglöttem a melegtől. Így miután megérkeztem, gyorsan lecsavartam két Jagert, az rendbe tett.  :D Elsőnek Ben és Mero ért oda, aztán én, Todd, talgaby, Kaine, majd folyamatosan a többiek. Ezután a szokásos mederben ment az esemény. Kártyákat cserélgettünk, nézegettük egymás képregényeit, kaine kifosztott minket, jókat dumáltunk, röhögtünk, a pénztáros is kifosztott minket és közben esett is. Jól esett hogy megjött a vihar, hiszen hirtelen elmúlt a dög meleg, csak végig azon aggódtam, nehogy a kocsimra borítson a szél egy fát. A pincérek folyamatosan azt figyelték, hogy a leszakadó ágak melyik kocsira esnek rá.
Mero pedig ismét bizonyította, hogy milyen jófej srác. Minden buliban, poénban benne volt, zozi kapott tőle egy Pókember HC-t, én meg egy jópofa csomagolásban egy jó kis bodza pálinkát.  :D Ezúton is ezer köszönet érte.  :worship:
Tehát tiszteletbeli adminnak fogadtuk a fórumon, így aki vele kekeckedik, az megjárja.  ;D
Itt van két kép ami ott készült:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3169 Dátum: 2009. július 18. - 21:09:43 »
Ezután a szokásos mederben ment az esemény. kaine kifosztott minket
:lol: :hehe:
Én is hazaértem, szerintem is tök jó volt, ilyen gyorsan még sosem telt el a 4 óra.  :D
Bár vittem ki néhány felesleges cuccot, de a zömét "elkapkodták".  :D Nézegettünk mindent, de inkább most dumáltunk sokat, Mero azonnal magának akarta a Powerpuff Girls csengőhangomat  ;D, Todd pedig megmutatta a Silent Hill képregény vázlatait, amik nagyon jók voltak.
Ott voltunk: Sepi, Todd, Ben Reilly, Silo2, Mike, Mero, Tom Fireheart, Talgaby, GG, majd megjött kicsit később Zozi is.
Készült 1-2 rövid videó is, ha lesz időm, feltöltöm valahova.  :)

Ja, és már csak 7 kártya hiányzik, köszi Mero és Sepi!  :D :D :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3170 Dátum: 2009. július 18. - 21:16:11 »
És hohó, ha meglátjátok az egyik videót! Évekig emlegetni fogjátok. ;D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3171 Dátum: 2009. július 18. - 23:29:48 »
Na megyüttem 8)
Hála a MÁV és az idöjárás >:( áldásos tevékenységének közel másfél órásra :o hizott a kezdeti 15 perces késés.
Ennyit a negativumokrol :-\
A MKlub megint FENOMENÁLIS volt :bravo: Még most is fáj az arcom a sok röhögéstöl ;D Köszönöm a tiszteletbeli admi cimet 8) ;D
Sepi,a páleszhez ERÖT&EGÉSZSÉGET ;) Zozi neked kellemes olvasást ;) Tomi kösz a csengöhangot ;D G.G neked a CD-t,Todd&talagaby nektek
hogy eljötettek :kingpin: És persze köszönet Ben-nek a MEGASZTÁR  :omg: :bravo: elöadásért  :brow: :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2009. július 18. - 23:31:44 írta Merovingi »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3172 Dátum: 2009. július 19. - 08:56:12 »
Tegnap vihar miatt 5 órás áramszünet volt, azért írok csak most. ;D Jó volt a tegnapi klub, bár hoztam formám, inkább csak hallgattam és figyeltem. :) A 3d-s szemüveg jó volt, meg a könyv is, amit Zozi kapott, meg az is, hogy Kaine se tudta egy kérdésemre a választ. :) Szóval azért jól éreztem magam. A videót meg várom. :D ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3173 Dátum: 2009. július 19. - 09:08:18 »
Mire nem tudta a választ? Hátha tudja valaki más. :)
This is a joke. A real practical Joke.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3174 Dátum: 2009. július 19. - 09:24:30 »
Hova lett Őrszem héza a Mutánsvilág 1 elején?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #3175 Dátum: 2009. július 19. - 09:54:20 »
Engem igazából csak az érdekel, hogy Ben ivott-e alkoholt? ;D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3176 Dátum: 2009. július 19. - 10:03:04 »
1 korsó Fácánt és 4 cl Jagert ;D töltötttem bele :brow:
Meg is lett az erednénye  :twisted: :lol:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3177 Dátum: 2009. július 19. - 10:09:21 »
Hova lett Őrszem héza a Mutánsvilág 1 elején?
Copiel valószínűleg nem kapta meg a vázlatait, és a forgatókönyvban csak a tárgyaló szerepelt, ami még a Stark-torony része, és jelenleg is ott játszódik az akciókban gazdag és fordulatokat halmozó Dark Avengers történeteinek lassan tisztán 50%-a. Ha meg az átalakított világra gondolsz, akkor a magyarázat az, hogy Wanda manipulációja mindenkinek a vágyát teljesítette, már ha emlékezett rájuk... vagyis vagy megadta neki a nyugalmat, amire vágyott, vagy, mivel ő még nem emlékezett rá, ezért egyszerűen nem rakta át abba a világba.
Vagy... It's Bendis, so no one can explain it.
« Utoljára szerkesztve: 2009. július 19. - 10:11:01 írta talgaby »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3178 Dátum: 2009. július 19. - 10:14:31 »
Az elejére gondoltam, mikor összegyűlnek, mi legyen Vandával. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3179 Dátum: 2009. július 19. - 10:32:39 »
Bizony, Ben ivott.  :D Az utolsó Jagert együtt húztuk le.  ;) Kérdezte is, hogy hogy lehet ezt meginni. Én meg mondtam neki, hogy pohárból.  :hehe: