Jóhogy gyenge kifogás! Én is pár napja estem túl hasonlón...hát most rámtört bizony az az érzés, hogy a nők többsége bizony nagyon hülye. Nemhogy a másikkal még magukkal sincsenek tisztában. Sohasem őszinték, nem fogják fel az eseményeket, nem gondo9lnak bele a súlyába, nem jó emberismerők, mindig terelik a témát és jó színészek, mert mindig színészkednek.
Persze a hibáiból tanul az ember. HIbáztam, az őszinteség nem kifizetődő. (tisztelet a kivételnek persze, meg azt is tudom, h a saját nemem képviselői is hagynak kivetnivalót maguk után bőven) Nemtudom, te milyen ember vagy Ben, de nekem ilyenkor a helyzet logikus, száraz mérlegelése és a saját önzőségem mindig sokat segít a helyzeten. Most is már csak a szisztematikus memóriaelfojtás maradt hátra, ami hogy hétfőn beindul a suli, a pörgés meg az ingergazdag környezet, meg is fog történni.
Ilyenkor csak abba gondolj bele, hogy amennyire ismerlek egy megbízható, normális, rendes, egyenes, nyílt és őszinte srác vagy, véletlenül sem unalmas és nagyon jó humorú. Sajnos manapság nagyon sok aljas, képmutató, álszent féreg van, ha ilyen indokkal szakított veled, szerintem ő vesztett többet és nem fordítva. Amilyen hülye, lehet sosem fogja belátni ezt, de attól még így van.