Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1091052 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #3400 Dátum: 2009. szeptember 04. - 18:14:13 »
Az élet olyan mint egy öreg motor. Ha nem megy be kell rúgni! ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3401 Dátum: 2009. szeptember 04. - 18:15:03 »
Ilyenkor egyébként jól le kell inni magad, az mindig segít. Elmenjek Miskolcra segíteni benne? ;D

:lol:
Kösz, de csendben kakaózgatok.

Az élet olyan mint egy öreg motor. Ha nem megy be kell rúgni! ;D

Ez kész.  :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3402 Dátum: 2009. szeptember 04. - 18:16:30 »
Ezt még Hofi mondta, nem? :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #3403 Dátum: 2009. szeptember 04. - 19:01:53 »
Ha valami véget ért , az azt jelenti valami új elkezdődik. Mindig csak pozitívan.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3404 Dátum: 2009. szeptember 04. - 19:10:57 »
Fel a fejjel, Ben! ;) Majd találsz valaki mást. Amúgy elég gyenge kifogásnak tűnik, hogy a videóra hivatkozott...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3405 Dátum: 2009. szeptember 04. - 20:17:06 »
No woman, no cry.  :brow:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3406 Dátum: 2009. szeptember 04. - 20:24:04 »
Jóhogy gyenge kifogás! Én is pár napja estem túl hasonlón...hát most rámtört bizony az az érzés, hogy a nők többsége bizony nagyon hülye. Nemhogy a másikkal még magukkal sincsenek tisztában. Sohasem őszinték, nem fogják fel az eseményeket, nem gondo9lnak bele a súlyába, nem jó emberismerők, mindig terelik a témát és jó színészek, mert mindig színészkednek.

Persze a hibáiból tanul az ember. HIbáztam, az őszinteség nem kifizetődő. (tisztelet a kivételnek persze, meg azt is tudom, h a saját nemem képviselői is hagynak kivetnivalót maguk után bőven) Nemtudom, te milyen ember vagy Ben, de nekem ilyenkor a helyzet logikus, száraz mérlegelése és a saját önzőségem mindig sokat segít a helyzeten. Most is már csak a szisztematikus memóriaelfojtás maradt hátra, ami hogy hétfőn beindul a suli, a pörgés meg az ingergazdag környezet, meg is fog történni.

Ilyenkor csak abba gondolj bele, hogy amennyire ismerlek egy megbízható, normális, rendes, egyenes, nyílt és őszinte srác vagy, véletlenül sem unalmas és nagyon jó humorú. Sajnos manapság nagyon sok aljas, képmutató, álszent féreg van, ha ilyen indokkal szakított veled, szerintem ő vesztett többet és nem fordítva. Amilyen hülye, lehet sosem fogja belátni ezt, de attól még így van. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3407 Dátum: 2009. szeptember 04. - 20:42:54 »
De be fogja látni, közvetlenül akkor, amikor a következő pasijában megtalál minden negatívumot, amit Benben nem.  ;)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3408 Dátum: 2009. szeptember 04. - 20:44:40 »
Ááááááá. A nők más szabályok szerint játszanak. És sosem fogjuk  megérteni őket.  :spidey:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3409 Dátum: 2009. szeptember 04. - 20:50:34 »
Ismeritek Az Örök Oximoront: női logika. 

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3410 Dátum: 2009. szeptember 04. - 21:39:25 »
Idézet
De be fogja látni, közvetlenül akkor, amikor a következő pasijában megtalál minden negatívumot, amit Benben nem.  Kacsint
Azért az egy szerencsés helyzet lenne. Igazából sokszor fel sem fogja egyik-másik, hogy milyen értékeket hagyott figyelmen kívül és mik után megy...olyan ösztönlényszerűnke tudnám mondani, ami nem tudja megmagyarázni tetteit, mert azokban semmi értelem nincs, megmagyarázhatatlan, felfoghatatlan és csak úgy lóg a semmiben.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3411 Dátum: 2009. szeptember 04. - 22:47:40 »
Bocs, hogy ezzel jövök, de még fiatal vagy, pepo. A korodbeli lányok még valóban nem fogják fel, de 25 év körül már erősen cseng a vészharang, és akkor el kell gondolkodniuk, hogy kit akarnak az élettől, és miért.  ;)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3412 Dátum: 2009. szeptember 04. - 23:12:44 »
kaine megvigasztaltál, hogy már csak 7 év és találok rendes csajt is.  :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3413 Dátum: 2009. szeptember 05. - 00:23:55 »
Idézet
A korodbeli lányok még valóban nem fogják fel, de 25 év körül már erősen cseng a vészharang, és akkor el kell gondolkodniuk, hogy kit akarnak az élettől, és miért.
Igen, csak akkor gí beszopta az, aki 20 évesen keres hasonló érettségűt, lehetőleg nem úgy, hogy 5 évvel idősebb nála. Persze azért vannak még igazán normálisak is, csak kevésnek érzem, lehet a rossz tapasztalatok miatt.

(szegény Ju, nem beszélünk azért lekicsinylően a nőkről remélem, mindig hozzá kell tenni, hogy tisztelet a kivételnek :))

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3414 Dátum: 2009. szeptember 05. - 07:38:33 »
Kitartóan kell keresni. Nekem rengeteg barátnőm volt, és sokkal nem is tartott tovább a kapcsolatom egy-két hónapnál. Aztán teljesen véletlenül összetalálkoztam a jelenlegivel és ripsz-ropsz, most ősszel lesz 8 éve, hogy együtt vagyunk.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3415 Dátum: 2009. szeptember 05. - 09:28:21 »
most ősszel lesz 8 éve, hogy együtt vagyunk.  ;)

Az még börtön büntetésből is sok.  :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3416 Dátum: 2009. szeptember 05. - 10:07:24 »
Ha ilyen lenne a börtön, akkor mennék lopni.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3417 Dátum: 2009. szeptember 05. - 10:15:14 »
Igaza van Sepinek, nincs más, mint próbálkozni. Nem azt kell várni, hogy 18-20 évesen megtalálod az igazit, de meg kell próbálni. Ha mégse ő lesz az, úgyis hamar kiderül, akkor szakítás lesz a vége, és próbálkozol tovább. Mindezt addig, amíg 25 leszel és kész is.  ;D
Á, ez csak poén, de velem is úgy volt, ahogy Sepivel. Sok barátnőm volt, aztán találkoztam a mostanival, és mi már 12 éve vagyunk együtt. Most nyáron volt a 10. házassági évfordulónk.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3418 Dátum: 2009. szeptember 05. - 11:16:25 »
én úgy látom, manapság még a 25 éves nők közül is kevésnek nőtt be a feje. Inkább olyan 28-30 kürül jön el az az időpont, amikor már eléggé kibulizták magukat, és beleuntak a sok rossz kapcsolatba és szakításba. Addig meg csak mennek a saját fejük után, és keresik az álom pasijukat, és nem értik, miért csak olyan embereket fognak ki, aki nem becsüli őket.
This is a joke. A real practical Joke.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3419 Dátum: 2009. szeptember 05. - 12:06:41 »
én úgy látom, manapság még a 25 éves nők közül is kevésnek nőtt be a feje. Inkább olyan 28-30 kürül jön el az az időpont, amikor már eléggé kibulizták magukat, és beleuntak a sok rossz kapcsolatba és szakításba. Addig meg csak mennek a saját fejük után, és keresik az álom pasijukat, és nem értik, miért csak olyan embereket fognak ki, aki nem becsüli őket.

Abszolúte egyetértek.