Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1087705 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #3820 Dátum: 2009. október 12. - 18:04:37 »
Amióta csak megláttam tegnap ezt a képet a Bödönman-ről azon gondolkodom meg lehetne-e csinálni rendes kártyaméretben ugyanolyan hátsó oldallal mint a Hősök és Gonosztevők sorozat kártyáinak van, mert úgy még a a pakliba is be lehetne illeszteni. Készíteni belőle egy minimális darabszámot, és ez lehetne a gyűjtemény legértékesebb darabja, amiből még a világon is csak pár darab létezik.  :brow: 

Ez király ötlet, bár akkor ( mint már Tominak említettem) nyomtassunk egy 130 as lapot is mindenkinek  ;) :D
amúgy Todd ez az a rajz amit Meronak csináltál szülinapjára? vagy az egy másik???  :headscratch:

Fairlight

• Tarantula
  • *
  • Bannmen
« Válasz #3821 Dátum: 2009. október 12. - 20:09:30 »
Tényleg jó volt ez a börze.

Megismerkedtem én is egy csomó új emberrel pl. én is Grey Gargoyle-t említeném, akinek detektálására a kiabálásnál nem jutott eszembe jobb módszer. Bent is bemértem végülis.

Ingyen lett : 1 Vertigom, meg 1 Aliens 1-em

Vettem:
Bendis Angels 3  Ezüst japcsi kötetet (De még mindég rühelem Brájent)
XIII 1-4
Sörmesterek 2
Dampyr 2-4 (300 Ftokért)
Tűzharcosok (vadiúj 800 pénzért)
Szamuráj nyuszi 6-7
Witches 1-5 200 per db maxigyűjtemény rokonkiscsajnak presztizsponttért (vagyis a lelkéért)
Buborékhámozó 2 200 Ft (ez-az egy amit megbántam mint döntést a vasárnapi ténykedésem alatt :drying:)

Közben eladtam azt a pár cuccot amit próbaképpen  kivittem (remélem az összes vevöm elégedett a portékájával , és tavasszal is megtisztelnek a forintjaikkal, hogy tudjak vásárolni ;D...) és a bekaszírozott pénzzel gyakorlatilag 0-ára jött ki az egyenlegem. Ezuton is köszönöm a HZS-soknak hogy helyet biztosítottak kalmártechnikám tökéletesítésére.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3822 Dátum: 2009. október 12. - 20:14:25 »
Én nagyon elégedett vagyok a tőled vett  Marvel Team-Up-pal.  :D

Bent is bemértem végülis.

:lol: Csak a detektorod ne add kölcsön a húgomnak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3823 Dátum: 2009. október 13. - 10:00:17 »
Igen, ez az a bizonyos rajz, és Ben, a te kérdésedre meg a válasz Igen, meg lehetne oldani, hogy kártya formátumban elkészitsük (én is gondoltam rá).
Amúgy itt a kép egy kicsit jobb minőségben, ahogy ígértem:

Megérdeklődöm a nyomdában, ahol ezt is csináltam, hogy lehet-e kétoldalasba kinyomni, de valószínű, hogy igen.
Akkor 9 darab, kábé 260 forintra jönne ki.
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 13. - 10:18:48 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #3824 Dátum: 2009. október 13. - 10:21:58 »
Kérhetnék majd én is belőle egyet ?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3825 Dátum: 2009. október 13. - 12:23:53 »
Dettó. Ha már az én ötletem, akkor egy nekem is jár. A darabszámot fagyasszuk be 10-nél.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3826 Dátum: 2009. október 13. - 12:45:35 »
Akkor én is kérnék egyet.  ;) És srácok, mi volna, ha csinálnánk még plussz kártyákat hozzá és legyártatnánk a nyomdával? Olyan karakterekről amelyek nem voltak benne a pakliban. Mert akkor csinálnék pár darabot.  :brow:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3827 Dátum: 2009. október 13. - 13:08:27 »
A Skarlát Pók úgy is kimaradt.  :brow: :oh: A teljes kártyasorozatot továbbra sem akarom megszerezni, de néhány eredeti hamisítványt mint a Bödönman vagy a Skarlát Pók kártya biztos megvenném, mert ezeknek érzelmi értékük van.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3828 Dátum: 2009. október 13. - 13:12:21 »
Sepi, benne vagyok.
Majd átküldöm neked a keretet PS-ben, és akkor csak be kell raknod egy képet, meg átmódosítani a feliratokat, és máris kész az új kártya.
Esetleg ha van még ötlet, hogy milyen kéne, akkor mindketten nekiesve a témának, fele annyi idő alatt megvagyunk.
De még ne éljük nagyon bele magunkat, először megpróbálom összehozni ennek a kinyomtatását.

Ja és a 9-et azért mondtam, mert egy A4-es lapra szerintem max 9 kártya fér el, és nyilván ki kéne használni a maximumot. Meg ügye pontosan akkorának kell lennie, mint egy kártya, meg aztán fontos, hogy az elő, és hátlap tökéletesn illeszkedjen, stb. stb., szóval lesznek itt még problémák, úgyhogy első körben összehozom a Mero-sat, utánna meglátjuk, hogyan sikerült.

Szerk: Eszembe jutott valami. Esetleg azt próbálhatnánk ki, hogy vékony öntapadós matricára nyomnánk ki a képeket, és valódi kártyákra ragasztanánk rá, az lényegesen leegyszerüsítené az ügyvitelt, és csere kártya amúgy is annyi van, mint a rohadás.
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 13. - 13:23:23 írta Todd »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3829 Dátum: 2009. október 13. - 13:22:35 »
Néha akadnak jó ötleteim amire ráharap a csapat.

Todd, ez a matricás remek húzás lenne. Plána ha sikerülne laminálni a lapokat, mert akkor nem is válna le a matrica.
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 13. - 13:24:06 írta Ben Reilly »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3830 Dátum: 2009. október 13. - 13:24:28 »
Ben, nem akarlak kiábrándítani, de már amikor megcsináltam ezt a képet, akkor megvolt ez az ötletem, vagy szerinted véletlenül lett ilyen? ;D
Csak vártam rá, hogy ráinduljon valaki, és hát nem csalódtam bennetek.
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 13. - 13:26:48 írta Todd »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3831 Dátum: 2009. október 13. - 13:24:57 »
Majd átküldöm neked a keretet PS-ben, és akkor csak be kell raknod egy képet, meg átmódosítani a feliratokat, és máris kész az új kártya.
Oké, az nagy segítség lenne.  :D Meg akkor olyanokat is bele tudnánk rakni, akik kimaradtak. Pl az újabb ellenfelek.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3832 Dátum: 2009. október 13. - 13:27:02 »
Ben, nem akarlak kiábrándítani, de már amikor megcsináltam ezt a képet, akkor megvolt ez az ötletem, vagy szerinted véletlenül lett ilyen? ;D

Nem, és érdemeid elismerése mellett temetünk majd el (frappáns utálás az Érdekességek topic most futó témájára).  :) De amin te gondolkodtál én kimondtam. Persze ez a dolog legkisebb része, mert a nagy érdem azé aki végül is megcsinálja, és így vissza is jutottunk a kiindulóponthoz, vagyis hozzád.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3833 Dátum: 2009. október 13. - 13:37:29 »
Todd, ez a matricás remek húzás lenne. Plána ha sikerülne laminálni a lapokat, mert akkor nem is válna le a matrica.
Amíg a kártyatartó fóliában tartod, addig amúgy se válik le, viszont szerintem is laminálással lenne tökéletes.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3834 Dátum: 2009. október 13. - 13:39:32 »
Bármilyen karaktert csináltok biztos vevő leszek.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3835 Dátum: 2009. október 13. - 15:13:57 »
Egy ilyen limitált bödömnam nekem is kéne :) és az új/ kimaradt karakterekben is benne lennék. a skarlátpóki pl egy nagyon jó ötlet ;)
írjatok miylen fejlemények vannak :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3836 Dátum: 2009. október 13. - 15:14:43 »
A komplett kártyák figurák topicot telehánytuk már vele. :nezze:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3837 Dátum: 2009. október 13. - 21:52:10 »
Miért az A4-es formátum (9 kártya)? A nyomdák nem foglalkoznak ezzel a formátummal, hisz tekercsből, ívből vágnak.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3838 Dátum: 2009. október 14. - 08:26:09 »
Miért az A4-es formátum (9 kártya)? A nyomdák nem foglalkoznak ezzel a formátummal, hisz tekercsből, ívből vágnak.
Vannak olyan nyomógépek, amikbe nem tekercsről megy be a papír.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3839 Dátum: 2009. október 14. - 15:09:51 »
És mi kizárólag olyat keresünk?  :D