Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092226 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Képregényes események
« Válasz #4000 Dátum: 2009. december 31. - 15:52:15 »
A vendéglátó helyekkel az a baj, hogy aki nem Budapestről megy oda, a borsos útiköltség után már nem igazán marad arra pénze, hogy megfizesse a kaját és az innivalót, amit ott platina árban mérnek. Plusz ha nem fogyaszt az ember, előbb utóbb megkérik, hogy húzzon a pics*ba, mert a fizető vendégek elől veszi el a helyet.
Én utolsó mentsvárként felhoznám azt hogy irtam egy e-mailt az éttermnek a a banzájal kapcsolatban,legalább a válaszukat várjuk meg.
Az e-mail meg igy nézet ki :nezze:

Tisztelt Hölgyem!

Január közepe táján(az pontos dátum kérdéses) egy szombati napon egy 7-12 fős(15-35 éves korig) társaság érkezne az étterembe,egy baráti összejövetelre.
Inkább ital mint ételfogyasztás jellemezne minket,és mivel az egész ország területéről érkeznénk(lásd. Sopron,Miskolc,Debrecen….) és ez eléggé megviselné a költségvetésünket(főleg a fiatalabbakét ,így nem mindenki tudna nagy tételű italmennyiséget fogyasztani. Fejenként kb. 1200 Ft/fő fogyasztással lehetne számolni.
A „rendezvény” kb. 14-18 óráig tartana.
A kérdésem az lenne hogy ilyen csekély bevételi lehetőség mellet,is tudnának nekünk helyet biztosítani .
Előre is köszönöm válaszát.
Tisztelettel, Simó Zsolt
Kelt Sopron 2009. december 31.

Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4001 Dátum: 2009. december 31. - 15:58:43 »
Hát, sok reményt ne fűzz hozzá. Meg lehet, hogy azt írják, hogy nyugodtan menjünk, aztán hozzánk vágnak egy olyan számlát, hogy csak lesünk. De másnem legalább jót röhögtek a levelen.  ;)

Mero

• Thanos
« Válasz #4002 Dátum: 2009. december 31. - 16:03:18 »
Hát, sok reményt ne fűzz hozzá. Meg lehet, hogy azt írják, hogy nyugodtan menjünk, aztán hozzánk vágnak egy olyan számlát, hogy csak lesünk. De másnem legalább jót röhögtek a levelen.  ;)
Hát kösz.......... :drying: :drying: :drying:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4003 Dátum: 2009. december 31. - 16:16:50 »
Bocs, Mero, csak úgy fogalmaztad meg ezt a levelet, hogy ezt akár viccnek is nézhetik. Ismerem a vendéglátókat, és is melóztam a szakmában.   Mert egy 7-10 fős asztalt fenttartani úgy, hogy előreláthatólag az ott ülők összesen kb 10000 forintot sem fogyasztanak négy órán át, az nekik vicc. Pláne, ha ez egy kicsit normálisabb hely. Mert egy kis útszéli étkezőben még elviselik az ilyet, mert a pénz az pénz, de egy normálisabb étteremben (márpedig a képek alapján ez is annak tűnik), már nemigazán örülnek az ilyennek.

Mero

• Thanos
« Válasz #4004 Dátum: 2009. december 31. - 16:21:38 »
Rendicsek,nincs harag ;) én csak próbálkozom :roll:
De a Január vendéglátós szempontbol holtszezon,igy lehet hogy enek a kis pénznek :smcents: is örülnének....

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4005 Dátum: 2009. december 31. - 17:00:40 »
Viszont, én azért javasolnám még mindig a börze helyszínét, mert mi Zsákosok már jól kiismertük.  :D Egyrészt van ott Burger, nem messze Meki, de az iskolától nem messze, az Árpád úton van egy hangulatos kis kocsma (a Zsákosokkal általában mindig oda megyünk a börze után egy kis beszélgetésre). Az árak elfogadhatóak, lent a pince részben van biliárd, csocsó, és két nagy asztal, amin bőven elférünk. De pár házzal arrébb van egy kisebb étterem is (ott is tartottunk már honosítói meetinget kb 15-en), viszont ott az árak már olyanok, mint a sörsátorban. Valamint az itt lévők közül szinte mindenki tudja már, hogy hova kell menni. Ott van a metró, ami közlekedés szempontjából mindenkinek jó, és egyszerű. Ezek a helységek amiket felsoroltam, mind két percen belül vannak gyalog az állomástól. Valamint mivel nem a belvárosban van, nem kell attól tartani, hogy valamelyik helyen is annyira telt ház legyn, hogy ne férjünk be.

Mero

• Thanos
« Válasz #4006 Dátum: 2009. december 31. - 17:17:50 »
O.k én feladtam :D
Sepi ötlete jobb  8)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4007 Dátum: 2009. december 31. - 19:45:46 »
A Holdfény aljában mondjuk hely van dögivel, már ha valakit nem zavar, hogy a föld alatt, kizárólag mesterséges megvilágítás mellett kell klubolni. De amúgy remek hely lenne erre, ha beengednének.
Idézet
7-12 fős(15-35 éves korig)
Tomit akkor kihagyjuk? :hehe:

Mero

• Thanos
« Válasz #4008 Dátum: 2009. december 31. - 21:15:05 »
Most mi van fiatalitottam egy pöttyet, biiztos nem lesz ellenére... :-[

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4009 Dátum: 2009. december 31. - 21:55:07 »
Azt hiszem tudom, melyik kocsmáról beszélsz, Sepi. Már a börze utcájában, nem sokkal a sarok előtt, ugye? Egyetlen - és komoly- ellenvetésem a füst. Sokáig nem bírom olyan környezetben, és úgy emlékszem, többen mások sem.  :uhoh:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4010 Dátum: 2009. december 31. - 21:59:25 »
Nekem asztmám van.  :-[

Mero

• Thanos
« Válasz #4011 Dátum: 2009. december 31. - 22:26:05 »
Mondjuk,ha nincs nemdohányzó részleg,akkor nekem is probléma............ :-[

Mero

• Thanos
« Válasz #4012 Dátum: 2009. december 31. - 22:29:28 »
Válaszoltak az étteremböl........... :nezze:
Kedves Zsolt!

Természetesen szívesen látjuk Önöket a Pastramiban.
Várom a pontos időpontot és a helyválasztást (dohányzó, nem dohányzó).
Tájékoztatás képen hamarosan küldöm állandó januári étel és itallapunkat.

Üdvözlettel,

Balázs Böbe
Pastrami
06 1 430 1730
06 30 600 6978

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4013 Dátum: 2009. december 31. - 22:33:48 »
A nemzetközi helyzet bonyolódik.  ;D

Mero

• Thanos
« Válasz #4014 Dátum: 2009. december 31. - 22:35:28 »
Jaja ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4015 Dátum: 2009. december 31. - 22:44:12 »
Akkor jelenleg a Burger és Mero étterme a hely? Hol van az, különben?

Mero

• Thanos
« Utoljára szerkesztve: 2009. december 31. - 22:59:05 írta Merovingi »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4017 Dátum: 2009. december 31. - 23:05:14 »
Azt hiszem tudom, melyik kocsmáról beszélsz, Sepi. Már a börze utcájában, nem sokkal a sarok előtt, ugye? Egyetlen - és komoly- ellenvetésem a füst. Sokáig nem bírom olyan környezetben, és úgy emlékszem, többen mások sem.  :uhoh:
Nem, nem arra gondoltam. Amire én gondoltam az az Árpád úton van. Itt egy link amiben az A pont a börze helye (pontosan nem engedi belőni ez a kocsog gmap), a B meg az ahol van a kocsma.
katt ide
Persze ennél rövidebben is meg lehet közelíteni csak a googli hülyén csinálja. Szerintem a füst dolgot is meg lehet oldani, másnem kimegyek rágyújtani, amúgy meg soha nem volt senki sem odalent amikor ott voltunk, valószínűleg inkább este van ott nagy forgalom.

Mero

• Thanos
« Válasz #4018 Dátum: 2009. december 31. - 23:52:31 »
Akkor most szavazásra bocsájtjuk a dogot ??  :headscratch:
Mert válaszoni akarok,majd az étteremnek.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4019 Dátum: 2010. január 01. - 00:09:43 »
Áh, tavalyi levélre már nem válaszolunk.  ;D