Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319468 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11800 Dátum: 2014. március 06. - 23:03:05 »
Végül is Leech is kvázi "ki-be kapcsolja" a mutánsok képességeit, nem?
Akkor akár ezt megtehetné bármelyikük.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11801 Dátum: 2014. március 06. - 23:18:21 »
De, többször is. Permanensen is. Még Fátum is megcsinálta egyszer.
Ha többször is, akkor egyszer sem. :) Fátumról tudok.
Végül is Leech is kvázi "ki-be kapcsolja" a mutánsok képességeit, nem?
Akkor akár ezt megtehetné bármelyikük.
Na de ez is csak egy újabb mutáns képesség.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #11802 Dátum: 2014. március 06. - 23:25:40 »
De, többször is. Mindig Ben változtatta vissza magát végül. Sőt, igazából ő volt az, aki eleve nem is akart visszaváltozni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #11803 Dátum: 2014. március 07. - 07:25:46 »
Miközben a gonoszok lépten nyomon olyan szerekkel pumpálják őket, meg olyan tárgyakat aggatnak rájuk, amiktől időlegesen elveszítik a mutáns képességeiket.  ;)
Hát ja, ők ráérnek ezekkel foglalkozni, nem kell megmenteniük senkit.  :D
De akkor én Vadóc helyében rég félretettem volna ebből egy dózist ínséges időkre.  ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11804 Dátum: 2014. március 07. - 09:16:56 »
Újabb 4 perc az Amerika Kapitányból. Nagyon meggyőző az Özvegy is most!  :spidey:

Már alig várom ezt a filmet. Nagyon jól fest Kapi ebben a shieldes göncben. Nameg az a pillanat, mikor Winter Soldier lerúgja Falcont a heliről, nagyon ütős.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11805 Dátum: 2014. március 10. - 20:44:01 »
Uhhhh....  :o

Filmnews:
Újabb kép került elő az internet egy meg nem nevezett bugyrából, ami még akár a Batman Vs. Superman egyik címszereplőjét, Batmant játszó Ben Afflecket is ábrázolhatja. Nos, hogy ez valódi, vagy csak egy újabb rajongói munka, egyelőre nem világos.

Maga a maszk nekem rohadtul bejön, bár annyira nem vagyok híve az apró füleknek, de basszus, ezzel nagyon elégedett lennék... :oh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #11806 Dátum: 2014. március 10. - 20:57:46 »
Uhhhh....  :o

Filmnews:
Újabb kép került elő az internet egy meg nem nevezett bugyrából, ami még akár a Batman Vs. Superman egyik címszereplőjét, Batmant játszó Ben Afflecket is ábrázolhatja. Nos, hogy ez valódi, vagy csak egy újabb rajongói munka, egyelőre nem világos.

Maga a maszk nekem rohadtul bejön, bár annyira nem vagyok híve az apró füleknek, de basszus, ezzel nagyon elégedett lennék... :oh:

Nekem sincs semmi bajom vele, a karakter lényegi minőségét a filmvásznon  úgysem a fülhosszúság dönti el ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #11807 Dátum: 2014. március 10. - 21:55:22 »
Túl rövidek a fülei. A kép minősége meg olyan, mintha egy  40 éves fényképezővel lőtték volna.
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11808 Dátum: 2014. március 10. - 22:24:36 »
Hmm, ez a kép egyfajta New 52 és Adam West keveréknek tűnik :D Amúgy nem rossz, bár én 2014-ben már nem ezt a vonalat erőltetném hanem inkább az Arkham Knight játékban szereplő Batsy-nek a futurisztikus páncélját (elvégre mégiscsak egy lovagról van szó)

balogh44

• Thanos
« Válasz #11809 Dátum: 2014. március 11. - 22:17:23 »
Te hol látod ebben Adam West féle göncöt? :o

Nekem inkább Jim Lee-Greg Capullo féle Batmannek tűnik, de az is lehet, hogy csak egy új játékfigura képét látjuk. :P :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11810 Dátum: 2014. március 12. - 09:06:56 »
A legömbölyített fej, valamint a kihangsúlyozott szemöldök miatt van kicsit retro érzete a dolognak!

balogh44

• Thanos
« Válasz #11811 Dátum: 2014. március 12. - 19:55:28 »
Ja, Adam West-nek meg olyan se volt, csak meg volt festve neki. :D
Annyira nagyon nem tér el a Nolan félétől, csak itt szerencsére képregényesebben van vágva a száji része.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #11812 Dátum: 2014. március 13. - 23:55:59 »
Az Amerika Kapitány 3. 2016. május 6-án fgo debütálni, egy napon a Superman-Batman filmmel. :surp: Szerintem egyiket, vagy másikat tuti arrébb rakják majd. Ki fogja előbb beadni a derekát?  :headscratch: Azért kíváncsi lennék melyik nyerné meg a nézettségi versenyt, személy szerint inkább a DC film felé hajlanék.

http://www.imdb.com/news/ni56926403/

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11813 Dátum: 2014. március 14. - 08:18:11 »
Szerintem addigra már minden rajongó tűkön ülve fogja várni a Superman/Batman filmet, így elképzelhető,hogy a Marvel üdvöskéjét teszik más időpontba. Elvégre az már a harmadik AmKap film lesz, ugyanakkor a DC-nek még nem volt olyan próbálkozása ahol két hős is szerepelt volna egy filmben (az utóbbi 10 évben biztosan nem) Na meg a két nagyágyún kívül még számítani lehet Wonder Woman cameojára is, ami aztán tényleg lesöpri szegény Kapit a pályáról :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #11814 Dátum: 2014. március 14. - 08:57:19 »
Ja, és még 2 év van addig, de már rohadt nagy a hype, mi lesz addig basszus  ;D
Amúgy mintha lett volna már egy hír, hogy a Dc Áprilisra tolta a filmet... de még konkrétan nem néztem utána...  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11815 Dátum: 2014. március 14. - 09:47:21 »
Nehogy már a DC-nek kelljen csúsztatnia b*sszameg ;D AmKap-ból már van kettő,de Superman/Batman-ből még konkrétan egy sincs! A Man of Steel pedig nem számít bele, mert az a kiscserkész önálló filmje.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #11816 Dátum: 2014. március 14. - 10:11:53 »
Igen, ez elég merész húzás lenne a Marvel részéről. Maximum egy BA film rúghatna labdába a Supi-Bat mellett (persze nem minőségileg, hanem "csupán" bevétel szempontjából), de szerintem úgy is  a DC nyerne.

Raisu

• Traveller
« Válasz #11817 Dátum: 2014. március 14. - 13:36:34 »
Feige már elmondta egy interjúban, hogy nem érdekli őket a Batman/Superman film, ők nem pakolják arrébb az AmKap 3-at. Szóval a dolgok jelenlegi állása szerint vagy a DC pakol megint (mert ugyebár egyszer már eltolták a filmet), vagy egyszerre kapjuk a két filmet. :D

DarthKrayt

• Grizzly
  • *
« Válasz #11818 Dátum: 2014. március 14. - 13:44:58 »
Hát én szerintem korai lenne már elkönyvelni hogy milyen nagy film lesz. Már csak abból kifolyólag hogy az eddigi Superman filmek nagyon gyengék kivéve az újat ami meg esetleg erős közepes és közelében sincs mondjuk jó pár Marvel filmnek. Ezzel az együttes filmmel meg lehet csak a Batman színvonalát húzzák le amit eddig a saját filméiben felépítettek. Plusz számomra ez a párosítás mindig kicsit nevetséges volt olyan mintha a papír sárkány mellet reptetnék egy vadász gépet és azt állítanák hogy micsoda remek párost alkotnak.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #11819 Dátum: 2014. március 14. - 14:27:19 »
Hát én szerintem korai lenne már elkönyvelni hogy milyen nagy film lesz. Már csak abból kifolyólag hogy az eddigi Superman filmek nagyon gyengék kivéve az újat ami meg esetleg erős közepes és közelében sincs mondjuk jó pár Marvel filmnek. Ezzel az együttes filmmel meg lehet csak a Batman színvonalát húzzák le amit eddig a saját filméiben felépítettek. Plusz számomra ez a párosítás mindig kicsit nevetséges volt olyan mintha a papír sárkány mellet reptetnék egy vadász gépet és azt állítanák hogy micsoda remek párost alkotnak.

Teljes mértékben egyetértek, azt a sokak által (köztük én is) szeretett Nolan féle Batmant rombolják le akit 3 filmen keresztül építettek csak azért, hogy legyen közös filmje az új Supi-nak Batman-nel :roll:
Inkább valami értelmesebb dolgon is törhetnék a fejüket ott a DC-nél és csinálhatnának egy Flash vagy WW filmet, hogy végre lehessen egy JLA filmet forgatni :roll:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."