Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318748 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11780 Dátum: 2014. március 05. - 16:07:17 »
Evans csak a szerződés után lép le, az meg valszeg még magába foglalhat 2 filmet sztem tuti. ( 3. Kap és 3. AV). Utána lehet eljátszák, hogy Bucky lesz Kapitány.  :D
Özvegy kilépése meg nem nagy tragédia, úgyis hozzák be MRs. marvelt, inkább a gond az,hogy 4 hónapis terhes, és a forgatást meg most kezdik el éppen...

Mondják a videóban, hogy Avengers 2 után lejár a szerződése és ezzel egy időben akar visszalépni a színészvilágból egy ideig. Én csak azért siratnám, mert mire végleg szolid alapot kapnánk, jön a gárdacsere. Telt el annyi idő már, hogy kelljen nekünk új Iron Man meg új Kapi?

Özvegy meg hidegen hagy, mert amúgy sem őt tartom a legmegfelelőbb női hősnek, akit érdemes megfilmesíteni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11781 Dátum: 2014. március 05. - 16:22:03 »
Szerintem simán elmegy az Avengers nélküle is. Talán ez a klassz ebben a filmben, hogy reboot nélkül is bátran lehet színészgárdát váltani, a film folytatódhat.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11782 Dátum: 2014. március 05. - 18:10:04 »
Sztem is.
---

Arra leszek kíváncsi, hogy Bestia mitől változik vissza és hogy Magneto hogyan tudja a meztelen Rejtélyt a földön húzni.

balogh44

• Thanos
« Válasz #11783 Dátum: 2014. március 05. - 21:32:09 »
Annyira zavaró ez a nagy haj a fiatal X Prof.-on.
Nem tudom, engem még mindig nem győzött meg, és még mindig sehol egy robot.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11784 Dátum: 2014. március 05. - 21:45:31 »
Arra leszek kíváncsi, hogy Bestia mitől változik vissza és hogy Magneto hogyan tudja a meztelen Rejtélyt a földön húzni.
Hát, ahogy az őrt az X2-ben: a testében lévő vassal.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #11785 Dátum: 2014. március 05. - 21:55:40 »
Hmm, ígéretesnek tűnik a trailer alapján.

Hát, ahogy az őrt az X2-ben: a testében lévő vassal.

Csakhogy ott az őrre azért hatott az ereje, mert előzőleg Mystique belepumpált egy jókora adag vaskoktélt. ;) Egy átlagos szervezetre nem tud hatni Magneto. De a filmben biztos kiderül majd, hogy Mystique-t miért tudja vonszolni.

Nem tudom, engem még mindig nem győzött meg, és még mindig sehol egy robot.
A későbbi trailerekben majd biztos lesznek, gondolom nem akartak előre ellőni minden puskaport.

Nekem inkább az tűnt fel, hogy Anna Paquin is benne van a trailerben. Nem úgy volt, hogy ő kimarad a filmből?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11786 Dátum: 2014. március 05. - 21:58:43 »
Ez a legelső trailer, kb 2 hónapos, Vadóc kihagyása csak azután látott napvilágot.

Amúgy a minap volt egy 5 mp-es teaser, az új trailernek...abból végül nem lett semmi...  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #11787 Dátum: 2014. március 06. - 03:40:37 »
Nicholas Hoult egy interjúban elmondta, hogy Bestia kikevert valami szérumot, amitől visszanyeri az eredeti alakját, és csak akkor fáltozik át, ha felizgatja magát, eluralkodnak rajta az állati ösztönök and stuff. A Rejtélyes résznél meg én azt hittem, hogy bilincs van rajta, és azért tudja magához húzni, de jobban megnézve, lehet, hogy nincs. Majd kiderül. :D
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 06. - 06:52:22 írta Raisu »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11788 Dátum: 2014. március 06. - 09:40:42 »
Bestiát ezzel kissé elrontják.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11789 Dátum: 2014. március 06. - 09:42:33 »
Szerintem meg pont,hogy újítanak egy ilyen lépéssel. Nagyon untam már a képregényben is,hogy egy 200-as IQ-val megáldott tudós, mi az istenért nem tudja megoldani az oda-vissza változás lehetőségét? :roll: Ráadásul a Marvel univerzumról beszélünk ahol kb minden lehetséges.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11790 Dátum: 2014. március 06. - 10:01:53 »
Nagyon untam már a képregényben is,hogy egy 200-as IQ-val megáldott tudós, mi az istenért nem tudja megoldani az oda-vissza változás lehetőségét?
Viccelsz, ugye? Mintha a mutáció olyan egyszerűen változtatható lenne bármilyen irányba - főleg gondolati parancsra.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11791 Dátum: 2014. március 06. - 10:05:34 »
Akkor bárki más mutációjának ki-be kapcsolását is megoldhatná Hank. Rögtön pl Vadócét, meg Ben Grimmét és kukába lehetne dobni egy csomó jó lélektani témát.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11792 Dátum: 2014. március 06. - 10:09:47 »
Reed Richards sokkal nagyobb koponya, és azt se tudta megoldani, hogy a Lény egyszer visszaváltozzon.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #11793 Dátum: 2014. március 06. - 10:11:21 »
A kék szőrmók már egy utólagos, mesterséges változás volt. Gondolom csak ezt próbálta visszafogno ( mellesleg a képregényben is megtette párszor), nem az alapvető mutációját.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11794 Dátum: 2014. március 06. - 10:19:14 »
A lélektani téma úgy kb az első 50-100 füzetben érdekes, utána már rém erőltetett és kínos. Vadóc képességét is játszi könnyedséggel meg lehetne javítani,de ugyanez a helyzet Ben-nel és a Hulk-kal is. És mint mondtam ez a Marvel univerzum ami nem a földhözragadt szabályairól híres :P A 3 felsorolt karakter pedig nagyon irritáló tud lenni, mivel lassan 50 éve ebben a konstans állapotban tipródnak (kivéve Vadóc, mert ő csak 31 éve xD)

kaine: Épp ez a bajom Reed-del. Az írók úgy ábrázolják mint legokosabb koponyát a 616-os világban,aki alternatív dimenziókba tesz látogatást,speciális fegyvereket tervez és olyan isteneket győz le akikhez egy átlag halandó abszolút nem ér fel. Ezzel szemben a haverjának nem képes építeni egy gépet ami visszaváltoztatja emberré, vagy legalábbis esélyt ad arra,hogy ki-be kapcsolhassa az erejét.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11795 Dátum: 2014. március 06. - 10:34:50 »
Öhm... Vadóc nem gyógyult meg végül? (mármint a Comicsban, az Xmen Legacy utsó részében?)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #11796 Dátum: 2014. március 06. - 10:51:52 »
Miközben a gonoszok lépten nyomon olyan szerekkel pumpálják őket, meg olyan tárgyakat aggatnak rájuk, amiktől időlegesen elveszítik a mutáns képességeiket.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11797 Dátum: 2014. március 06. - 22:31:03 »
A lélektani téma úgy kb az első 50-100 füzetben érdekes, utána már rém erőltetett és kínos.
Lehet, úgy gondolják, hogy 100 részenként úgyis kicserélődik az olvasógárda.  :D
Idézet
Vadóc képességét is játszi könnyedséggel meg lehetne javítani,de ugyanez a helyzet Ben-nel és a Hulk-kal is.
Nem tudom. Ha azért nem vesszük alapnak, hogy ez a MU, itt minden lehetséges, akkor reálisan közelítve a dolgot, tök lehetetlen lenne megtenni. Ahhoz, hogy Ben kővé változzon, kellett a saját sejtfelépítése és a kozmikus sugarak. A kettő egymásra hatása. Ilyet visszafordítani, hát nem tudom. Egy mutációt pedig talán még nehezebb, hiszen ott természetes evolúcióról van szó. Ráadásul ott a mutánsok nagy része nem is akarja elveszíteni a képességét.
Idézet
Épp ez a bajom Reed-del. Az írók úgy ábrázolják mint legokosabb koponyát a 616-os világban,aki alternatív dimenziókba tesz látogatást,speciális fegyvereket tervez és olyan isteneket győz le akikhez egy átlag halandó abszolút nem ér fel. Ezzel szemben a haverjának nem képes építeni egy gépet ami visszaváltoztatja emberré, vagy legalábbis esélyt ad arra,hogy ki-be kapcsolhassa az erejét.
Kérdés, hogy mi Reed szakterülete. Mert a dimenziók valami metafizikai tudást feltételeznek, a fegyverek műszakit, de az emberek szervezetének megváltoztatásához biológiai kellene. Nem tudom, hogy abban mennyire jó Reed. De ha jó is, épp a felsoroltak miatt nem tette meg. Mert állandóan építenie kell valamit a Föld védelmében. :)
Miközben a gonoszok lépten nyomon olyan szerekkel pumpálják őket, meg olyan tárgyakat aggatnak rájuk, amiktől időlegesen elveszítik a mutáns képességeiket.  ;)
Hát ja, ők ráérnek ezekkel foglalkozni, nem kell megmenteniük senkit.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11798 Dátum: 2014. március 06. - 22:41:07 »
Újabb 4 perc az Amerika Kapitányból. Nagyon meggyőző az Özvegy is most!  :spidey:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #11799 Dátum: 2014. március 06. - 22:44:00 »
Reed Richards sokkal nagyobb koponya, és azt se tudta megoldani, hogy a Lény egyszer visszaváltozzon.
De, többször is. Permanensen is. Még Fátum is megcsinálta egyszer.
Öhm... Vadóc nem gyógyult meg végül? (mármint a Comicsban, az Xmen Legacy utsó részében?)
Mit értesz meggyógyulás alatt? A Legacyban Xavier feloldotta a mentális gátját és onnan már tökéletesen uralta a képességét egészen azon a szinten, hogy specifikus emlékeket is ki tudott kutatni.