0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
De, többször is. Permanensen is. Még Fátum is megcsinálta egyszer.
Végül is Leech is kvázi "ki-be kapcsolja" a mutánsok képességeit, nem?Akkor akár ezt megtehetné bármelyikük.
Idézetet írta: Todd - 2014. március 06. - 10:51:52Miközben a gonoszok lépten nyomon olyan szerekkel pumpálják őket, meg olyan tárgyakat aggatnak rájuk, amiktől időlegesen elveszítik a mutáns képességeiket. Hát ja, ők ráérnek ezekkel foglalkozni, nem kell megmenteniük senkit.
Miközben a gonoszok lépten nyomon olyan szerekkel pumpálják őket, meg olyan tárgyakat aggatnak rájuk, amiktől időlegesen elveszítik a mutáns képességeiket.
Újabb 4 perc az Amerika Kapitányból. Nagyon meggyőző az Özvegy is most!
Uhhhh.... Filmnews:Újabb kép került elő az internet egy meg nem nevezett bugyrából, ami még akár a Batman Vs. Superman egyik címszereplőjét, Batmant játszó Ben Afflecket is ábrázolhatja. Nos, hogy ez valódi, vagy csak egy újabb rajongói munka, egyelőre nem világos.Maga a maszk nekem rohadtul bejön, bár annyira nem vagyok híve az apró füleknek, de basszus, ezzel nagyon elégedett lennék...
Hát én szerintem korai lenne már elkönyvelni hogy milyen nagy film lesz. Már csak abból kifolyólag hogy az eddigi Superman filmek nagyon gyengék kivéve az újat ami meg esetleg erős közepes és közelében sincs mondjuk jó pár Marvel filmnek. Ezzel az együttes filmmel meg lehet csak a Batman színvonalát húzzák le amit eddig a saját filméiben felépítettek. Plusz számomra ez a párosítás mindig kicsit nevetséges volt olyan mintha a papír sárkány mellet reptetnék egy vadász gépet és azt állítanák hogy micsoda remek párost alkotnak.