Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318808 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5580 Dátum: 2010. április 28. - 12:47:15 »
Azt furamód egy francia film követte el néhány évvel utána.

A muskétásra (vagy muskétások ?( gondolsz. Én körberöhögtem a fejem mikor az előzetesben megláttam ahogy szaltóznak meg hordókon spárgáznak. Azóta se láttam...  :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5581 Dátum: 2010. április 28. - 13:23:43 »
Aha, a Muskétásra. Ami azért fura, mert a franciák amúgy a saját történeteikből kegyetlen jó adaptációkat tudnak készíteni, még akkor is, amikor elszakadnak ilyen-olyan aspektusban az eredetitől. Mint a Belmondo-féle Nyomorultaknál.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5582 Dátum: 2010. április 28. - 19:01:25 »
hja a Robin Hood valamiféle háborús film lesz  :stupid: good luck with that...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5583 Dátum: 2010. április 28. - 21:20:46 »
Miért, simán jó lehet. "This. Is. Sherwoooooood!"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5584 Dátum: 2010. április 29. - 08:27:04 »
Thor egyik ellenfele Loki mellett a filmben a Destroyer nevű életre kelt páncél. A páncélt eredetileg Odinnak kovácsolták, de sötét erők megszállták, és az Istenek ellen fordították. Loki egyik kedvenc játékszere.
Így fog kinézni a forgatáson készült képek szerint:

http://sepi.halozsak.hu/galeria/index.php?spgmGal=Ben_Reilly/Szuperhos_Jelmezek/Marvel_Comics/D/Destroyer_%28armor%29

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5585 Dátum: 2010. április 29. - 08:34:26 »
Miért, simán jó lehet. "This. Is. Sherwoooooood!"
Egy trailert láttam a filmből abban van egy jelenet, amiről nekem is pont ez jutott az eszembe.  ;D
Thor egyik ellenfele Loki mellett a filmben a Destroyer nevű életre kelt páncél. A páncélt eredetileg Odinnak kovácsolták, de sötét erők megszállták, és az Istenek ellen fordították. Loki egyik kedvenc játékszere.
Így fog kinézni a forgatáson készült képek szerint:
Az első kép alapján, azt hittem ilyen jó kis mamuszkái lesznek a filmben is. :) Már örültem is neki, de aztán látom, hogy az csak valami tartó izé. ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #5586 Dátum: 2010. április 29. - 09:29:11 »
Az első kép alapján, azt hittem ilyen jó kis mamuszkái lesznek a filmben is. :) Már örültem is neki, de aztán látom, hogy az csak valami tartó izé. ;)
Azt is el tudom képzelni, hogy bluebox-hoz használt support és CGI effektet terceznek rá. Bár akkor kicsit összeveszne a kék éggel. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #5587 Dátum: 2010. április 29. - 09:50:09 »
Szerintem ez csak amolyan statikus látványterv szerű, a legtöbb jelenetben úgyis egy mo-cap színész nyomja majd.
Annó Octopus csápjaiból is volt életnagyságú működő modell, alkalmazhatták is összesen vagy 2 jelenetben.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5588 Dátum: 2010. április 29. - 10:05:38 »
Azok a"mamuszkák", egyszerűen homokzsákok, hogy ne essen hanyat. Még csak nem is egy bonyolult "tartóizé"  :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #5589 Dátum: 2010. április 29. - 10:08:11 »
Na igen, a kép alapján nem olyan minőségű, hogy beraknám egy viszonylag nagy költségvetésű filmbe. :D A látványterv nekem nem jutott eszembe... :-[

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5590 Dátum: 2010. április 29. - 11:41:54 »
Szerintem ez csak amolyan statikus látványterv szerű, a legtöbb jelenetben úgyis egy mo-cap színész nyomja majd.
Annó Octopus csápjaiból is volt életnagyságú működő modell, alkalmazhatták is összesen vagy 2 jelenetben.

mit értesz statikus látványterv latt?

Todd

• Pókfej
« Válasz #5591 Dátum: 2010. április 29. - 13:15:16 »
Azt, hogy csinálnak egy egy életnagyságú szobrot, hogy lássák hogy fog kinézni a végleges verzió.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5592 Dátum: 2010. április 29. - 15:36:01 »
Azt, hogy csinálnak egy egy életnagyságú szobrot, hogy lássák hogy fog kinézni a végleges verzió.
És miért viszik ki a forgatás színhelyére? Hogy lássák rajta a fényeket? A Garfieldnál láttam ,hogy erre króm golyókat is használnak és azon látják, hogy pontosan milyen fények tükröződnek vissza. Aztán gondolom a számítógép ezt redukálja az adott felület fényvisszaverő képességének megfelelően.
De ez a szobor arra is is jó sztem, hogy részleteit felvegyék. Pl a válla fölött elnézva látszódik valmi más és ez esetben nem cgi a válla. Például. Nem értek hozzá, csak elmélkedek  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5593 Dátum: 2010. április 29. - 16:05:43 »
És minek van alatta deszka? Ez szerintem a Silver Surfer lesz.  :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #5594 Dátum: 2010. április 29. - 16:20:24 »
Krómgolyót sok CGI technikában használnak. A golyó maga a környezet transzformáltja, ami alapján vissza lehet fejteni a természetes fény/árnyékviszonyokat. Ez például akkor jó, ha egy háttérképre úgy akarsz renderelni, hogy a képen látszó objektumok megvilágítsák/tükröződjenek/árnyékot vessenek a 3D objektumokra. Most nincs időm feltölteni azokat a képeket, amiket én csináltam így, de ha érdekel valakit, holnap megmutatom, hogy néz ki a "valóságban". :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5595 Dátum: 2010. április 29. - 16:34:36 »
Krómgolyót sok CGI technikában használnak. A golyó maga a környezet transzformáltja, ami alapján vissza lehet fejteni a természetes fény/árnyékviszonyokat. Ez például akkor jó, ha egy háttérképre úgy akarsz renderelni, hogy a képen látszó objektumok megvilágítsák/tükröződjenek/árnyékot vessenek a 3D objektumokra. Most nincs időm feltölteni azokat a képeket, amiket én csináltam így, de ha érdekel valakit, holnap megmutatom, hogy néz ki a "valóságban". :D
Na hát én is épp ezt mondom! :) És én magamtól kitaláltam. Ugye milyen okos vagyk?  ;D

Összevont üzenet ideje: 2010. április 29. - 16:38:09
És minek van alatta deszka? Ez szerintem a Silver Surfer lesz.  :D
Kaine! szerintem itt inkább erről lehet szó  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 29. - 16:38:09 írta VTomi »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5596 Dátum: 2010. április 30. - 09:31:49 »
Engem feltétlenül érdekelnének azok a képek.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #5597 Dátum: 2010. április 30. - 10:43:33 »
Akkor tessék. :)

A háttéren alapból csak a benzinkút szerepel, a motor digitális. A fém teáskannák azért vannak benne, hogy látszódjon, hogy valójában megvannak az árnyék és tükröződés hatások. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5598 Dátum: 2010. április 30. - 10:48:16 »
Uh ez veszettjó! Te ilyet tudsz csinálni? És te tervezted, rajzoltad mocit?
A fotózáskor lefotóztál ilyen krómgolyókat is? hogy az alapján dolgozz?
Óriásrobotot is tudsz a Nyugati térre?  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5599 Dátum: 2010. április 30. - 11:26:34 »
Egyiptomi piramisokat raktál a képen kívülre tükröződési alappontnak? :o