0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Azt furamód egy francia film követte el néhány évvel utána.
Miért, simán jó lehet. "This. Is. Sherwoooooood!"
Thor egyik ellenfele Loki mellett a filmben a Destroyer nevű életre kelt páncél. A páncélt eredetileg Odinnak kovácsolták, de sötét erők megszállták, és az Istenek ellen fordították. Loki egyik kedvenc játékszere.Így fog kinézni a forgatáson készült képek szerint:
Az első kép alapján, azt hittem ilyen jó kis mamuszkái lesznek a filmben is. Már örültem is neki, de aztán látom, hogy az csak valami tartó izé.
Szerintem ez csak amolyan statikus látványterv szerű, a legtöbb jelenetben úgyis egy mo-cap színész nyomja majd.Annó Octopus csápjaiból is volt életnagyságú működő modell, alkalmazhatták is összesen vagy 2 jelenetben.
Azt, hogy csinálnak egy egy életnagyságú szobrot, hogy lássák hogy fog kinézni a végleges verzió.
Krómgolyót sok CGI technikában használnak. A golyó maga a környezet transzformáltja, ami alapján vissza lehet fejteni a természetes fény/árnyékviszonyokat. Ez például akkor jó, ha egy háttérképre úgy akarsz renderelni, hogy a képen látszó objektumok megvilágítsák/tükröződjenek/árnyékot vessenek a 3D objektumokra. Most nincs időm feltölteni azokat a képeket, amiket én csináltam így, de ha érdekel valakit, holnap megmutatom, hogy néz ki a "valóságban".
És minek van alatta deszka? Ez szerintem a Silver Surfer lesz.