Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318743 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5760 Dátum: 2010. június 04. - 07:52:45 »
Hú, de érdekes pletyka.
Neal McDonough elvben Dum dum dugant fogja alakítani a Kapitány filmben. Érdekes választás főleg, mert sztem totál nem hasonlít rá (amennyire én ismerem Dumot. :hehe:) , a másik ok, meg hogy őt annak idején Kapitány eljátszására is emlegették.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5761 Dátum: 2010. június 04. - 08:11:33 »
Ha Heimdallt egy afró fickóval játszatják el, akkor gondolod, hogy Neil nem lesz jó Duganként?  :D Pár kiló izom meg egy vörös hajfesték, egy tömör bajusz, oszt nem lesz gond.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5762 Dátum: 2010. június 04. - 08:42:05 »
Az nem tom ki :D

Jó, de Dugan inkább dagi, nem? :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5763 Dátum: 2010. június 04. - 08:43:13 »
Nem, Dugan zömök. Bár én nem bánnám azt se, ha az utód-Dugan kerülne inkább rögtön a helyére a filmben. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5764 Dátum: 2010. június 04. - 08:57:23 »
Az eredeti Dugan egy köpcös fickó volt, de mára azért ő is átesett egy Norbi update-en.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5765 Dátum: 2010. június 04. - 09:15:54 »
Ja, vagy csak Romita stílusa zavar be. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5766 Dátum: 2010. június 04. - 09:42:46 »
Mert nem tud gömbölyödő hasat rajzolni csak kockásat?

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5767 Dátum: 2010. június 04. - 10:12:59 »
Két különböző rajzoló és (valamikor az író is beleszól) rajzait összehasonlítani felesleges, mindenesetre Dugan mindig is nagydarab volt. Mert bár a képregényekben így van, de nem minden katona, titkosügynök, ninja, akármi kigyúrt állat, vagy agyonszálkásított hiperninja. :) Ez inkább csak a mai kor médiaszemlélete és sajnos a társadalomba is kezd beleivódni ez a 300 keltette (torz) szemlélet.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5768 Dátum: 2010. június 04. - 11:09:40 »
Azért az még nem vált senkinek a kárára, ha mondjuk a 300-tól (torz) képétől hajtva eljár rendszeresen konditerembe, és nem úgy néz ki, mint egy cérnavékony hőscincér. Persze csak akkor, ha szerek nélkül csinálja.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5769 Dátum: 2010. június 04. - 11:16:10 »
Pont azért hívják színésznek Evans-t, hogy elhitesse a nézőkkel: lehet hiteles Fáklya, meg hiteles AmKap is.
Nem lehetetlen elhitetnie, de jóval nehezebb, mintha bárki másra bízták volna.  ;)
Idézet
Tony úgy tudom nem lesz benne sem az AmKap, sem a Thor filmben.
Miért is lenne? A színészekkel a szokásos 3 filmes szerződésen túl csak az Avengers filmre kötöttek további szerződést, a többire nem.

Összevont üzenet ideje: 2010. június 04. - 11:31:49
http://www.sg.hu/cikkek/74845/fehernemu_modell_valtja_megan_foxot_a_transformers_3_ban
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 04. - 11:31:49 írta kaine »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5770 Dátum: 2010. június 04. - 12:06:51 »
Idézet
Nem lehetetlen elhitetnie, de jóval nehezebb, mintha bárki másra bízták volna.
Miért is? HA Brad Pitt lenne AmKap, neki könnyebb dolga lenne? Ugyan már. Az a te bajod, hogy az arcát nagyon kötöd egy szerephez.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5772 Dátum: 2010. június 04. - 12:38:18 »
Miért is? HA Brad Pitt lenne AmKap, neki könnyebb dolga lenne? Ugyan már. Az a te bajod, hogy az arcát nagyon kötöd egy szerephez.
Neki még nehezebb lenne.  :) Nem hinném, hogy "csak" az én bajom...  ;)

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5773 Dátum: 2010. június 04. - 13:26:24 »
Azért az még nem vált senkinek a kárára, ha mondjuk a 300-tól (torz) képétől hajtva eljár rendszeresen konditerembe, és nem úgy néz ki, mint egy cérnavékony hőscincér. Persze csak akkor, ha szerek nélkül csinálja.
Arra gondoltam, hogy az emberek hozzáállása kezd megváltozni, és egyre inkább az a természetes (vélekedés), hogy legyél olyan mint a filmekben. Azért a 300 igenis torz mert egy kis gyúrással senki nem jut el arra a szintre. Amit a filmben látunk egy brutális és kíméletlen, ergo nem túl egészséges kínzás eredménye. ;)

Egyébként pont most olvastam valahol, hogy a body building is  egészségtelen, mert magas vérnyomással jár. (a súlytöbblet miatt, teljesen mindegy, hogy 20 kg zsír vagy 20 kg izomról) beszélünk. Ez mennyire igaz?

Én szerettem mindkét F4 filmet elejétől a végéig. Benne volt minden, amit egy F4 képregényből szerettem. Sokakkal ellentétben én nem hiányoltam belőle azt, ami nem volt az F4 képregényekben sem.
Nekem sem volt bajom az F4 filmekkel. Szerintem is jól eltalált volt mind a kettő és hozták az F4 képregények hangulatát. Csak ugye reboot mánia... :(
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 04. - 13:37:08 írta holloo »

Todd

• Pókfej
« Válasz #5774 Dátum: 2010. június 04. - 15:40:49 »
Pedig itt bizony peponak adok igazat.
Ha egy film arra ösztönzi az embereket, hogy gyerünk már a punnyadás nem menő húzzál el sportolni, az szerintem semmiképpen nem torz.
Az emberek tulnyomó többségét nem fenyegeti a veszély, hogy túl edzzék magukat, egy brutális szenvedésekkel teli programban, inkább az ellenkezője.
Ja és ahogy mondtad, nem egy hét gyúrással szedsz fel 20 kiló izmot, úgyhogy nyugodtan mehetsz kondizni, valószinűleg inkább javulni fog tőle a vérnyomásod, és nem romlani.
A természetes férfiszépséget (ami sokak szerint az igénytelenséget jelenti, mert ezzel védekeznek a sz*r külsejük ellen) már éppen elegen képviselik.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5775 Dátum: 2010. június 04. - 20:13:00 »
Most az egész abból indult ki, hogy Romita nem tud csak egy testalkatot rajzolni? Meg azért is lehet, mert izmokat rajzolni jóóó ;D (ez nem jellemző rá)
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=339584311&albumID=904764&imageID=5144379#
De nem izmos embert is lehet jó rajzolni: http://www.spawn.com/toys/spawn/series27/clown5/images/series27_clown5_concept_01_dp.jpg

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5776 Dátum: 2010. június 05. - 00:28:14 »
Szerintem nem abból indult ki.
Idézet
Arra gondoltam, hogy az emberek hozzáállása kezd megváltozni, és egyre inkább az a természetes (vélekedés), hogy legyél olyan mint a filmekben. Azért a 300 igenis torz mert egy kis gyúrással senki nem jut el arra a szintre. Amit a filmben látunk egy brutális és kíméletlen, ergo nem túl egészséges kínzás eredménye.
Nyilván, ez tény, de nem kezeled életszerűen a dolgot. Ahogy már Todd is utalt rá, ha kétszer ilyen sok lenne a hasonló filmek száma, akkor sem fogna ennek hatására emberek hada egy kis alakformálásba. Az meg, hogy valaki egy film miatt ilyen kínzó diétába, meg kőkemény edzésbe kezdjen és eljusson a 300-as katonák szintjéig, szinte kizárt.
Én ezeket az arányokat figyelembe véve mondom, hogy jók ezek a filmek. Persze, ha mindenki úgy nézne ki a megnézése után, ahogy ők, az nyilván már nem lenn természetes, de ez a veszély nem fenyeget.

Így is sokan védekeznek azzal, hogy hát a sztárok milyen szépek, de mennyit költenek magukra, mennyi ránctalanítás, zsírleszívás stb-stb. Ez igaz is, csak ezzel le is veszik a terhet a vállukról, aztán aztán elhanyagolják magukat. Számomra nincs undorítóbb egy 1,6 m-es 100 kilós tehénnél. Az elhízás ráadásul nem kozmetikai probléma, nem lehet elintézni azzal, hogy "hát én így is jól érzem magam a bőrömben, elfogadom magamat", hanem nagyon súlyos egészségügyi probléma. HOgy csak mást ne mondjak, gyakorlatilag a dohányzás után az elhízás és következményei (diabetes, hipertonia, infarctus, stroke, veselégtelenség, méh és emlőrák stb-stb) terhelik meg a legjobban az egészségügy kiadásait. Ha fele ennyi elhízott ember lenne, több 10 milliárd dollárt spórolhatna az USA kormánya például, évente. Szóval ha még a filmek is azt sugallnák, hogy a francba is, hízzál el, legyél igénytelen, ezek a kigyúrt fazonok csak a mesékben léteznek, akkor még rosszabb lenne a helyzet.

Idézet
Egyébként pont most olvastam valahol, hogy a body building is  egészségtelen, mert magas vérnyomással jár. (a súlytöbblet miatt, teljesen mindegy, hogy 20 kg zsír vagy 20 kg izomról) beszélünk. Ez mennyire igaz?
Ezt a kérdést biztosan nem lehet így leegyszerűsíteni, de a logikája szerintem egyértelműen hülyeség: Nem a súlytöbblet maga okozza a magas vérnyomást (aminek amúgy kismillió oka van, de ezt most nem kezdem el magyarázni, ha nem baj). Pusztán attól, hogy felszedsz 30 kilót izomban nem lesz magasabb a vérnyomásod. Ilyen alapon aki naponta 15 kilós batyukkal szaladgál, annak is magasvérnyomásosnak kellene lennie. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 05. - 01:43:45 írta pepo05 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #5777 Dátum: 2010. június 05. - 10:30:43 »
Na újabb színész csatlakozott a Bosszúállokhoz.
Jeremy Renner, aki ha minden igaz Sólyomszemet fogja alakítani.

Na ha már kiszivárogtak a tervek Kapról és Thorról, én igazából rá lennék kíváncsi.
Remélem nála nem a klasszikus kinézetet veszik alapul.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5778 Dátum: 2010. június 05. - 13:12:54 »
Igen, tényleg már csak őt hiányoltam a BA-ból! :oh: De ez a Jeremy nem néz ki túl Clint Bartonosan.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5779 Dátum: 2010. június 05. - 13:23:28 »
Nyugi, majd Sólyomszemet hozzá igazítják.