Pepo, azért csak őt emeltem ki, mert az, hogy Reptaile mi azt neked azért illene tudni, mivel mint már páran megjegyeztük, nemhogy csak egy ismert betegség megjelenését mintázták le vele, de egyenesen több helyen valós felvételeket használtak nála, szóval ő full reális (azt leszámítva, hogy nincs ember, aki ilyen könyeddséggel tép le egy fejet).
Azért erre nem rájönni azonnal, elég gáz.
Hát kabbe, asszed minden orvos ismer minden betegséget?

Ez a cucc olyan ritka, hogy a bőrgyógyászokon, szülészeken kívül nem sokan ismerik. Én pl. még sosem hallottam róla.
Amúgy kimaradt a Reptile-os eszmecserétek, szóval ezúton bocsánat. Viszont valós betegség ide-vagy oda, ez akkor sem stimmel. Ahogy a wikipedia-s oldalon is írva vagyon, a betegség eddigi legidősebb túlélője 26 éves. most van valami újfajta kezelés, azzal még nincsenek pontos adatok, hogy meddig húzzák ezek a szerencsétlenek. Viszont egy dolog biztos: Ha nekiállnak tornákon bunyózni, nem lesz valami hosszú életük. Szóval nem áll össze: Reptile, ha meg is élte a felnőttkort, az csak úgy volt lehetséges, hogy nem nagyon verekedett soha, hanem mindig is baromira kellett ügyelnie arra, hogy ez a bőr nehogy megsérüljön. Ezek a betegek nem nagyon császkálnak a külvilágban. Ha meg tapasztalat nélkül megy el mondjuk egy Viadalra, azon túl, hogy az első menetben kiütik, az állapota miatt beszedett sérülések, és az ezzel járó milliárdnyi baktérium olyan septicus shockot csinál benne 2 órán belül, hogy nincs az a szteroid kezelés, amivel meg lehetne menteni.
Amúgy meg amilyen extrém műtétek vannak a világban (szintén te értesz hozzá jobban), szerintem ilyen trehány módon betenni két egyébként reális méretü karmot valakinek az alkarjába gyerekjáték, úgyhogy véleményem szerint Baraka is stimmel. Ha megnézed, a karmok a bőre alatt vannak egy tokban, nem beépítve a húsában, a csontjai közé (ellentétben egy ismert marvel karakterrel).
Ismét csak részlegesen gondolkozol. Nem az a gond, hogy nem lehet beültetni. Be lehet. A kérdés, hogy mi rántja elő a pengéket? Anatómiailag nincsenek rá izmai, hogy elő tudja csalni az alkarjából a pengéket. Olyan műtét meg nincs, ami az alkarizmokat valahogy lefaricskolná, meg isten tudja, hogy rákötné a pengékre, hogy előugorjanak. Arról nem is beszélve, hogy a műtéttel járó hegesedés simán megakadályozná, hogy a pengék előugorhassanak. Szóval beültethették azt anélkül, hogy ne lökje ki a szervezete, mint idegen testet, de hogy azok nem fognak neki előjönni onnan, az hétszentség.
De mondjuk csontok meghosszabbításánál, vagy durvább csonttöréseknél, ahol fémkeretbe teszik van.
Igen, de csak néhány hétig, hónapig. Amúgy lényegtelen, a penge előugrása és visszarántása a képtelenség. Ezt csak úgy tudja megoldani, hogy egy teljesen mechanikus szerkezetet épített be az alkarjába, ami gmbnyomásra működik.