Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320207 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5880 Dátum: 2010. június 11. - 08:36:06 »
Amúgy meg amilyen extrém műtétek vannak a világban (szintén te értesz hozzá jobban), szerintem ilyen trehány módon betenni két egyébként reális méretü karmot valakinek az alkarjába gyerekjáték, úgyhogy véleményem szerint Baraka is stimmel. Ha megnézed, a karmok a bőre alatt vannak egy tokban, nem beépítve a húsában, a csontjai közé (ellentétben egy ismert marvel karakterrel).
igen persze, a bőre alá, egy tokban, gondolati parancsra kiugró pengék, öngyógyító képesség nélkül... még Rozsomák sztorija is reálisabb, mint ez. :) Inkább fogalmazzunk úgy, hogy egy alternatív változat, nem mágikus eredettel. Mondjuk ez is sántít, mert még simán lehet benne varázslat Shangnak is kéne tudnia valamit, hogy ő legyen a legnagyobb arc.
talgaby:
Az is meg fog lepődni, aki azon kevés emberek közé tartozik, akik végigvitték a játékot? ;D
Én már az intro-nál meglepődtem, hogy akkor most mi is van? Az ikrek története nem rossz, annak ellenére, hogy az egész MK világ lényegében csak háttérnek szolgál az ő kis történetükhöz, ami nem lenne rossz, csak abszolút nem passzol bele az eddigi sztoriba.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5881 Dátum: 2010. június 11. - 08:50:21 »
Jól láthatóüan van kivezetése a pengéknek, akkor miért kéne öngyógyitó képesség? Mert felvágták az alkarját, és betettek valamit a bőre alá, annyi erővel egy mellplasztikához is öngyógyitó képesség kell?
És ki mondta, hogy gondolatra pattannak ki, akár gombnyomásra is kipattanhatnak.

Összevont üzenet ideje: 2010. június 11. - 08:53:35
Én már az intro-nál meglepődtem, hogy akkor most mi is van? Az ikrek története nem rossz, annak ellenére, hogy az egész MK világ lényegében csak háttérnek szolgál az ő kis történetükhöz, ami nem lenne rossz, csak abszolút nem passzol bele az eddigi sztoriba.
Az ilyen előkerítenek két tök új karaktert, aztán kitalálják, hogy ők a legfontosabb figurák az egész földön (miközben a játékosok pont 100% őket sz*rja le a leginkább) jellegü történetekért én se vagyok oda.
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 11. - 08:53:35 írta Todd »

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5882 Dátum: 2010. június 11. - 09:01:22 »
Jól láthatóüan van kivezetése a pengéknek, akkor miért kéne öngyógyitó képesség? Mert felvágták az alkarját, és betettek valamit a bőre alá, annyi erővel egy mellplasztikához is öngyógyitó képesség kell?
És ki mondta, hogy gondolatra pattannak ki, akár gombnyomásra is kipattanhatnak.
A mellplasztikánál jobb esetben nincs kivezető nyílás. Itt is akkor lényegében van egy nyilt seb folyamatosan a bőrén? Ez nem túl életbarát a hordozóra nézve. És a kisfilmben nekem nem úgy tűnt, hogy gombot nyomogatott volna, amikor előugrottak a pengék.  ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #5883 Dátum: 2010. június 11. - 09:09:02 »
De mondjuk csontok meghosszabbításánál, vagy durvább csonttöréseknél, ahol fémkeretbe teszik van. Miért, ezek a karakterek neked olyan fene módon életbarátnak tünnek? :lol:
Én nem azt mondtam, hogy egészséges amit csinál, csak azt hogy lehetséges. A gomb meg akár lehet a tenyerében is.
Persze én is tudom, hogy ez már erősen belemagyarázás, de pont ennyiből áll a film készítőinek is.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5884 Dátum: 2010. június 11. - 09:17:55 »
Nem is ezt mondom, csak ne dobálózzatok annyira a reális jelzővel. Mert ez nem az. :) És az általad említett műtéteknél szintúgy nincs egy lyuk a külvilágba. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5885 Dátum: 2010. június 11. - 09:20:44 »
Az is meg fog lepődni, aki azon kevés emberek közé tartozik, akik végigvitték a játékot? ;D
Ha nem figyelt oda nagyon alaposan a történetre, igen. Az igazság a Konquestben csak sejtetve van, és három karakter végtörténetéből lehet kikövetkeztetni, hogy mit írt valójában Vogel. (Igen, annak ellenére, hogy a hatvankét karaktert végsztorijából összesen egy az, ami tényleg meg is történt.) Az a vicces, hogy a nagy leleplezés teljesen más szemszögbe helyezi a testvérek komplett történetét.
A piramisnál amúgy szerintem mindenki meglepődött, máig nem teljesen világos, hogy kerültek némelyek oda (most az eleve halott karakterekkel nem foglalkozunk), és ami még viccesebb, a játék utalásai alapján az intróban látott csata csak az egyik résztvevő képzeletében zajlott le, tehát még az se igazi. Ezért tartott nekem is jó ideig, míg sikerült végre kibogozni, hogy mi a fene az Armageddon története.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5886 Dátum: 2010. június 11. - 11:26:57 »
Idézet
Pepo, azért csak őt emeltem ki, mert az, hogy Reptaile mi azt neked azért illene tudni, mivel mint már páran megjegyeztük, nemhogy csak egy ismert betegség megjelenését mintázták le vele, de egyenesen több helyen valós felvételeket használtak nála, szóval ő full reális (azt leszámítva, hogy nincs ember, aki ilyen könyeddséggel tép le egy fejet).
Azért erre nem rájönni azonnal, elég gáz.
Hát kabbe, asszed minden orvos ismer minden betegséget? :D Ez a cucc olyan ritka, hogy a bőrgyógyászokon, szülészeken kívül nem sokan ismerik. Én pl. még sosem hallottam róla.
Amúgy kimaradt a Reptile-os eszmecserétek, szóval ezúton bocsánat. Viszont valós betegség ide-vagy oda, ez akkor sem stimmel. Ahogy a wikipedia-s oldalon is írva vagyon, a betegség eddigi legidősebb túlélője 26 éves. most van valami újfajta kezelés, azzal még nincsenek pontos adatok, hogy meddig húzzák ezek a szerencsétlenek. Viszont egy dolog biztos: Ha nekiállnak tornákon bunyózni, nem lesz valami hosszú életük. Szóval nem áll össze: Reptile, ha meg is élte a felnőttkort, az csak úgy volt lehetséges, hogy nem nagyon verekedett soha, hanem mindig is baromira kellett ügyelnie arra, hogy ez a bőr nehogy megsérüljön. Ezek a betegek nem nagyon császkálnak a külvilágban. Ha meg tapasztalat nélkül megy el mondjuk egy Viadalra, azon túl, hogy az első menetben kiütik, az állapota miatt beszedett sérülések, és az ezzel járó milliárdnyi baktérium olyan septicus shockot csinál benne 2 órán belül, hogy nincs az a szteroid kezelés, amivel meg lehetne menteni.

Idézet
Amúgy meg amilyen extrém műtétek vannak a világban (szintén te értesz hozzá jobban), szerintem ilyen trehány módon betenni két egyébként reális méretü karmot valakinek az alkarjába gyerekjáték, úgyhogy véleményem szerint Baraka is stimmel. Ha megnézed, a karmok a bőre alatt vannak egy tokban, nem beépítve a húsában, a csontjai közé (ellentétben egy ismert marvel karakterrel).
Ismét csak részlegesen gondolkozol. Nem az a gond, hogy nem lehet beültetni. Be lehet. A kérdés, hogy mi rántja elő a pengéket? Anatómiailag nincsenek rá izmai, hogy elő tudja csalni az alkarjából a pengéket. Olyan műtét meg nincs, ami az alkarizmokat valahogy lefaricskolná, meg isten tudja, hogy rákötné a pengékre, hogy előugorjanak. Arról nem is beszélve, hogy a műtéttel járó hegesedés simán megakadályozná, hogy a pengék előugorhassanak. Szóval beültethették azt anélkül, hogy ne lökje ki a szervezete, mint idegen testet, de hogy azok nem fognak neki előjönni onnan, az hétszentség.
Idézet
De mondjuk csontok meghosszabbításánál, vagy durvább csonttöréseknél, ahol fémkeretbe teszik van.
Igen, de csak néhány hétig, hónapig. Amúgy lényegtelen, a penge előugrása és visszarántása a képtelenség. Ezt csak úgy tudja megoldani, hogy egy teljesen mechanikus szerkezetet épített be az alkarjába, ami gmbnyomásra működik.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #5887 Dátum: 2010. június 11. - 11:36:47 »
Igen, de csak néhány hétig, hónapig. Amúgy lényegtelen, a penge előugrása és visszarántása a képtelenség. Ezt csak úgy tudja megoldani, hogy egy teljesen mechanikus szerkezetet épített be az alkarjába, ami gmbnyomásra működik.
Én nem ugyanezt mondtam. Fegyeltétek ti, hogy mekkora cumó van neki a bőre alatt? Simán van akkora, hogy egy egyszerűbb rógas szerkezet ott legyen benne.
Az a gond, de miért is lepődök meg ezen, hogy előugró penge kerül szóba, mindenki rögtön Rozsomákba gondolkozik.  :lol:
Egyébként szerintem ha a műtét után nyitott pengékkel gyógyul fel a csóka szerintem úgy forr össze a seb, hogy a kivezetés megmarad (mivel mögötte nem a puszta húsa van, hanem a pengék tokja). Egyébként isaz esetek legtöbb részében a szerkezetnek nyitva kell lennie, máskülönben mindig előfeszítve van, és hamar tönkremegy.
De asszem már kezdünk olyan szinten belefolyni, amennyire még a készítők sem.
Reptailenak egy viadalon én se jósolnék hosszú életet, de egyébként az étkezési szókásai is kellően sajátságosak ahhoz, hogy elég rossz állapotban legyen.
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 11. - 11:42:11 írta Todd »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5888 Dátum: 2010. június 11. - 11:41:02 »
Én gondoltam a mechanikus szerkezetre, de mivel Baraka-ról van szó, így első körben mindenki abban gondolkozik, hogy az alkarjának szerves része az a penge. Főleg, hogy tán valami sebész, vagy mi az isten volt az ürge.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5890 Dátum: 2010. június 11. - 14:53:44 »
Idézet
Fatality mellett visszatér a Babality, Friendship és Animality is.
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 11. - 15:02:15 írta talgaby »

Todd

• Pókfej
« Válasz #5891 Dátum: 2010. június 11. - 14:56:13 »
Én mondjuk azt nem értem, hogy a brutalitás visszatérése miért igéret. Volt, hogy nem volt?
Az Armageddonban is szét lehetett tépni mindenkit apró kicsi darabokra.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5892 Dátum: 2010. június 11. - 14:56:27 »
Idézet
Fatality mellett visszatér a Babality, Friendship és Animality is.
Ben, facepalm-smiley-t. Most. A :facepalm:-kódra. Ez nem elég ide: :omg:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5893 Dátum: 2010. június 11. - 15:01:38 »
Én mondjuk azt nem értem, hogy a brutalitás visszatérése miért igéret. Volt, hogy nem volt?
Az... inkább paródia volt.
Amikor kijött a vs. DC, mindenki azt mondta, hogy ez nem Mortal, mert ráhajtottak az alacsonyabb korhatárra. Ekkor Boon azt mondta, hogy ha M-besorolású Mortalt akarnak, hát ő ad olyan M besorolást, hogy a szemük keresztbeáll.
Babalityvel. És Friendshippel.
Elmegy Boon a <a következő sorokat az emberiség szellemi épségének érdekében cenzúráztuk>

Ja, és: kösz, Ben! :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #5894 Dátum: 2010. június 11. - 15:07:34 »
Hát nem is lehetett őket komolyan venni, az tuti. ;D
De jószerivel nem is tudom, mikor érte már el azt a szintet a Mortal, hogy annyira eltúlozták a kivégzéseket, hogy az ember már csak röhögni tud rajtuk. De szerintem ez már igen régen bekövetkezett, és azzal, hogy ismét az utóbbi évekből szemezgetnek, jól látható, hogy most sem akarják magasabbra tenni a mércét.
Mindenesetre ha haverokkal játszunk mindig kívánságműsor van, hogy milyét tépjem ki a szerencsés delikvensnek.
A máját!
Nem a gerincét!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5895 Dátum: 2010. június 11. - 15:09:32 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5896 Dátum: 2010. június 11. - 15:14:19 »
Pedig még a sima MK3 friendshipjei voltak a legjobbak (Sub-Zeróét mai napig imádom). Az MK2-ben, UMK3-ban és Trilogyban sokkal gázabbak voltak.

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #5897 Dátum: 2010. június 11. - 15:23:40 »
Az animalityket szerettem azért. Meghát mért ne raknák bele? Sokkal több munka nincs vele. Akár még jó poénokat is kitalálhatnak. Scorpionnál volt h pingvinként egy robbanó tojást rakott asszem ;D a lényeg h a warner is rábólintott a filmre :brow:

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #5898 Dátum: 2010. június 11. - 17:00:39 »
MK filmhez infó.
http://www.collider.com/2010/06/09/kevin-tancharoen-interview-mortal-kombat-rebirth-feature-film/
Szóval azért nem akarják száműzni teljesen a miszikumot, Michael Jay White lenne Jax, Scorpion rossz fiú volt és rossz fiú marad, a harcjelenetet 4 órájuk volt leforgatni, szóval azért mindenki gondolkodjon el rajta hogy ez csak egy magánakció volt és a film nem pont ugyanilyen lenne, de nagyjából ezt a hangulatot próbálná követni.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5899 Dátum: 2010. június 11. - 17:07:24 »
Lényeg, hogy legyen egy nézhető film az MK2 után. A mérce nincs annyira magasan, tehát én pozitivan állok hozzá egyelőre.  :)