Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320015 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #6240 Dátum: 2010. augusztus 03. - 18:55:33 »
Vette a Praktikerben. Svéd Ikea lapraszerelhető kristályhajó, kizárólag párjanincsiummal üzemel.

:lol: Ez kész  :lol:

Genzo Comics - Ahol a képregények vannak becélozva

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6241 Dátum: 2010. augusztus 03. - 18:59:42 »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6242 Dátum: 2010. augusztus 03. - 19:40:35 »
Az még egyáltalán nincs megerősítve hivatalosan, hogy Nolan tesója rendzé a filmet, úgyhogy ennek megfelelően kéretik kezelni.
Mellesleg a Superman és a Batman filmek is ugyanabban a zsánerben mennek.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6243 Dátum: 2010. augusztus 04. - 21:37:30 »
Gyáh!
"Matthew Vaughn, director of the upcoming X-Men:First Class is going to have to edit parts of the film because some of the elements are too similar with Christopher Nolan’s Inception."

Itt KLIKK a teljes cikkért.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #6244 Dátum: 2010. augusztus 05. - 15:51:44 »
Fake, de nekem nagyon bejövős  ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #6245 Dátum: 2010. augusztus 05. - 16:02:00 »
Bírom, hogy mindenüt Pókember 4-ként emlegetik ;D
Hát nem tudják,hogy reboot lesz? :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #6246 Dátum: 2010. augusztus 05. - 16:12:23 »
Honnan a rákból tudnák?
A legtöbb ember csak annyit tud, hogy készül az újabb Pókember film.
Hidd el, itt marha nagy koppanások lesznek a moziban.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6247 Dátum: 2010. augusztus 05. - 16:34:30 »
Hát a legtöbb mozis oldal írja, hogy reboot. Aki meg cikket ír róla nem ártana, kicsit kutakodni... asszem a legutóbb a tvr-hétben olvastam, hogy a Garfield gyerek vette át Tobey-tól a szerepet és ő lesz a 4. részben Póki. Szóval, lusta volt tovább olvasni valszeg.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6248 Dátum: 2010. augusztus 05. - 16:52:32 »
Az egész reeboot egy baromság, az emberek képtelenek arra, hogy egy tök új filmet az elözőekől függetlenül kezeljenek.
A nézők 90 %-a azt se volt képes megérteni, hogy a Batman Begins nem a régi filmek előzménye, pedig ott eltelt 20 év.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6249 Dátum: 2010. augusztus 05. - 16:59:51 »
Jaja, volt nekem is erről egy elég cifra élményem, amire már nem nagyon emlékszem, de tudom, hogy fogtam a fejem rendesen. ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6250 Dátum: 2010. augusztus 05. - 18:27:55 »
Az egész reeboot egy baromság, az emberek képtelenek arra, hogy egy tök új filmet az elözőekől függetlenül kezeljenek.
A nézők 90 %-a azt se volt képes megérteni, hogy a Batman Begins nem a régi filmek előzménye, pedig ott eltelt 20 év.
Nem az előzménye? Végülis a Batman kezdeteit meséli el. A régi filmek meg már in medias rest kezdődnek. Persze tök más világ és koncepció, de ezt most hogy érted?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6251 Dátum: 2010. augusztus 05. - 18:31:16 »
Nem az előzménye? Végülis a Batman kezdeteit meséli el. A régi filmek meg már in medias rest kezdődnek. Persze tök más világ és koncepció, de ezt most hogy érted?

Úgy hogy a Batman Begins és a The Dark Knight reboot filmek. Bölcsen tesznek az előttük készült Batman filmekre. vagyis nem előzmény filmek hanem újrakezdettek.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6252 Dátum: 2010. augusztus 05. - 18:41:39 »
Igazság szerint az eddigi hat modern Batman-filmből nem volt még olyan, aminek egynél több folytatása lett volna, mert a Schumacher-féle borzalmak annyira eltérnek a Burton-félétől, hogy gyakorlatilag külön univerzum. Ha az ember megnézi, a két Gothamnek köze sincs kinézetre egymáshoz benne. Nolan meg nem tökölt, átrakta az egészet Chicagóba, nem kellenek ide fiktív városok. ;D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6253 Dátum: 2010. augusztus 05. - 19:39:42 »
Hááát ebben tényleg sok igazságod van.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6254 Dátum: 2010. augusztus 05. - 22:37:36 »
Viszont hivatalosan a Schumacher féle filmek folytatások, a Nolan félék viszont nem, különálló szériát képeznek, ahogy ezt előttem írták.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #6255 Dátum: 2010. augusztus 06. - 08:13:13 »
Ennyi erővel az Ultimate Spider-man első része lehet egy mai Amazing Spider-man képregény előzménye? Vagy akár fordítva.
Szerintem nem, mert ott is két tök más világról beszélünk.
De egyébként több ponton is ellentmondásban van a Begins, és a 89-es Batman, pont emiatt háborogtak annó jópáran jogtalanúl/tudatlanul.
A leggyakoribb sláger a Joker ölte meg a szüleit volt.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6256 Dátum: 2010. augusztus 06. - 12:28:35 »
Ja, és hogy hol a savfürdő! :)
Amúgy ez az ultra reális Joker kicsit kiábrándító volt, Nolan egy picit túlzásba esett a nagy realizáláasban, még Batbarlang se lett, és míg a kezdőgikben láthattuk az ó várost, ami egy picit képregényes hatást kölcsönzött a filmnek, itt már nem volt! Sok olyan ellem egyszerűen nem volt látható a filmben, amitől úgy éreztem volna hogy ez tényleg Batman! :(
Nolannek amúgy most nagyon megyen hollywood, nagy a befolyása, figyelnek rá! Lásd fentebb, még meg is vágják a rendezők a filmjeiket, nehogy hasonlítson, vagy bezavarjon néhány jelenet!
James Mcavoy lesz X Prof. okés, akkor a hallgatóik kik lesznek? Gyerekek???

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6257 Dátum: 2010. augusztus 06. - 12:52:05 »
Akárhogy nézzük, a First Class is reboot lesz. Angyal is szerepet kapott benne mint Xavier első tanítványainak egyike, miközben őt csak a 3. filmben hozták be.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6258 Dátum: 2010. augusztus 06. - 13:31:45 »
Idézet
Amúgy ez az ultra reális Joker kicsit kiábrándító volt, Nolan egy picit túlzásba esett a nagy realizáláasban, még Batbarlang se lett, és míg a kezdőgikben láthattuk az ó várost, ami egy picit képregényes hatást kölcsönzött a filmnek, itt már nem volt! Sok olyan ellem egyszerűen nem volt látható a filmben, amitől úgy éreztem volna hogy ez tényleg Batman!
Mert nem tudsz kilépni a képregényből. Mellesleg a Batbarlang azért nem volt benne A sötét lovagban, mert a Begins-ben ugyebár lerombolták a kastélyt, úgyhogy amíg az fel nem épül, a barlangba sem mentek vissza.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6259 Dátum: 2010. augusztus 06. - 13:32:52 »
Ennyi erővel az Ultimate Spider-man első része lehet egy mai Amazing Spider-man képregény előzménye? Vagy akár fordítva.
Szerintem nem, mert ott is két tök más világról beszélünk.
De egyébként több ponton is ellentmondásban van a Begins, és a 89-es Batman, pont emiatt háborogtak annó jópáran jogtalanúl/tudatlanul.
A leggyakoribb sláger a Joker ölte meg a szüleit volt.

Ja-ja íg y már tiszta a kép.
De szerintem, a joker ölte meg s a szüleit dolgon nem akkor kell háborogni, amikor Nolan nem így rendezte a beginsben, hanem amikor Tim Burton ezt kiagyalta. Mert ez már ott gáz volt. Épp az a lényeg szerintem a sztoriban, hogy Batman nem tud bosszút állni egy konkrét főgonoszon a sérelemért. Az ő szüleit Gotham City ölte meg.