Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319867 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7100 Dátum: 2010. november 24. - 10:53:01 »
Méghozzá teljesen jogosan, mert te állandóan szándékosan írsz úgy, hogy megkérdőjelezzék, mire lecsaphatod, hogy neked volt igazad.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7101 Dátum: 2010. november 24. - 10:55:19 »
Ez most marhára menedzseres volt tőled.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7102 Dátum: 2010. november 24. - 11:51:17 »
Syndertől csak a Watchmen-t láttam eddig és az alapján ítélkeztem felette! A többi alkotása nem érdekel főleg mert ebben az esetben a képregény adaptációkról volt szó...
A 300 is az, bár ott a képregény is hasonló kvalitású, mint a film... ;D A Watchmen filmmel egy nagyon nagy baj van (és több apró :)). Moore elzárkózott tőle és ettől az alkotástól teljesen jogosan (és itt sajnos egyet is értek vele akármennyire "dilinyós" is). Csak a fő történetet mutatja be, fontos részeket kihagyva, átírva, a szereplők jellemével nemigen törődve, csak a látványra és bunyóra koncentrálva tulajdonképpen kiheréli a történetet. A mondanivaló, a többértelműség (ami a lényege az egésznek teljesen eltűnik, helyette kapunk egy kis "darkos akciófilmet").

Todd

• Pókfej
« Válasz #7103 Dátum: 2010. november 24. - 14:35:58 »
Szerintem a Watchment ettől jobban nem lehetett volna megfilmesíteni.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7104 Dátum: 2010. november 24. - 14:56:12 »
Valóban sok mindent kihagytak a Watchmenből,de még így is azt mondom hogy ez az egyik legjobb képregény film ami az elmúlt 10 évben készült! Na meg a leghitelesebb  8)
Azt meg egyik rendezőtől sem lehet elvárni hogy a teljes sztorit belepakolja a filmbe mert akkor a játékidő nem 2 hanem 4 órás lenne....
Ha pedig a Superman-t is hasonlóan csinálja meg Synder mint a Watchment akkor nekem egy szavam sem lesz  :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7105 Dátum: 2010. november 24. - 16:12:34 »
Idézet
Szerintem a Watchment ettől jobban nem lehetett volna megfilmesíteni.
Azért kisebb dolgokat csiszolhattak volna még rajta, de nagyjából egyetértek. Legalábbis a mozifilm formában nem lehetett volna sokkal jobban csinálni.
Idézet
Na meg a leghitelesebb
Ühüm. A leghitelesebb...persze...
Idézet
Syndertől csak a Watchmen-t láttam eddig és az alapján ítélkeztem felette!
Ehhez a felfogáshoz csak gratulálni tudok. Egy film alapján megítélni valakit, magasztalni a kvalitásait...derék! :roll:
Idézet
A többi alkotása nem érdekel főleg mert ebben az esetben a képregény adaptációkról volt szó...
És? Minden film adaptáció, ha úgy vesszük, hisz a forgatókönyvet adaptálja. Ha pedig van hozzá storyboard, akkor egyfajta képregényadaptáció is.

Attól, hogy valaki csinált egy jó képregényfilmet, még közel sem biztos, hogy különleges érzéke van a képregényfilmek csinálásához...
Idézet
Pepo te hallottál valamit arról, hogy tényleg a Prey sztoriját dolgozzák fel a Dark Knight Rises-ban?
Ma még nem pásztáztam le a filmes híreket, úgyhogy semmit. Ha korábbi hír, akkor elsiklottam feletette.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7106 Dátum: 2010. november 24. - 17:06:55 »
Kiragadni néhány sort a hozzászólásomból majd azokat félreértelmezni nem érdemes mert még jobban félreértjük egymást!

Khm, tehát nem istenítettem Syndert mindössze annyit írtam hogy a Watchmen-t jól eltálta semmi többet.
Egyáltalán nem állítottam hogy ő a képregény adaptációk atyaúristene viszont neki is sikerülhet egyszer nem?
És igen a Watchmen az összes apró kis hibájával együtt még mindig összeszedettebb alkotás volt mint a Pókember trilógia vagy az összes többi egyszer nézhető Marvel film  :hehe:

De ezeken felesleges is vitatkozni mert mindenki máshogy vélekedik! A filmek meg elsősorban nem nekünk képregény fanoknak szól hanem az átlag moziba járó embereknek. Éppen ezért lett olyan a Watchmen amilyen! Megjegyzem még így is élvezhető volt (legalábbis számomra).

balogh44

• Thanos
« Válasz #7107 Dátum: 2010. november 24. - 17:39:23 »
Ott cseszte el, mikor kivágott pár fontos részt a filmből! Akkor lett volna számomra igazán élvezhető a film, ha meghagyja azokat a jeleneteket!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7108 Dátum: 2010. november 24. - 17:47:41 »
Ahogy fentebb is írtam nem lehet a komplett sztorit kockáról-kockára beletuszkolni egy filmbe. Ezeket a hibákat leszámítva nem volt vele semmi komolyabb probléma!

Todd

• Pókfej
« Válasz #7109 Dátum: 2010. november 24. - 17:57:01 »
Ott cseszte el, mikor kivágott pár fontos részt a filmből!
Szerintem effektéve lényegtelen jeleneteket vágott ki a filmből, azokat meg amúgy is megnézheted a rendezői, vagy az Ultimate cut-ban.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7110 Dátum: 2010. november 24. - 17:57:12 »
Hollis Mason halálát azért benne hagyhatta volna! ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7111 Dátum: 2010. november 24. - 17:59:31 »
Miért, szerinted az átlag mozinéző hiányolta azt?
De a legtöbben ezzel pedáloznak, hogy azt miért kellett kivágni, szerintem csak azért mert a történet szempontjábol semmi jelentősége sincs.

venom75

• Pókfej
« Válasz #7112 Dátum: 2010. november 24. - 18:51:46 »
Nagyon sok olyan emberrel találkoztam aki a képregényt nem ismerte és azt mondta , hogy nagyon jó film volt. Volt olyan aki beszélgetésünk után vette meg a képregényt vagy kölcsönkérte.
Szerintem is az eddig legjobb képregényes film és semmi nem hiányzott belőle.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7113 Dátum: 2010. november 24. - 20:29:46 »
Idézet
Khm, tehát nem istenítettem Syndert mindössze annyit írtam hogy a Watchmen-t jól eltálta semmi többet.
Egyáltalán nem állítottam hogy ő a képregény adaptációk atyaúristene viszont neki is sikerülhet egyszer nem?

Idézet
Synder neve meg számomra egyet jelent a minőséggel! A Watchmen-nel bebizonyította hogy van tehetsége a szuperhősös filmekhez.

Ezek szerint nem nemhogy félreértelmezem, hanem mondatot sem tudok értelmezni! Én kérek elnézést.

Idézet
szerintem csak azért mert a történet szempontjábol semmi jelentősége sincs.
Valóban. Akik nem olvasták a képregényt, azok számára egy totálisan közömbös karakter Hollis, Dan érzelmei meg teátrálisan felnagyoltak. Az viszont igaz, hogy az egész Watchmen egyik legjobban sikerült jelenetsora lett Hollis haláltusája.

"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7114 Dátum: 2010. november 24. - 20:37:05 »
Ezt hívják szőrszálhasogatásnak. Utoljára mondom: Igen dicsértem Synder-t,de nem isteni magasságokba emeltem  :drying:
Amúgy meg kezd ez a téma unalmassá válni ráadásul jókora off is az egész!

Cső Babi néni ^^

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7115 Dátum: 2010. november 25. - 00:16:29 »
Sehol nem írtam, hogy isteni magasságokba emeled... :roll:

Mellesleg filmes topicban vagyunk, és ebben nincs semmi off. Különben meg finom volt a bauxit.

venom75

• Pókfej
« Válasz #7116 Dátum: 2010. november 26. - 15:53:59 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7117 Dátum: 2010. november 26. - 16:09:21 »
Ha Megatron vagy Sokkoló kitépné Slejm Löböff gerincét a fitymáján keresztül, ez lenne minden idők legjobb bevételt eredményező filmje.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7118 Dátum: 2010. november 26. - 16:15:18 »
Na igen, de szerintem nem lesz egyik sem!
Jó lenne reboot-olni már, ezt is!

BuB

• Pókfej
« Válasz #7119 Dátum: 2010. november 26. - 16:16:05 »
Hát ez a csaj nem jön be... az arc formája olyasmi mint Bőrpofa egyik maszkja, vagy vmelyik idióta horrorfilm maszkos gonoszára emlékeztet de most meg nem mondom melyikre...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL