BuB szóvá tette nekem hogy belököm a képeket és az előzeteseket de nem szólok hozzá a soron következő képregényfilmekhez. Igaza van, de nem igazán tudom mit is kellene mondanom amit ne mondtak volna már el előttem sokan.
Pókember
Reboot, remake vagy akármi is legyen szinte nem tudunk róla semmit, csak azt, hogy a ruha megosztotta a teljes képregényes világot Simagöröngyöstől Alsóbögyörősvalagpusztáig. Én személy szerint várom, mert Webb-et jó rendezőnek, a Garfield gyereket pedig a Közösségi háló tegnapi megtekintése után hiteles karakterszínésznek tartom. Az zavar csupán, hogy a főboss személye még mindig kérdéses, ez két ok miatt lehet, vagy mert gáz van a forgatókönyvel, vagy mert eleve több részesre tervezik a filmet, és lesz idő kibontani a karaktereket, még a gonoszokat is.
X-First
Na ez abszolút hidegen hagyott, az első trailerig. Ha ott nem tisztázódott volna le pl az is hogy Plazma Scott apja, Magneto személyisége stb, akkor lehet el se mentem volna megnézni. De így várós.
CapAm
Ezt azóta várom amióta először hallottam még a Vas1 kapcsán, hogy a Marvel Studios 6-9 filmre szerződteti le a színészeit, így a folytonosság biztosítva. Az egykori Fáklyát el sem tudtam volna képzelni a Kapitányként, de már az első képek meggyőztek. Várom nagyon.
Thor
Szeretem a mitológiai filmeket, Thor történeteit meg különösen, tervezem is a Zsákra egy a teljes Asgardot bemutató leírás készítését ha lesz rá igény. Abszolút várós a film is. Hemsworth meg a szívembe lopta magát amikor eljátszotta Kirk kapitány apját a legújabb Trekben.
Zöld Lámpás
Őt azóta kedvelem, hogy elkezdtük BuB-bal a Genre a Lámpás karik leírásait. Nem gondoltam hogy ennyire karizmatikus, tragikus és kedvelhető karakter mind. Csak itt az egyetlen gondot az jelentheti, hogy nem 1-2, vagy 6-8, hanem több ezer karit is mozgatniuk kell.