Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319813 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7760 Dátum: 2011. február 17. - 21:49:58 »
Sokkoló tényleg jól néz ki. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7761 Dátum: 2011. február 18. - 00:12:54 »
De ez még ez az organik Cybertroni dizájn, ami Megatronak is. Ő mivé tud alakulni?

BuB

• Pókfej
« Válasz #7762 Dátum: 2011. február 18. - 07:40:34 »
Hmhm...
Filmnews:

A Marvel Studios felkérte Shane Blacket, hogy rendezze meg a Vasember 3-at (Iron Man 3). Tony Stark legújabb kalandja 2013. május 3-án elevenedik meg a világ legtöbb nagyvásznán.

Jon Favreau, a Vasember és a Vasember 2 rendezője pedig ehelyett a Magic Kingdomot készíti el a Disney számára.

Shane Black elsősorban forgatókönyvíróként ismert, bár arról egyelőre nem világosított fel a Deadline cikke, hogy ő veszi kezébe a Vasember 3 szkriptjét is. Shane Black korábban rendezte már Robert Downey Jr.-t a Durr, durr és csókban (Kiss Kiss Bang Bang).

A forgatás dátumát még nem tűzték ki.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #7763 Dátum: 2011. február 18. - 08:05:48 »
Shane Black korábban rendezte már Robert Downey Jr.-t a Durr, durr és csókban (Kiss Kiss Bang Bang).
Hu bazz, az egy kurta jó film, ő jöhet nyugodtan.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7764 Dátum: 2011. február 18. - 11:23:39 »
BuB szóvá tette nekem hogy belököm a képeket és az előzeteseket de nem szólok hozzá a soron következő képregényfilmekhez. Igaza van, de nem igazán tudom mit is kellene mondanom amit ne mondtak volna már el előttem sokan.

Pókember
Reboot, remake vagy akármi is legyen szinte nem tudunk róla semmit, csak azt, hogy a ruha megosztotta a teljes képregényes világot Simagöröngyöstől Alsóbögyörősvalagpusztáig. Én személy szerint várom, mert Webb-et jó rendezőnek, a Garfield gyereket pedig a Közösségi háló tegnapi megtekintése után hiteles karakterszínésznek tartom. Az zavar csupán, hogy a főboss személye még mindig kérdéses, ez két ok miatt lehet, vagy mert gáz van a forgatókönyvel, vagy mert eleve több részesre tervezik a filmet, és lesz idő kibontani a karaktereket, még a gonoszokat is.

X-First

Na ez abszolút hidegen hagyott, az első trailerig. Ha ott nem tisztázódott volna le pl az is hogy Plazma Scott apja, Magneto személyisége stb, akkor lehet el se mentem volna megnézni. De így várós.

CapAm
Ezt azóta várom amióta először hallottam még a Vas1 kapcsán, hogy a Marvel Studios 6-9 filmre szerződteti le a színészeit, így a folytonosság biztosítva. Az egykori Fáklyát el sem tudtam volna képzelni a Kapitányként, de már az első képek meggyőztek. Várom nagyon.

Thor
Szeretem a mitológiai filmeket, Thor történeteit meg különösen, tervezem is a Zsákra egy a teljes Asgardot bemutató leírás készítését ha lesz rá igény. Abszolút várós a film is. Hemsworth meg a szívembe lopta magát amikor eljátszotta Kirk kapitány apját a legújabb Trekben.

Zöld Lámpás

Őt azóta kedvelem, hogy elkezdtük BuB-bal a Genre a Lámpás karik leírásait. Nem gondoltam hogy ennyire karizmatikus, tragikus és kedvelhető karakter mind. Csak itt az egyetlen gondot az jelentheti, hogy nem 1-2, vagy 6-8, hanem több ezer karit is mozgatniuk kell.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7765 Dátum: 2011. február 18. - 11:41:55 »
Plazma Scott apja lesz?!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7766 Dátum: 2011. február 18. - 11:43:06 »
Igen. És van egy olyan érzésem, hogy Emma lesz az anyja.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7767 Dátum: 2011. február 18. - 11:44:30 »
He, jól összegezted. ;D
Pók:
de neked személy szerintem mint kari lap mániás, tetszik az új szerkó?

Thor:
amiatt kedveled a palit, mert az új Trekben szerepelt 2 percet? Ne már. ;D

A Zl-be meg miből gondolod, hogy több ezer kari fog szerepelni, valszeg a legtöbbje csak elrepül a háttérben. És sztem Hal itt  (bár nem ismerem annyira őt, sőt egyáltalán nem), a trailer alapján eléggé Vasember koppincsnak tűnik, laza csávó, hatalomra tesz szert, lehet ez lesz a Dc válasza a Vaspofára.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7768 Dátum: 2011. február 18. - 11:55:08 »
Pók:
de neked személy szerintem mint kari lap mániás, tetszik az új szerkó?

Ha jól meg tudják magyarázni az anyagát és hogy csinálja Peter a hálóvetőket, akkor felőlem egy szál kukiban is lengedezhet a város felett. De igen, így elsőre jól néz ki a jelmez. Nem akartak a klasszikus vonalnál maradni, hanem minden ismertebb ruhájából átemeltek valamit. Ezzel remek pszichológiai hatást értek el, mert mindenki felfedezi a maga kedvenc ruharészét, és arra koncentrál tudat alatt, az összkép pedig így válik tetszetőssé. Nekem erősen idézi a Ben féle Pókember ruhát és a House of M-es szerkót. De ahogy azt már korábban is mondtam és mutattam, EZ a ruha szerepelt már képregényben. Szóval nem teljesen csak a filmhez készült egyedi új ruha.

Thor:
amiatt kedveled a palit, mert az új Trekben szerepelt 2 percet? Ne már. ;D

Ugyanazt tudom erre mondani amit Pike mondott az ifjú Kirknek, az apja mindössze 10 percig volt kapitány de ezalatt ezrek életét mentette meg. 2 perc alapján is sokat le lehet szűrni egy színész tehetségéből. Pl azt hogy remekül ért a drámához, hiteles abban amit csinál, jó fizikumú, és elég skandináv feje van ahhoz hogy Thor lehessen. Még a Mjölnir ulti verziója is remekül fekszik a kezébe

BuB

• Pókfej
« Válasz #7769 Dátum: 2011. február 18. - 12:00:31 »
Bazz, van ilyen kalapács is megcsinálva? Ádáz. :D

Amúgy szerinted megmagyarázzák a Póki rucit? Kétlem, max ha tényleg a pankrátor producere adja neki oda, bár nem tom ebben mennyire bízhatunk, de ez lenne a legreálisabb.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7770 Dátum: 2011. február 18. - 12:02:47 »
Amúgy szerinted megmagyarázzák a Póki rucit?

Muszáj lesz. A Raimi verzióban annyival letudták, hogy a pók ami megcsipta Petert az is ilyen színekben pompázott. De itt lesz hálóvető, azt meg nem lehet úgy megmagyarázni, hogy Peter MacGyver unokaöccse amikor Ben bácsié.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7771 Dátum: 2011. február 18. - 12:29:28 »
Ez megmagyarázná a kvarckristály szemlencsét. :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7772 Dátum: 2011. február 18. - 13:33:31 »
Az elég érdekes lesz. A 2 szőke szülőnek barna fia születik, nem azt mondom, hogy lehetetlen, de.... talán a postás volt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7773 Dátum: 2011. február 18. - 13:37:14 »
A postás volt Scott anyja?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7774 Dátum: 2011. február 18. - 13:37:58 »
Kár hogy a kalapácsot nem variálták meg. Lehetett volna a ultis, vagy valami nagyobb mint ez a kis nyeles tégla.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7775 Dátum: 2011. február 18. - 13:41:20 »
Az elég érdekes lesz. A 2 szőke szülőnek barna fia születik, nem azt mondom, hogy lehetetlen, de.... talán a postás volt.
Oh, ez már a Smallvillnél is érdekes volt, a minap néztem vissza a multkori részt, amiben Jor-el szerepelt és ő is szőke volt, meg a múltkor Clark anyja is szerepelt, és is szőke volt... ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7776 Dátum: 2011. február 18. - 13:49:14 »
Biztos a Kriptonon is megmaradt valamiért a levelezés ősi formája és a postás szakma. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #7777 Dátum: 2011. február 18. - 13:52:16 »
Olybá tűnik. ;D

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #7778 Dátum: 2011. február 18. - 15:10:48 »
"A Batman 3. részéhez Bukaresten rögzítenek néhány jelenetet, nevezetesen a Népe Házánál, Románia parlamentjénél." (forrás: World of Heroes Site)

Na, ezt se gondoltam volna, hogy dicső parlamentünket egy Nolan-féle Batman filmben látom viszont. ;D Kegyetlen lesz. :lol:
És a büszkeség is el fog tölteni, mert apám is ott dolgozott az építkezésen anno.

Genzo Comics - Ahol a képregények vannak becélozva

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7779 Dátum: 2011. február 18. - 15:28:09 »