Xavier Gens, a Hitman rendezője elárulta, hogy ő bevállalná a filmet.
A Hitman-ből elég középszerű filmet hozott ki, úgyhogy nem igazán örülnék, ha ő rendezné ezt is...

Ráadásul a Hitman-nél pont a főszereplő kiválasztását cseszték el a legjobban.

Sokkal inkább drámaibb irányba vinném el a karaktert.
Most nem azért, de az előző DD film se volt éppen tündérmese. Jó, persze, nem volt egy B. Begins, vagy Dark Knight szint, de azért volt benne drámaiság bőven.
Amúgy szerintem nem volt annyira gáz a DD eredettörténete, bár abban egyetértek, hogy a 12 éves kölyök bunyója tényleg elég gáz volt, de mondjuk ha már itt tartunk, az akcióknál elég sokszor látszott, hogy kötéllel ugrándoztak a szereplők, szal nem ez az erőssége a filmnek. Statham egy szempontból jó lenne a szerepre, ő legalább tényleg tud bunyózni.

Viszont Affleck tök jó volt Matt Murdocknak, Stathamhoz nem annyira passzolna külsőleg a szerep.
Az eredettörténet szerintem azért kell a filmbe, mert ezáltal közelebb hozza a karaktert a nézőkhöz, emberibbé teszi. Bár Tim Burton Batmanje is zseniális, mégis egész más az, hogy hirtelen ott van egy szuperhős, mindenféle előismeret nélkül, hiperszuper kütyükkel, ezzel szemben a Beginsben végigköveted a karaktert a kezdettől, hogy hogyan jut el a szuperhős szintre, honnan lesznek a cuccai stb. Nem véletlen, hogy a Burton féle filmben Bruce Wayne nem volt nagy szám, Batmanen volt a hangsúly, míg Nolannek sikerült Wayne-t a központba emelnie, és szerintem ebben nagy szerepe volt a kidolgozott eredettörténetnek is, meg természetesen Bale nagyszerű alakításának is.