Na Venom-ról meg ne is beszéljünk. Ahogy kezelték az egész szimbióta dolgot az szégyen. Tudom, hogy Raimi nem bírja Venomot. De nem az a lényeg, hogy ő mit szeret vagy mit nem. Hanem az, hogy kiszolgálják a közönséget. Nem véletlen, hogy a 3. résznek nagyon vegyesek voltak a kritikái a nézők között is. A nézők hozzák a pénzt, ők számítanak nem a kritikusok és ha egy néző csalódik akkor már nem ül be a következő filmre. Én nem csodálom, hogy a 3. rész után nem folytatták hanem újrakezdték. Elvileg a szimbióta lett volna a fő sztori ehhez képest azt cseszték el a legjobban. A másik meg ami nagyon zavart, hogy hülyeségekkel adtak plusz movivációt Peternek. Pl Flint Marko ölte meg Ben bácsit.
Most láttam videót a forgatásról amikor Peter megtalálja Ben bácsit a sikátorban. Igaz, hogy messziről és hátulról lett felvéve de sztem Andrew Garfield zseniális. Látszik a játékán, hogy Peter teljesen összetört.
Nemrég olvastam egy interjút Kevin Feige-el. Azt mondta, hogy kb 80 napig forgatnak egy ilyen filmet. Ehhez képest a Pókembert már 5 hónapja forgatják. Nem lesz egy rövid film sztem.