Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319565 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Hoby

• Keselyű
  • **
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #8140 Dátum: 2011. május 12. - 17:04:34 »
Simán jó lenne a második kép szerintem is, maximum kicsit még bezöldítenék.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

venom75

• Pókfej
« Válasz #8141 Dátum: 2011. május 12. - 17:26:29 »
Szerintem meg lesz ez még durvább is .

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8142 Dátum: 2011. május 12. - 18:41:00 »
tök jó, hogy hasonlít a Bannerre a Hulk arca.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8143 Dátum: 2011. május 12. - 19:55:42 »
Igen? Azt hittem, hamarabb elküldték nekik.
Ők nincsenek kapcsolatban az Intercommal. Én vagyok csak a kontaktjuk. Én elküldtem nekik, amikor megjelent, de addigra már kész volt a szinkron.
Ja látom már, most visszaolvastam Tóni blogján, amit Knet fórumára linkelt be az eskü miatt, ott írta, hogy az illetékesnek elküldte, úgy emlékeztem az Intercomnak nyomták el egyből. :roll:
És kész a szinkron? Mármint az előzetesé. De az még nem végleges, annyi minden változik ott még augusztusig, valszeg a hangok is, meg általában itt se a végleges fordítást szokták megalkotni.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8144 Dátum: 2011. május 12. - 21:46:42 »
Ryan hangja maradhatna, sztem jó. De én angolul nézem majd "in brightest day, in blackest night..."   ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8145 Dátum: 2011. május 12. - 22:10:47 »
Az előzetes semmiben sem kell, hogy azonos legyen a filmmel. Változhat a fordítás, a szinkronszínészek és a zene is.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #8146 Dátum: 2011. május 13. - 17:10:46 »
Most néztem a új Pókember filmről egy forgatási képet. Ben bácsit egy utcán fogják lelőni. Megint. Nem értem miért olyan nehéz fellapozni a képregényt és megnézni, hogy a házában lőtték le? A végén még ugyanazt leforgatják mint 2002-ben. Csalódás.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8147 Dátum: 2011. május 13. - 17:15:42 »

Még mindig jobb ez a megoldás, mintha May néni ölné meg egy zárlatos dildóval. De egyébként ez hihetőbb is. Képzeld el: betör valaki egy idős pár házába. Kirámolás közben tetten érik, és lelövi Ben-t. May-t meg életben hagyja? A szemtanút? Logikusan akkor őt is le kellene lőnie. Így jobb. Az utcán, magányosan, durr.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #8148 Dátum: 2011. május 13. - 17:31:58 »
Személy szerint én jobban örülnék ha a mostani filmek nem lennének olyan epizódikusak mint a Raimi trilógia. Nagyon jó lenne ha lenne egy átívelő szál. Mondjuk a Goblin. Meg annak is tudnék örülni ha nem nyírnák ki az összes ellenséget akivel Pókember szembekerül.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8149 Dátum: 2011. május 13. - 17:35:01 »
Nagyon jó lenne ha lenne egy átívelő szál. Mondjuk a Goblin.

Raiminél is volt. Harry személyében. Sokszor mondtam már de az ő karakterfejlődése volt az egész trilógia legértékelhetőbb mozzanata.

Meg annak is tudnék örülni ha nem nyírnák ki az összes ellenséget akivel Pókember szembekerül.

Ez valami rossz beidegződés a filmeseknél, hogy a főgonosznak pusztulnia kell.  :nemtudom: Már a Pók 2 bemutatása előtt tudtam, hogy Okit úgy is kinyírják és be is jött a sejtésem. Az egész Pók trilógiát csak a Homokember élte túl.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #8150 Dátum: 2011. május 13. - 17:40:15 »
Remélhetőleg Connors életben marad.

venom75

• Pókfej
« Válasz #8151 Dátum: 2011. május 13. - 17:55:21 »
Meg Venom.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8152 Dátum: 2011. május 13. - 18:12:28 »
Képzeld el: betör valaki egy idős pár házába. Kirámolás közben tetten érik, és lelövi Ben-t. May-t meg életben hagyja? A szemtanút? Logikusan akkor őt is le kellene lőnie. Így jobb. Az utcán, magányosan, durr.
Mirt kötelező Maynek otthon lennie? Csak azért mert nyugdíjas? Ez rosszindulatú általánosítás! Lehet, hogy a körzeti orvosnál van épp akkor  :hehe:
Egyébként nem is biztos, hogy az ott a képen Ben. Lehet, hogy épp kirabol egy csövest mert pénzt gyűjt. Később kezd csak pankrátorkodni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8153 Dátum: 2011. május 13. - 18:15:33 »
Hát az egész gonosz meghal Burton kezdte el a Batmanben., aztán azóta szinte minden képregényfilmben meghal a főenemy... és most Nolan megszakította a kört, bíztam benne, hogy átveszik és tartalékolják egy esetleges visszatérésre őket...

Amúgy sztem is gáz, hogy megint az utcán hal meg. Így télleg nem sok értelme van a rebootnak, ha ugyanazok lesznek a főrészek.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #8154 Dátum: 2011. május 13. - 18:22:51 »
Na Venom-ról meg ne is beszéljünk. Ahogy kezelték az egész szimbióta dolgot az szégyen. Tudom, hogy Raimi nem bírja Venomot. De nem az a lényeg, hogy ő mit szeret vagy mit nem. Hanem az, hogy kiszolgálják a közönséget. Nem véletlen, hogy a 3. résznek nagyon vegyesek voltak a kritikái a nézők között is. A nézők hozzák a pénzt, ők számítanak nem a kritikusok és ha egy néző csalódik akkor már nem ül be a következő filmre. Én nem csodálom, hogy a 3. rész után nem folytatták hanem újrakezdték. Elvileg a szimbióta lett volna a fő sztori ehhez képest azt cseszték el a legjobban. A másik meg ami nagyon zavart, hogy hülyeségekkel adtak plusz movivációt Peternek. Pl Flint Marko ölte meg Ben bácsit.

Most láttam videót a forgatásról amikor Peter megtalálja Ben bácsit a sikátorban. Igaz, hogy messziről és hátulról lett felvéve de sztem Andrew Garfield zseniális. Látszik a játékán, hogy Peter teljesen összetört.

Nemrég olvastam egy interjút Kevin Feige-el. Azt mondta, hogy kb 80 napig forgatnak egy ilyen filmet. Ehhez képest a Pókembert már 5 hónapja forgatják. Nem lesz egy rövid film sztem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8155 Dátum: 2011. május 13. - 18:24:34 »
Most láttam videót a forgatásról amikor Peter megtalálja Ben bácsit a sikátorban. Igaz, hogy messziről és hátulról lett felvéve de sztem Andrew Garfield zseniális. Látszik a játékán, hogy Peter teljesen összetört.

Az öreg szája még mozog, szóval kapunk egy szép érzelmes búcsújelenetet is.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8156 Dátum: 2011. május 13. - 18:29:39 »
...és egy ég felé kiáltást, fölfelé távolodó kamerával.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8157 Dátum: 2011. május 13. - 18:33:10 »
Hát az eddig nem volt. :D
De itt tényleg összetört, és nem rohant el egyből a "betörő" után... eddig. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8158 Dátum: 2011. május 13. - 18:34:08 »
Nagyon beleélte magát. A jelenet végén látszik ahogy letörli a könnyeit.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #8159 Dátum: 2011. május 13. - 18:35:26 »
Jó kis nyitójelenet lehetne ez. A szinész elmondta párszor, hogy gyerekkora óta erre várt. Sztem mindent belead. Olvastam egy interjút a kaszkadőr rendezővel. Azt mondta, hogy a lengés jelenetek 70%-át Garfield csinálta.
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 13. - 18:38:42 írta peti40 »