Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1314039 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #800 Dátum: 2008. február 29. - 00:43:45 »
Szerintem egy nagyon rövid eredet lesz benne, ha más nem, visszapillantás. Mégiscsak egy új gárdáról van szó.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #801 Dátum: 2008. február 29. - 09:12:27 »
Hát igen, alaposan le lettünk savazva.  ;D Én csak amiatt háborgok, hogy minden szinten az volt bejelentve, hogy egy teljesen új kezdetet fogunk látni, mert ugyebár abban egyetértünk, hogy az Ang Lee-s Hulk egy mesterkélt fos, és azokból az alapkból kiindulva egy épkézláb folytatást csinálni lehet hogy cinkes. Amúgy lehet hogy tévedek, de a Lee-s változatban nem Banner apja volt az Abonamation. Először azt hittem a Zzzax, de aztán utána olvasgattam és a stáblistákban Abonamation-ként volt megjelölve. Na emiatt is cinkes az egész. Én állítom, hogy jobb lenne egy teljesen új eredet Rick Jones-al, mint egy "folytatás".

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #802 Dátum: 2008. február 29. - 09:38:22 »
Amúgy lehet hogy tévedek, de a Lee-s változatban nem Banner apja volt az Abonamation. Először azt hittem a Zzzax, de aztán utána olvasgattam és a stáblistákban Abonamation-ként volt megjelölve.
Akkor ott szerintem valami nagyon el volt írva. Megnéztem most a film végén a stáblistát és ott csak simán Father-nek van írva Nick Nolte. A filmben egyszer sem hagzik el az, hogy Abonimation. Szerintem az apja a Szivacsember volt (eredetiben ugye Absorbing Man), így ahol te olvashattad, valószinűleg elírták, mert hangzásra eléggé hasonlít az Absorbing és az Abonimation. És ha megnézzük a filmet, az apjának valóban olyan képességei vannak, mint a Szivacsembernek, ez egyértelmű.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #803 Dátum: 2008. február 29. - 09:53:30 »
Igazad lesz. Viszont akkor ez is a sztori buktatóit mutatja.

Új Vasember trailer:
http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=22092
« Utoljára szerkesztve: 2008. február 29. - 10:07:18 írta Ben Reilly »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #804 Dátum: 2008. február 29. - 13:28:45 »
Logikusan belegondolva tényleg jobb ötlet, hogy a Hulk folytatás lesz. Lehet, hogy mi, képregényrajongók szívesen megnéznénk egy új eredettörténetet, de az átlag mozinézőket valszeg nem nagyon érdekelné egy remake.
Nagyon jó az új Vasember trailer! ;D Ezt, és a Dark Knight-ot várom legjobban! :D Tényleg, van valami hír róla, hogy mikor fogják végülis bemutatni a DK-t?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #805 Dátum: 2008. február 29. - 15:38:50 »
Jó az új Vastrailer!  :D Lassan megjön nekem is a filmhez a kedvem. RD Jr. tényleg remek Tony Stark, a Black Sabbath zene a végén meg király volt.  :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #806 Dátum: 2008. február 29. - 16:03:47 »
En is majdnem ugyanigy reagaltam egy masik forumba. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #807 Dátum: 2008. február 29. - 18:56:18 »
Nekem is tetszett az első film és szerintem marhaság lett volna 5 év múlva csinálni egy újragondolást. Szivacsember viszont nekem le sem esett, pedig direkt azon filóztam, hogy ki lehetett az.
Vasemberről sajnos nem tudok nyiltakozni, nem nyitja meg. :(

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #808 Dátum: 2008. február 29. - 21:13:00 »
Az biza Szivacska volt a Hulk filmben. Hát én egy folytatást akkorsem támogatom, akárki akármit mondd. Szeriontem ez a film úgysem számíthat iszonyat nagy nézettségre, szóval még azt se modhatom, hogy a  pénz miatt muszáj, hogy folytatás legyen.

Vasember trailer király! :D
Mégis, most támadtak kétségeim a filmmel kapcsolatban. Egyik másik jelent nagyon jó, máshol nagyon látszik a CGI, de lehet én láttm rosszul. Mondjuk ezen nagyon kár még filózni, sokkal fontosabb két dolog:
Nehogy az legyen, hogy a laza, multimilliómos playboy, aki olyan laza, hogy majd szétfolyik, sz@arik a világba, száraz poénokat sütöget és nem foglalkozik az emberekkel, hiszen fegyvereket gyárt, hirtelen vesz az elrablása után egy 180 fokos fordulatot és ahogy mondja, meg akarja védeni a szegény embereket, pl. a csúnya terroristáktól...mert itt már el is bukott a film. A másik, hogy nehogy elpoénkodják nekem a filmet...ugyebár a repülős, leesős jelent is jó, jó, poén, de nem akarok megint egy komolytalan filmet.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #809 Dátum: 2008. február 29. - 21:18:42 »
Mostanában nincsenek vérkomoly akciófilmek az Usában. Az olyanok azonnali bukták. Úgyhogy még a legkomolyabbnak vett filmekbe is beletesznek némi öniróniát, hogy ne tűnjön annyira komolynak a karakter. Lásd például a Ghost Ridert.

MOst olvastam, hogy terveznek Ezüst Utazó filmet csinálni, amolyan előzetest az F4 2-höz. Csak Surfer, meg Galactus, meg ilyenek, de mondom az ijesztő részt: a forgatókönyvíró nem más, mint nagy barátunk, JMS.  :ohmy:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #810 Dátum: 2008. február 29. - 21:22:46 »
Hát, vannka azért kőkeény cuccok. :D
Ghost rider meg már pont az a példa, hogy nagyon túlzásba estek a poénkodással.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #811 Dátum: 2008. február 29. - 21:48:03 »
MOst olvastam, hogy terveznek Ezüst Utazó filmet csinálni, amolyan előzetest az F4 2-höz. Csak Surfer, meg Galactus, meg ilyenek, de mondom az ijesztő részt: a forgatókönyvíró nem más, mint nagy barátunk, JMS.  :ohmy:
Ezt nem említettem még?  :headscratch: Pár hónapja már lehetett olvasni róla a Wizard magazinban. Szerintem jó ötlet a film (csak ne megint olyan Galactus legyen benne, mint az F4-ben volt  :roll: ), és én nem rettegek JMS-től, hiszen az ilyen sci-fi már közelebb áll hozzá. Például ahogy már mondták itt mások is, a mostani Thorban is nagyon jó és egyébként sem ez lenne az első eset, hogy JMS filmet írna.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #812 Dátum: 2008. február 29. - 21:57:52 »
Hát igen, de mint F4 író állítólag nagyon tré volt, úgyhogy megint egy olyan témája lesz, aminek a bevett dolgait majd figyelmen kívül hagyja...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #813 Dátum: 2008. február 29. - 22:00:06 »
Ez is igaz, de amit Sepi mondd az is. Engem jobban érdekel, hogy ki lesz az Utazó?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #814 Dátum: 2008. február 29. - 22:04:42 »
Norrin Radd. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #815 Dátum: 2008. február 29. - 22:14:52 »
Jó és ki lesz Norrin Radd? :D
(Ezüst Utazó választ nem fogadom el, mert az evidens) :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #816 Dátum: 2008. február 29. - 22:17:58 »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #817 Dátum: 2008. február 29. - 22:44:49 »
Jó és ki lesz Norrin Radd? :D
Gondolom ugyanaz a srác aki az F4-ben is játszotta.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #818 Dátum: 2008. február 29. - 22:47:08 »
Á, nem biztos. Mert kifestve jól mutatott, de lehet, hogy Norrinként, "civilben" nem lenne megfelelő például a feje.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #819 Dátum: 2008. március 01. - 00:25:20 »
Pepo: szerintem az elrablása elég jó ok lesz hozzá, hogy miért változik meg a laza "mindent lesz@rok" hozzáállása felelősségteljes gondolkodásmódra. Végülis egy halálközeli élmény, illetve a háború borzalmainak közvetlen megtapasztalása eléggé meg tudja változtatni az ember látásmódját, gondolom. (Meg ki tudja, lehet, hogy valami más tragédia is lesz a filmben, ami esetleg a trailerből nem derült ki.)

Ezüst Utazó film? Hát nem tudom, jól hangzik a téma, csak átgondoltabbnak kéne lennie, mint az F42-ben volt, és képregényhűbb Galactus kéne... De kétségkívül egy nagyon látványos sci-fit lehetne összehozni belőle.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.