Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319116 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9020 Dátum: 2011. december 13. - 16:32:40 »
Eddig jobban bejön a második rész előzetese, mint az első film kampányostul együtt.  :oh:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9021 Dátum: 2011. december 13. - 17:29:16 »
Köszi VTomi! Valamiért azt hittem az első részben szerepelt Roadblock, de látom, hogy ő Heavy Duty volt. :o Jól láttam, hogy Duke meghal? :uhoh: Hova tűnt Destro, meg a többi Joe az első részből?

Más: ez egy frankó kis fan made kép a JL-ról.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9022 Dátum: 2011. december 13. - 17:36:49 »
és a kedvenc számom remixe a bemutatóban. White stripes- seven nation army

Meghal duke? hol?

BuB

• Pókfej
« Válasz #9023 Dátum: 2011. december 13. - 21:38:59 »
Jól láttam, hogy Duke meghal? :uhoh:
Egy csomóan azt mondják, hogy meghal Duke... de ezt mégis miből szűrhetitek le? :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #9024 Dátum: 2011. december 13. - 22:30:02 »
G.I. Joe 2 trailerre után itt egy jó kis fanfilm levezetésnek.  ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9025 Dátum: 2011. december 13. - 22:31:02 »
2 dolog: 1. a sivatagos jelenetnél, amikor rajtatámadnak a Joe-kon, utána a túlélők között nem látszik, hogy ott lenne. 2. elfogva sem látjuk, mint Kígyószemet.
De remélem nem lesz igazam.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9026 Dátum: 2011. december 13. - 22:52:20 »
Az első GI Joe film elég gagyi volt, a folytatástól se várok sokat, de az legalább pozitívum, hogy Rock benne lesz. Felőlem Channing Tatum el is patkolhat a filmben, nem a kedvencem. Vegye át Rock a stafétabotot. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #9027 Dátum: 2011. december 14. - 00:01:52 »
Az első G.I. Joe filmnek a számlájára lehet írni, hogy a filmes játékfigurák nem igazán fogytak Európában, így a 2012-ben már nem is jön be a kontinensre a 25. évfordulóra készült kollekció. Én a jubileum alkalmából annak örülnék igazán, ha idehaza összeszednék a rajzfilmsorozat fél tucat szinkronszínészét és végig leszinkronizálnák magyarra a 140 részt elejétől a végéig+az összekötő movie is mehetne újra az ő hangjukon. De ez csak álom marad.  :(

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #9028 Dátum: 2011. december 14. - 05:36:41 »
Hah :shocking: sikerült egy olyan hozzászólást írnod, amiben tulajdonképpen semmi sem stimmel. Az első film (akármilyen is és akármilyen kritikákat kapott - nem mintha a többi blockbuster nem kapna :D) anyagilag szépen teljesített, és újra visszahozta a köztudatba a figurákat. Való igaz, hogy a rise of cobra volt az utolsó figuraszéria, ami kikerült a boltokba, de nem a film és a figurák bevétele miatt nem jön/jött a többi a játékboltokba, hanem mert (hasonlóan a képregényekhez) egyre inkább a ("korosodó") gyűjtők vásárolják a figurákat és nem a gyerekek. Így inkább internetes és spéci boltos vásárlás jellemző Amerikában is. ;) A 25. évforduló pedig 5 évvel ezelőtt volt, gondolom te a 30. évfordulóra gondoltál. ;) A figurák Európában már a film előtt is a Hasbro szerint gyengén (értsd szerintük nem akkora a piac, hogy érdemes legyen vele foglalkozni és aki meg akarja venni, az úgyis megveszi magának neten :) ) teljesítettek. Ezért is nem várható errefelé, de mondjuk még Magyarországon is minden gond nélkül beszerezhetők a legújabb figurák is. ;) A rajzfilmsorozatnak meg nem volt 140 része (feltéve, hogy ha az eredeti 3 évados rajzfilmsorozatra gondoltál)... ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #9029 Dátum: 2011. december 14. - 07:22:20 »
2 dolog: 1. a sivatagos jelenetnél, amikor rajtatámadnak a Joe-kon, utána a túlélők között nem látszik, hogy ott lenne. 2. elfogva sem látjuk, mint Kígyószemet.
De remélem nem lesz igazam.
Nem Tatum szedi le a dögcédulát és mondja, hogy They're all dead a sivatagos cucc után? Nekem úgy tűnt ő az... :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #9030 Dátum: 2011. december 14. - 08:31:21 »
Megnéztem a TDKR 6 perces prológját és igazából a nagy büdös semmiről szó.
Bane verekszik egy repülőgépen, titkos projekt, még több duma, aztán a vége felé vágóképek, néhány snitt Batmanről és Baneről meg a Macskanőről, de semmivel se több konkrétum mint amit az eddigi képek alapján tudni lehetett már
Feltöltsem?

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #9031 Dátum: 2011. december 14. - 14:23:57 »
Hah :shocking: sikerült egy olyan hozzászólást írnod, amiben tulajdonképpen semmi sem stimmel. Az első film (akármilyen is és akármilyen kritikákat kapott - nem mintha a többi blockbuster nem kapna :D) anyagilag szépen teljesített, és újra visszahozta a köztudatba a figurákat. Való igaz, hogy a rise of cobra volt az utolsó figuraszéria, ami kikerült a boltokba, de nem a film és a figurák bevétele miatt nem jön/jött a többi a játékboltokba, hanem mert (hasonlóan a képregényekhez) egyre inkább a ("korosodó") gyűjtők vásárolják a figurákat és nem a gyerekek. Így inkább internetes és spéci boltos vásárlás jellemző Amerikában is. ;) A 25. évforduló pedig 5 évvel ezelőtt volt, gondolom te a 30. évfordulóra gondoltál. ;) A figurák Európában már a film előtt is a Hasbro szerint gyengén (értsd szerintük nem akkora a piac, hogy érdemes legyen vele foglalkozni és aki meg akarja venni, az úgyis megveszi magának neten :) ) teljesítettek. Ezért is nem várható errefelé, de mondjuk még Magyarországon is minden gond nélkül beszerezhetők a legújabb figurák is. ;) A rajzfilmsorozatnak meg nem volt 140 része (feltéve, hogy ha az eredeti 3 évados rajzfilmsorozatra gondoltál)... ;)

Félre vezetett az oldal, ahol találtam az infót.  ;D Nem jártam utána alaposabban.  :cavinton: :)

Hogy a G.I. Joe - A Real American Hero 140 részes lett, az igaz, mert nekem megvannak a részek angolul végig és egyik se kétszer. Egyedül még az újraélesztett 26 részes G.I. Joe: Renegades-et nem láttam egyelőre, a G.I. Joe Resolution csak egyestés rajzfilm lett végül. Nem tudom, hogy mennyi van köze a kettőnek egymáshoz.

http://cartoonheroes.blog.hu/2009/10/15/g_i_joe_a_real_american_hero

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #9032 Dátum: 2011. december 15. - 09:49:16 »
TDK Rises Trailer 2

BuB

• Pókfej
« Válasz #9033 Dátum: 2011. december 15. - 10:49:54 »
No, én már nem láttam...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9034 Dátum: 2011. december 15. - 10:53:29 »
Nem értem. Közzéteszik, majd leveszik?

BuB

• Pókfej
« Válasz #9035 Dátum: 2011. december 15. - 11:01:43 »
Mert kamerás, &khm# gané minőség...
a comicbookmovien még fent van, egy német oldalon keresztül lehet elérni...

&khm# jónak tűnik. Főleg a stadionos rész... az bazz, epic.

venom75

• Pókfej
« Válasz #9036 Dátum: 2011. december 15. - 15:42:18 »
Ben , ezt nem mentetted le ??

BuB

• Pókfej
« Válasz #9037 Dátum: 2011. december 15. - 16:16:22 »
holnap úgyis jön jó minőségbe, nem?