Viszont Pepó barátunk abban nagyon téved, hogy fekete özvegy bárkivel helyettesíthető lenne, mert a Vasember kettőben láttuk, hogy túl van a normális emberi képességeken az amit csinált.
Jó, a Vasember 2-ben minden harmadik szereplő olyat csinált, ami túl van az emberi képességeken.

Szerintem az a film aligha vehető kiindulási alapnak. Érdemben nem sokat tudtunk meg róla (nem mondják, de ha emlékszem, még csak nem is utalnak rá, hogy több lenne, mint egy ember...de cáfoljatok meg, csak egyszer láttam a filmet), amiket meg csinál, nem durvábbak, mint egy klasszikus legyakhatatlan akciósztár produkciója, akik elvileg szintén sima emberek voltak a filmjeik többségében.
Szóval nem egy Thor, de nem is hozzá kell hasonlítani, ő másban lesz hasznos. Ennyi erővel amerika kapitány se ér semmit thorhoz képest, mer csak egy pajzsa van.
Sehol sem hasonlítottam Thorhoz, annak nyilván nulla értelme lenne. Nem véletlenül említettem Sólyomszemet, nem véletlen hasonlítottam össze embert, emberrel. AmKap a pajzsán túl az emberi határokat képviseli, vagyis mintha vennéd a bolygó leggyorsabb élő ember gyorsaságát, reflexeit, legerősebb ember erejét stb. és egy emberbe gyúrnád. De ezt mind tudjuk. Ez szerintem azért több, mint amit reálisan(amennyire lehet nyilván) Natasha, vagy akár Sólyomszem tud fizikailag.
És ott lesz még Fury is, akinek szintén nincs több képessége, mint az előbb említett kettőnek.
Fury szerintem a közelharcokban nem nagyon fog részt venni. A trailerek nem ezt hangsúlyozzák. Amúgy még le is nyelném Romanoff kisasszony jelenlétét, lehetne találni valami olyan szerepet neki, amivel hasznossá tudja tenni magát a csapatban hátrányai ellenére...csak ne tolnák úgy a képembe minden előzetesben, kb. mintha akkora ász lenne, mint a nagyágyúk. Johansson egy nagyon szép nő, sőt, még nem is tehetségtelen, de ahogy itt mutogatják egy Hulk, Vasember mellett mint akciózó keménycsajt, az számomra egyenesen kínos. Sőt, nevetséges.