Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319346 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9140 Dátum: 2012. február 06. - 10:29:32 »
Nagyon durván odacsapott ez a spot.  :oh:
Sajnos az Özvegy nagyon kilóg a sorból. Talán még Solyómszem is.
Remélem Hulk fog beszélni.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #9141 Dátum: 2012. február 06. - 12:13:14 »
Jól néz ki nagyon! :oh:

Remélem Hulk fog beszélni.
Csak nehogy azt mondja, hogy "Hulk zöldököl". :roll:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9142 Dátum: 2012. február 06. - 12:52:29 »
a SHIELD bázisa egy anyahajó lesz? Vagy repülni is fog?

Én csak egy dolgot szeretnék. 2d-ben feliratosan, moziban megnézni az Avengers-t. Ez már három :D
Az Amerika kapitányt sem láttam még csak  raccsolós magyar szinkronnal.
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 06. - 12:57:38 írta VTomi »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #9143 Dátum: 2012. február 06. - 13:40:55 »
Avengers nagyon durva lesz! :oh:
Tejet kérek! Csokisat!

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #9144 Dátum: 2012. február 07. - 11:20:24 »
Csak nehogy azt mondja, hogy "Hulk zöldököl". :roll:

Nem fogja azt mondani, megnyugtatlak, ugyanis Lou Ferrigno lesz a szinkronja, aminek én egyelőre nagyon örülök. :)
This is a joke. A real practical Joke.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9145 Dátum: 2012. február 07. - 11:26:19 »
Hát az egy dolog, hogy odakint ki lesz a hangja, attól még itthon mondhatja megint ezt az öklös hülyeséget... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #9146 Dátum: 2012. február 07. - 11:38:03 »
hát akkor nem nézzük meg szinkronosan, bojkottáljuk :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #9147 Dátum: 2012. február 07. - 11:44:25 »
Én nem, engem mindig érdekelnek, hogy kik lesznek a hangjai a hősöknek magyarul, régen mindig foglalkoztatott, mennyire felel meg az általam elképzeltnek.
Bár itt 90%-ban ugyanazok lesznek mint az eddigi filmekben.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #9148 Dátum: 2012. február 07. - 16:18:50 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9149 Dátum: 2012. február 07. - 19:12:54 »
Előbb az a magazin, most meg ez... mint egy nyolcvanas évekből itt felejtett játékfigura-sorozat hirdetése.
Egyszerűen nem értem. A mozgóképes reklámok a maguk egyszerű módján figyelemfelkeltőek és az akciódússág, izgalom érzetét keltik. A nyomtatott anyag pedig, ami a kiadó erőssége már háromnegyed százada, a médium, amiből élnek, egyszerűen hiper amatőrnek tűnik. Vagy ez a stílus egy szándékos kampány része? Mert akkor eléggé ellentmondanak a trailereknek, tévés reklámoknak hangulatilag.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #9150 Dátum: 2012. február 07. - 20:13:01 »
Bár az a Fox felelőssége, érdekes, hogy az új X-Men film képes kampánya is valami hihetetlen amatőrre sikeredett. 2011 legrosszabb poszterei között rendre ott volt valami X-es cucc.

Ez az Avengers sem sokkal jobb.

Amúgy a Fekete özvegyet még mindig nem tudom hova tenni. Eyecandy persze, de nagyon nincs helye a csapatban. Most komolyan, sima emberi ereje van, ráadásul még annyira sem kemény, mint egy masszív férfi kém...semmi mást nem tud. Bárkivel helyettesíthető lenne, azokban a csatákban amit az előzetesekben mutogattak, normális esetben 2 perc alatt fasírt lenne a cuki pofijából. Nagyon erőltetetten nyomták be a csapatba.

Sólyomszem is döcög (ez a szemüveg meg nagyon rossz), de ő legalább tud szépeket robbanó nyilakat lődözni, Az özvegy még ezt sem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #9151 Dátum: 2012. február 07. - 21:03:28 »
Kell egy jó nő akire lehet nyálat csorgatni. Semmi más funkciója nincs.
Tejet kérek! Csokisat!

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #9152 Dátum: 2012. február 07. - 21:25:57 »
Nekem ez pont elég.  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #9153 Dátum: 2012. február 07. - 21:54:25 »
Idézet
Kell egy jó nő akire lehet nyálat csorgatni.
Most elismételted amit én is írtam.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #9154 Dátum: 2012. február 07. - 21:55:19 »
Egy Ms. Marvel sokkal jobb döntés lett volna. Vagy Darázs, akinek úgyis alapítótagnak kellene lennie.  :drying:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #9155 Dátum: 2012. február 07. - 22:38:48 »
Hát igen, de a hangya és darázs film sajna nem készült el, és lehet hogy nem is fog. Viszont Pepó barátunk abban nagyon téved, hogy fekete özvegy bárkivel helyettesíthető lenne, mert a Vasember kettőben láttuk, hogy túl van a normális emberi képességeken az amit csinált. + neki is van egy különleges karkötője. Szóval nem egy Thor, de nem is hozzá kell hasonlítani, ő másban lesz hasznos. Ennyi erővel amerika kapitány se ér semmit thorhoz képest, mer csak egy pajzsa van. És ott lesz még Fury is, akinek szintén nincs több képessége, mint az előbb említett kettőnek.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9156 Dátum: 2012. február 07. - 22:48:39 »
Natasa amúgy vezette huzamosabb ideig az Angyalokat, és egész hatásos volt alatta a csapat.
(Amiben csak az a vicces, hogy később a figura jellemét teljesen átírták olyanra, hogy csapatban kifejezetten rosszul működik, magányosan viszont a bolygó egyik legjobb szabadúszó ügynökének tartják.)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #9157 Dátum: 2012. február 07. - 23:17:19 »
Idézet
Viszont Pepó barátunk abban nagyon téved, hogy fekete özvegy bárkivel helyettesíthető lenne, mert a Vasember kettőben láttuk, hogy túl van a normális emberi képességeken az amit csinált.
Jó, a Vasember 2-ben minden harmadik szereplő olyat csinált, ami túl van az emberi képességeken. :D Szerintem az a film aligha vehető kiindulási alapnak. Érdemben nem sokat tudtunk meg róla (nem mondják, de ha emlékszem, még csak nem is utalnak rá, hogy több lenne, mint egy ember...de cáfoljatok meg, csak egyszer láttam a filmet), amiket meg csinál, nem durvábbak, mint egy klasszikus legyakhatatlan akciósztár produkciója, akik elvileg szintén sima emberek voltak a filmjeik többségében.
Idézet
Szóval nem egy Thor, de nem is hozzá kell hasonlítani, ő másban lesz hasznos. Ennyi erővel amerika kapitány se ér semmit thorhoz képest, mer csak egy pajzsa van.
Sehol sem hasonlítottam Thorhoz, annak nyilván nulla értelme lenne. Nem véletlenül említettem Sólyomszemet, nem véletlen hasonlítottam össze embert, emberrel. AmKap a pajzsán túl az emberi határokat képviseli, vagyis mintha vennéd a bolygó leggyorsabb élő ember gyorsaságát, reflexeit, legerősebb ember erejét stb. és egy emberbe gyúrnád. De ezt mind tudjuk. Ez szerintem azért több, mint amit reálisan(amennyire lehet nyilván) Natasha, vagy akár Sólyomszem tud fizikailag.

Idézet
És ott lesz még Fury is, akinek szintén nincs több képessége, mint az előbb említett kettőnek.
Fury szerintem a közelharcokban nem nagyon fog részt venni. A trailerek nem ezt hangsúlyozzák. Amúgy még le is nyelném Romanoff kisasszony jelenlétét, lehetne találni valami olyan szerepet neki, amivel hasznossá tudja tenni magát a csapatban hátrányai ellenére...csak ne tolnák úgy a képembe minden előzetesben, kb. mintha akkora ász lenne, mint a nagyágyúk. Johansson egy nagyon szép nő, sőt, még nem is tehetségtelen, de ahogy itt mutogatják egy Hulk, Vasember mellett mint akciózó keménycsajt, az számomra egyenesen kínos. Sőt, nevetséges.
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 07. - 23:22:29 írta pepo05 »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9158 Dátum: 2012. február 08. - 22:13:58 »
Ez az Avengers spot nagyon ütős! :oh: ;D  Várós!
Az Özvegy tényleg kilóg kicsit a sorból, de remélhetőleg többnyire lopakodós-kémkedős szerepköre lesz majd (azon kívül, hogy eyecandy). :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9159 Dátum: 2012. február 08. - 22:18:49 »
Vasembernek nem fura a hátirakéta? Úgy néz ki mint Rocketeer. Benne pont az a pláne, hogy a tenyeréből és a talpából jön a tolósugár.