Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319892 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #1000 Dátum: 2008. március 29. - 15:13:20 »
Ne nézz tévét. Én legalábis nem nézek filmeket tévében mert felháborító, amit csinálnak. A Csillagközi Inváziós esettel teli lett a pohár, azóta nem néztem össz-vissz 4 filmnél többet a tévében.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1001 Dátum: 2008. március 29. - 15:30:59 »
Nekem pont a Pusztító tette be a kaput, azóta én is max az HBO-n néztem valamit.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1002 Dátum: 2008. március 29. - 17:06:06 »
Az tuti, nekem is az egyik kedvencem a Pusztító. Ezért is voltam tiszta ideg amikor múltkor adták a tévében. Teljesen megvágták, és még át is szinkronizálták. :drying:
Új szinkron a Pusztítón?! Hát ilyen nincs. Most őszintén, mér kell új szinkront használni a filmeknél? Olcsóbb, mint megvenni a régit? Az ilyen görényeket felkötném egy fára, és otthagynám őket. :drying:

Nincs több Fantasztikus négyes?
Chris Evans szerint a Fox végzett a Fantasztikus Négyes franchise-zal és a pletykák ellenére nem forgatják le a harmadik epizódot. A stúdió inkább az Ezüst Utazó első saját filmjére összpontosít.
Pedig folyamatosan szállingóztak egy ideig a hírek, hogy Jessica Alba gyermeket vár/szül majd a harmadik részben, ám ezt a Fáklyát alakító Chris Evans határozottan cáfolta. Saját bevallása szerint ugyanis őt még mindig nem kereste fel senki a harmadik rész miatt, pedig már több mint egy év eltelt a Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó bemutatója óta.
A színész szerint az első rész premiere után szinte azonnal felkeresték őt a folytatás miatt és ennek hiánya, valamint a tény, miszerint a Fox most az Ezüst Utazó első önálló filmjére koncentrál, agodalommal tölti őt el. Evans azért nem keseredik el, hiszen legalább nem skatulyázzák be.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1003 Dátum: 2008. március 29. - 19:09:18 »
Fene a belüket, pedig biztosan jobb lett volna egy újabb F4 film, mint egy Utazós.  :drying: :drying:

A régi szinkronok felújítása, és jogainak felkutatása, kifizetése kerül többe, mint újracsinálni hozzá egyet.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1004 Dátum: 2008. március 29. - 20:41:10 »
én is Pepo véleményén vagyok, nem szabad manapság már TVben nézni filmet. Szörnyű miket művelnek velük. Még az hagyján, hogy újra szinkronizálják (ami nagy vétek, mert a régi szinkronok mindig jobbak az újakknál, eddig még semmi sem cáfolta ezt meg, de a pénz...), de hogy azok a vágások... Amikor megnéztem a Csillagközi inváziót meg a Hazafit, esküszöm nem szidtam még embert úgy mint akkor az ORTT-t (igaz ők a felelősök emiatt? ha nem akkor azt szidtam akik csinálták) Hát Istenem, minek találták ki a 18-as karikát ha még azt sem mutathatják, hogy valakit lelőnek?!?!?! Olyan ez, mint a Dragonball botrány? Valami idióta gyerek kiugrik az ablakon azt üvöltve, hogy kámeháme és emiatt be kell tiltani egy sorozatot? Mi történt? Valaki megnézte a Rambot és ezután lelőtt valakit, és az ORTT azt mondja "Ohh Jajj, vágjunk ki minden véres jelenetet minden filmben, ezzel majd megakadájozzuk, hogy bárki is megsérüljön". Jóhogy nem már éjfélkor 18-as karika mellett a kacsameséket adják, de ott is kivágva minden Kvák kapitány repülést. Húú de ideges voltam emiatt. Még jó, hogy nincs TV-m.
Nem értem ezt az országot, hogy mindent maximálisan le kell korlátozni, mert azt hiszik emiatt megszűnik minden probléma. Én már félek kocsiba ülni miután megeszek egy bonbon-meggyet, nehogy elvegyék a jogsimat, Anyám ha reggel iszik egy pohár bort már egész nap nem vezet, mert félti a jogsiját. Bár tudom ezt pölö azoknak találták ki akik minden reggel kisüstivel kezdenek munka előtt, így tuti megfegyelmezik őket, de akkor is zavar. Osztrákba legalább még belefér egy kis sör.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1005 Dátum: 2008. március 29. - 22:11:50 »
Ugyan ez már off téma, de én se értem ezeket  és mélységesen felháborít. Nekem is a Csillagközi Invázió azért verte ki a biztosítékot, mert ha jól emlékszem elég későn, 22 után adták, 18-as karikával és kivágták, amikor átmegy a srác kezén a kés...(A hegedűs, már nem emlékszem a nevére...Jake Busy jtszotta)...szánalmas, amit csinálnak.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #1006 Dátum: 2008. március 31. - 14:18:31 »
Idézet
Idézet
De ha te akarnád a gyereked pl Jennifernek hívni, akkor azt csak DZS-vel írhatnád le, mert nem vagy kisebbségi.
Úgy tudom, már minden név megengedett bárhogy.
Uh, lehet, nem néztem utána egy ideje. :-\

Idézet
Idézet
Biztos az fordította, aki a Silent Hillt is.
Mármint a címét?
Nem, az egész filmet. ;D Akkora baromságokat írtak benne, hogy az kész. :stupid:

Azzal egyetértek, hogy nem szabad tv-ben filmet nézni. De igazából szerintem az egész tvnézés egyszerűen időpazarlás és agysejtpusztítás. :roll: Én csak konzoljátékra és dvd-re használom a tv-t, kábeltévém meg nincs is. 8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #1007 Dátum: 2008. március 31. - 16:18:40 »
Én is így vagyok vele. Csak nálunk azé még van kábel tv, esténkéánt anyám nézi rajta az Anyátok köztöt, vagy a TV Paprikát.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1008 Dátum: 2008. március 31. - 16:26:34 »
Szerintem a TV történet legtöbb jelenet kivágását, a Nick Cage féle Szikla szenvedte el, hála a magasságos RTL Klub-nak. Sokáig úgy voltam vele, hogy milyen egy rakás kaki ez a film, miután kétszer is végigszenvedtem a fent említett csatornán, aztán valakitől megkaptam DVD-n, és kínomban betettem, és akkor koppantam egy nagyon, hogy hohó, ez mégis csak jó film, csak az ellenség vágója betete a lábát. Cesszék meg. Ha este nem sorozatot akarok nézni, hanem filmet, akkor azt szigorúan csak DVD-n teszem.  :drying:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1009 Dátum: 2008. március 31. - 16:57:48 »
Mit vágtak ki belőle? Fogadjunk azt is kiszedték, amikor beledöfi a szívébe az injekciót.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1010 Dátum: 2008. március 31. - 17:16:35 »
Nem, az egész filmet. ;D Akkora baromságokat írtak benne, hogy az kész. :stupid:
Tudnál idézni belőle? Egyre én is emlékszem, az "Indulj már, vazze!" az nagyon gáz volt  ;D de másra nem nagyon...  :-[

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1011 Dátum: 2008. március 31. - 18:04:09 »
A régi szinkronok felújítása, és jogainak felkutatása, kifizetése kerül többe, mint újracsinálni hozzá egyet.
:surp: Ezt nem is tudtam.
Szerintem a TV történet legtöbb jelenet kivágását, a Nick Cage féle Szikla szenvedte el, hála a magasságos RTL Klub-nak. Sokáig úgy voltam vele, hogy milyen egy rakás kaki ez a film, miután kétszer is végigszenvedtem a fent említett csatornán, aztán valakitől megkaptam DVD-n, és kínomban betettem, és akkor koppantam egy nagyon, hogy hohó, ez mégis csak jó film, csak az ellenség vágója betete a lábát. Cesszék meg. Ha este nem sorozatot akarok nézni, hanem filmet, akkor azt szigorúan csak DVD-n teszem.  :drying:
Heh, azt a filmet én is RTL-en láttam először, én is majd hülyét kaptam tőle, de ettől függetlenül tetszett. Nem reklámozni akarok, de a TV2 nem vágja meg a filmeket, ott lehet normálisan kikapcsolódni, dühöngés nélkül.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1012 Dátum: 2008. március 31. - 18:59:53 »
Szerintem amúgy a Die Hard 3 a csúcs, az totál új szinkront kapott, amiben "hajadra kenheted a keresztűl húzott számításaidat" kaliberü szitkok hangoznak el, az eredeti dumák helyett, amikben minden második szó káromkodás volt (vagy inkább minden első), és persze minden keményebb jelenetet kivágtak a filmből.
Amúgy még a Schwarczi féle Ítéletnap volt olyan film, hogy TV-ről vettem fel, és úgy néztem meg egy tonnaszor videón, aztán meglett DVD-n is, és hát azt se kímélték, vagy a Végképp eltörölni szintén ilyen.
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 01. - 10:10:02 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1013 Dátum: 2008. március 31. - 22:00:35 »
Az angol nyelvben jóval gyakoribb a káromkodás, mint nálunk, vagyis adott esetekben gyakrabban használják. Ha megnéztek egy Monty Pythont felirattal, hallható, hogy sokszor jobb a magyar szöveg a káromkodások csökkentésével. De nem elhagyásával(!).

Ju

• Pókfej
« Válasz #1014 Dátum: 2008. április 01. - 10:42:49 »
Tudnál idézni belőle? Egyre én is emlékszem, az "Indulj már, vazze!" az nagyon gáz volt  ;D de másra nem nagyon...  :-[
Az első az volt, amikor a kislány meow-ját lefordították "Tudom"-nak. :) Azt mondjuk még meg lehet magyarázni, de akkoris. :D
Utána meg a vége felé félreértették a fate szót faith-nek és elmondták párszor, hogy a bigott vallásos falu megtagadta a "hitét", azért voltak még ott abban a világban. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1015 Dátum: 2008. április 01. - 11:01:03 »
Na gyerekek már hivatalos a hír, bár én is először áprislisi tréfának gondoltam, de minden nagyobb filmes portál, és maga Sam Raimi is megerősítette egy tegnapi, a Wizard-nak adott nyilatkozatában, hogy Tobey helyett Nicholas Brendon vagy a már korábban is emlegetett Gyllenhaal alakíthatja majd a negyedik Pókember filmben a címszereplőt. Több okra is hivatkoztak, Tobey az Afterburn című képregény filmadaptációjának lesz a producere és feltehetően főszereplője is. A január óta futó Afterburn egy posztapokaliptikus világban játszódik, amelyben a Föld nagy része elpusztult. A sztori középpontjában kincskeresők állnak, akik jó pénzért vállalják olyan értékek felkutatását, mint a Mona Lisa vagy a Rosetta kő, miközben meg kell küzdeniük a rivális kincskeresőkkel, kalózokkal és mutánsokkal. A filmnek egyelőre nincs se írója, se rendezője, de Maguire jelenleg még úgyis a Robotech című japán anime élőszereplős filmváltozatának megvalósításán dolgozik. Sam apánk pedig friss vért akart behozni.
Brendon eddig nem szerepelt igazán nagy költségvetésű mozikban, főként a Buffy sorozat Xander-ként ismerhetjük:

Nincs több Fantasztikus Négyes?

Chris Evans szerint a Fox végzett a Fantasztikus Négyes franchise-zal és a pletykák ellenére nem forgatják le a harmadik epizódot. A stúdió inkább az Ezüst Utazó első saját filmjére összpontosít.
Pedig folyamatosan szállingóztak egy ideig a hírek, hogy Jessica Alba gyermeket vár/szül majd a harmadik részben, ám ezt a Fáklyát alakító Chris Evans határozottan cáfolta. Saját bevallása szerint ugyanis őt még mindig nem kereste fel senki a harmadik rész miatt, pedig már több mint egy év eltelt a Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó bemutatója óta.
A színész szerint az első rész premiere után szinte azonnal felkeresték őt a folytatás miatt és ennek hiánya, valamint a tény, miszerint a Fox most az Ezüst Utazó első önálló filmjére koncentrál, agodalommal tölti őt el. Evans azért nem keseredik el, hiszen legalább nem skatulyázzák be.

« Utoljára szerkesztve: 2008. április 01. - 11:24:27 írta Ben Reilly »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1016 Dátum: 2008. április 01. - 11:34:51 »
Szerintem ez akkor is április 1-es tréfA.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1017 Dátum: 2008. április 01. - 11:39:50 »
Én sosem szerettem Tobey-t a szerepben, úgyhogy remélem igaz.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1018 Dátum: 2008. április 01. - 11:51:46 »
Batman máris szárnyal

A sötét lovag körül semmi sem szokványos. Az új Batman-film a nyár igazi szenzációja lesz, és a Warner Bros. munkatársai jó előre gondoskodnak róla, hogy ez senkinek ne kerülje el a figyelmét.
Amerika tizenkét legnagyobb városában az elmúlt hetekben rejtélyes óriásplakátok bukkantak fel, rajtuk kétféle felirat: „Harvey Dentet kerületi ügyésznek” illetve: „Hiszek Harvey Dentben!”.
Hetvenkét órán belül ismeretlen huligánok az összes óriásplakátot lefestették. A jelölt fényképére széles mosolyt, szemére sötét karikát, az üzenetbe pedig egy „is” szócskát festettek. Valaki nagyon utálhatja Harvey Dentet. (The Dark Knight, hazai bemutató: július 24.) A reklámcég igazi graffitiseket alkalmazott, hogy bevezető reklámüzenetüket átfirkálják és ezzel feltűnőbbé tegyék. Az ötlet új szakkifejezést is szült. Az advertainment azt jelenti: a szórakoztatás már a reklámmal kezdődik. És persze: a nyár várva-várt sikerfilmében csúcsosodik ki.

Micsoda cím - Terminator: The Return of the Terminator
Ezt sütötték ki a Terminátor 4 címének vazzeg. Ugye nemrég elvetették az idióta Terminator Salvation: The Future Begins címet, erre ezzel rukkolnak elő. Remélem, hogy kamunak bizonyul.. Már csak a magyarítására leszek kíváncsi.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1019 Dátum: 2008. április 01. - 12:20:36 »
Én sosem szerettem Tobey-t a szerepben, úgyhogy remélem igaz.
Remélem igaz. :D Tobey szerintem csak maszkban volt elviselhető. :twisted:
Brendonnak meg jól megy a vicces fazon szerep. :)