Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320170 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9680 Dátum: 2012. november 30. - 20:49:38 »
legalább 2x hívják Emmának, szóval egy gyémántbőrű Emma nevü mutáns már elég erős hasonlóság ahhoz, hogy ezt bárki észrevegye.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9681 Dátum: 2012. november 30. - 21:11:42 »
Nem csak egy felbukkanó mutáns a sokból, hanem ő Logan csajának a húga, akivel zsarolták.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9682 Dátum: 2012. december 01. - 07:14:58 »
Valaki anno mondta, hogy lehet az az Emma, majd valamelyik Kakukk lesz... elgondolásnak nem rossz.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #9683 Dátum: 2012. december 01. - 08:51:19 »
Valaki anno mondta, hogy lehet az az Emma, majd valamelyik Kakukk lesz... elgondolásnak nem rossz.

De nem is túl jó. A gyémánt képesség akkor se kellene neki és maradjon inkább Esme, ha Kakukk, bár a SPICE így is kijönne. De szerintem ez így nagyon eröltetett...
Ja, meg az se túl szerencsés ilyen szempontból, hogy elvileg Silverfox húga volt a filmben.
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 01. - 09:18:02 írta Krizli »

BuB

• Pókfej
« Válasz #9684 Dátum: 2012. december 01. - 12:23:54 »
Jaj hát, Emma-Kakkukot kitették a fészekből, Fox szülei meg örökbe fogadták, ilyeneken ne akadjunk fent. ;D
(amúgy is, egy Indián csajnak fehér, szőke tesója, nem túl valószínű)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #9685 Dátum: 2012. december 02. - 19:27:24 »
legalább 2x hívják Emmának, szóval egy gyémántbőrű Emma nevü mutáns már elég erős hasonlóság ahhoz, hogy ezt bárki észrevegye.
Ha az nem tűnt fel senkinek, hogy Logant az X2-ben a Sós-tónál, Farkasban meg valami erdős-vízeséses helyen a Kent-farm mellett alakították át, akkor ez sem nagyon feltűnő. Sőt, még senkitől sem hallottam, hogy a két Emma feltűnt volna.  ;)

Raisu

• Traveller
« Válasz #9686 Dátum: 2012. december 02. - 20:26:24 »
a Sós-tónál,
Ezen nyíregyháziként azóta is röhögök. Sőt, az egész mozi röhögött, amikor bemondták. XD És nekem pl. feltűnt a két Emma. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9687 Dátum: 2012. december 02. - 20:59:29 »
Mike. Ki mondta, hogy az nem tünt fel senkinek? A képregényeket fullra nem ismerő haverom, aki megnézte kb. egyidőben a filmeket mondta, hogy egetrengetően nagy ellentmondások tátognak a részek között. Szóval ez nemcsak rajongói szemmel van így. Egy figyelmesebb mozinéző simán kiszúrja, hogy a Wolverine filmben, és a First Classban is több helyen kilóg a lóláb.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #9688 Dátum: 2012. december 03. - 09:37:40 »
Én ezt nem is mondtam, de nem mindenki - s az uccsó szón van a lényeg. A figyelmeseknek feltűnik az X2-ben lévő McCoy és a FC-ben lévő közti különbség (szőr), s a Wolverine-ben s az FC-ben lévő Emma - ellentmondás mindkettő, de az egyik jobban észrevehető, mint a másik. Én csak ezt taglaltam eddig, míg Te azt mondtad, McCoy annyira nem baki, szerintem meg mindkettő az. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #9689 Dátum: 2012. december 03. - 11:33:53 »
A senki és a nem mindenki között azért tág a határ. ;)
Amúgy mindent összevetve egyetértek veled, csak más irányból közelítettem meg a problémát.
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 03. - 14:41:00 írta Todd »

balogh44

• Thanos
« Válasz #9690 Dátum: 2012. december 03. - 20:05:17 »
Hoppá:

:o

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9691 Dátum: 2012. december 03. - 20:39:32 »
Elképesztően nem érdekel a hatszázadik újrázása ennek a karakternek filmen. Az első mozifilmek királyak voltak, a Lois és Clark zseniális volt, a Smallville-t imádtam, de már az utolsó film is necces volt, de még nézhető, de most 2 évvel később megint egy új... csak én vagyok, akit tök hidegen hagy? Hogy semmi ötletük nincs - mi is lehetne, amikor mindent elmeséltek már az eddigiekben -, csak a felkapott képregényfilmek miatt készül megint egy új.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9692 Dátum: 2012. december 03. - 20:45:17 »
Nem, csak én már minden ilyen állatira újramelegített dologgal így vagyok, és igyekszem keresni az újszerűt, és azt amit eddig nem láttam. A sok Reboot, meg számozott rész, beleértve a Marvel filmeket is nem nagyon hoz lázba. Egy részük még legjobb esetben valamennyire érdekel.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #9693 Dátum: 2012. december 03. - 21:16:45 »
Csak nehogy ez is olyan legyen mint Nolan Batmanje.  :shocking: A kép eléggé azt a hatást kelti.  :(
Az eredetit úgysem tudják felülmúlni, sem történetben, sem színészi játékban. Nekem még a 4 is tetszett.  :roll:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9694 Dátum: 2012. december 03. - 21:18:56 »
Már a próbálkozás is nevetséges: Superman bilincsben?  :roll:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9695 Dátum: 2012. december 03. - 21:33:22 »
Mivel törvénytisztelő, nem szabadulna ki és szökne el.  ;)
Az utolsó filmhez én nagy reményeket fűztem, de csalódtam. Ettől már inkább nem várok semmit, hátha jó lesz. A Lois és Clark nekem is tetszett, de a Smallvilleből a3. vagy 4. évad tájékán kiszálltam, mert már marhára idegesített, hogy minden ellenfele a Kryptonit sugárzástól lett erős. Ez egyszer- kétszer még elmegy, de folyamatosan...  :asit:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #9696 Dátum: 2012. december 03. - 21:34:19 »
Már a próbálkozás is nevetséges: Superman bilincsben?  :roll:

Biztos valami spéci ötvözetből van, amit nem tud elszakítani.
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #9697 Dátum: 2012. december 03. - 21:36:18 »
Inkább csak azt sugallja, hogy Supi aláveti magát a törvénynek és nem akar az emberiség ellensége lenni... :headscratch:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9698 Dátum: 2012. december 03. - 21:37:53 »
Inkább csak azt sugallja, hogy Supi aláveti magát a törvénynek és nem akar az emberiség ellensége lenni... :headscratch:

Pontosan erre gondoltam én is. A bilincs pedig csak a kisember biztonságérzetét fokozó eszköz minden esetben.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9699 Dátum: 2012. december 03. - 22:21:03 »
Lehet, hogy ezzel kisebbségben leszek, de én várom az új Szupi filmet. A Richard Donner-féle filmek sztorija ugyan jó - bár én annyira azért nem istenítem a filmeket, Gene Hackman Lex Luthora pl kifejezetten nem tetszett -, de technikailag már igencsak elavultak, erre mutattott rá a Superman Returns, vagy épp a Mátrix 3 (a levegőben repkedve bunyózós jelenetekkel). A mai CGI technikával nagyon látványos Szupi filmet lehetne csinálni. A Superman Returnsnak csak egy hibája volt: mind hangulatában, mint a sztorit tekintve kötődött a Donner-filmek retro hangulatához. Pedig én már a Returnstól is azt vártam volna, hogy egy modernizált, a retro hangulattal szakító film legyen. Ezzel szemben a Smallville már ízig-vérig modern, a mai kor szellemében játszódó sorozat, csak egy baja van: nem igazi Superman-sorozat. Egy alternatív univerzumban játszódó sztori a fiatal Clark Kentről. A maga nemében amúgy jó lenne, csak én nem ezt vártam a soritól. Miután pár évad elteltével rájöttem, hogy itt a büdös életben nem lesz Clark Kentből Superman, illetve rohadtul kezdett zavarni, hogy minden főbb ellenségét leveri fiatalon, holott a képregényben csak Supermanként kerül szembe velük, kiábrándultam a sorozatból és nem néztem tovább.
Szóval, ha a Póki rebootra azt mondjuk, hogy korai volt, akkor a Superman reboot szerintem nagyon is időszerű, mert a Donner-filmek régiek, a Returns pedig megbukott (nem anyagilag). Én egy modern, látványos Szupi filmet várok, remélem, hogy ezt nyújtja majd az új film.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.