Lehet, hogy ezzel kisebbségben leszek, de én várom az új Szupi filmet. A Richard Donner-féle filmek sztorija ugyan jó - bár én annyira azért nem istenítem a filmeket, Gene Hackman Lex Luthora pl kifejezetten nem tetszett -, de technikailag már igencsak elavultak, erre mutattott rá a Superman Returns, vagy épp a Mátrix 3 (a levegőben repkedve bunyózós jelenetekkel). A mai CGI technikával nagyon látványos Szupi filmet lehetne csinálni. A Superman Returnsnak csak egy hibája volt: mind hangulatában, mint a sztorit tekintve kötődött a Donner-filmek retro hangulatához. Pedig én már a Returnstól is azt vártam volna, hogy egy modernizált, a retro hangulattal szakító film legyen. Ezzel szemben a Smallville már ízig-vérig modern, a mai kor szellemében játszódó sorozat, csak egy baja van: nem igazi Superman-sorozat. Egy alternatív univerzumban játszódó sztori a fiatal Clark Kentről. A maga nemében amúgy jó lenne, csak én nem ezt vártam a soritól. Miután pár évad elteltével rájöttem, hogy itt a büdös életben nem lesz Clark Kentből Superman, illetve rohadtul kezdett zavarni, hogy minden főbb ellenségét leveri fiatalon, holott a képregényben csak Supermanként kerül szembe velük, kiábrándultam a sorozatból és nem néztem tovább.
Szóval, ha a Póki rebootra azt mondjuk, hogy korai volt, akkor a Superman reboot szerintem nagyon is időszerű, mert a Donner-filmek régiek, a Returns pedig megbukott (nem anyagilag). Én egy modern, látványos Szupi filmet várok, remélem, hogy ezt nyújtja majd az új film.