Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én a Superman trailert az eredeti szinkronnal már rongyosra néztem, annyira tetszik.

Totál rá vagyok izgulva erre a filmre, részemről nagyon várós.

Amúgy a magyar szinkron se rossz, gondolom ezek még nem a végleges szinkronhangok, változhatnak még. Persze az eredeti szinkron jobb.
Ami a JLA mozit illeti: arra is kiváncsi lennék, de a DC ilyen szempontból nagyon le van maradva a Marvelhez képest, és most megy a nagy kapkodás, úgy tűnik. Félek, hogy nehogy pont ezzel a kapkodással rontsák ela dolgokat. A Marvel nagyon jól csinálta a dolgokat, lépésről lépésre felépítették a projektet, a karakterek saját filmjeivel előkészítették az Avengerst (és itt fontos, hogy a karakterek saját filmjei is mind jól sikerültek!) és az egész folyamat az Avengersben érett be igazán, nagyon profi volt minden.
Ehhez képest a DC-nek van egy zseniális, ámde lezárt Batmanje, egy nyáron debütáló - jónak ígérkező - Supermanje, és egy nagyon elcseszett Zöld Lámpása. Ezekkel az alapokkal, ha nagy kapkodásban összecsapnak egy JLA-t, csak azért, hogy a Marvellel versenyezhessenek, abból nem biztos, hogy jó fog kisülni. Egy előnye van a DC-nek, hogy Szupi és Batman annyira erős és népszerű karakterek, hogy akár egyedül is képesek elvinni a hátukon egy JLA filmet, még ha a többi szereplő magában a filmben is mutatkozik csak be. Csakhogy most az a gond, hogy a semmiből kéne előrángatni egy tök új Batmant a filmhez, vagyis a két alappillérből az egyik egyelőre elég ingatag... Szerintem a DC-nek bele kéne törődnie, hogy ezt a versenyt elvesztették a Marvellel, és okosan, a saját tempójukban kéne felépíteni a JLA projektet, úgy, ahogy a Marvel is csinálta az Avengerssel. Így több lenne rá az esély, hogy egy jó és sikeres JLA filmet kapunk.