Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319790 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Wiccan

• Bűnölő
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9840 Dátum: 2012. december 18. - 10:07:35 »
A hangsúly az akarják-on van.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9841 Dátum: 2012. december 18. - 13:34:09 »
A Warner sok mindent akarna képregényes fronton, de nem bírja a farka! ;) Lásd Wonder Woman tervezetet, pl. amit a CW nem is engedett sugárzásba.
Szóval ha nem kapja össze magát a stúdió, le fog maradni a Marvel/Paramount/Disney combo mögött!

BuB

• Pókfej
« Válasz #9842 Dátum: 2012. december 22. - 14:09:27 »
Na, milyen jó, hogy elmaradt a világvége, most már ezerrel várom a Rozsó filmet és az új Xment, amiben Hugh is többet szerepel:
FIlmdroid:

Javában zajlanak az X-Men: Az elsők folytatásának előkészületei, amiben Wolverine is szerepet fog kapni. Az adamantiumkarmú mutáns felbukkanását hivatalosan is megerősítették és Hugh Jackman twitterén közzétette, hogy ezúttal nagyobb szerepe lesz.

“Ezúttal nem csak 4 órát fog igénybe venni a munka a stábbal.” – írta. Az előző részbe Xavier és Lensherr mutánsokat keresnek csapatukba, Wolverine egy kocsmában üldögél szivarozgat és iszogat, mikor a két férfi köszön neki, de ő egyszerűen elküldi őket a fenébe, majd kér még egy italt.

He, mekkora, az az egy kis jelenetet 4 órán át csinálták? :o
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #9843 Dátum: 2012. december 22. - 14:14:25 »
Gondolom smink, jelmez, fodrász, mindennel együtt volt 4 óra, de az is lehet, hogy kompletten 4 órát volt ott a forgatáson.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9844 Dátum: 2012. december 22. - 14:17:39 »
Ha utóbbi, az egészen normális volna.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #9845 Dátum: 2012. december 22. - 14:32:29 »
Voltam már pár filmforgatáson és a 4 óra mindennel együtt szerintem még egészen reális. Csinálnak vagy három próbát, aztán felveszik megint kétszer vagy háromszor, aztán átrendezkednek és ugyanígy készül egy közeli is Jackman arcáról. A próbák meg felvételek között tanácskozás, jópofizás, sminkelés, csinosítgatás, az elején meg jelmezbe bújás, stb.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9846 Dátum: 2012. december 24. - 20:04:27 »
Hmhm, egy-két hang érdekes lett... Acélember szinkronosan.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9847 Dátum: 2012. december 24. - 22:23:10 »
Szerintem jól el lettek találva a hangok! ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #9848 Dátum: 2012. december 24. - 22:40:11 »
Costnernek kicsit furcsáltam Kőszegi Ákost, de aztán villant be, hogy nagyon nem is volt filmje Szakácsi halála óta, (vagy én nem láttam...) és így nem tudtam, hogy ki lett neki az új hangja... :headscratch:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9849 Dátum: 2012. december 25. - 10:53:55 »
Clarké nem tetszik...

balogh44

• Thanos
« Válasz #9850 Dátum: 2012. december 25. - 12:15:22 »
Miért, Rátóti Zoltánnak, vagy Markovics Tamásnak jobban örültél volna? :P
Az egyik túl idős a másik meg túl fiatal hangilag Cavill-hoz, szerintem jól jártunk ezzel a verzióval! ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #9851 Dátum: 2012. december 25. - 13:36:54 »
Nagyon ismerős ez a hang, először azt hittem, hogy  Zámbory Soma, de már totál nem vagyok benne biztos...
Viszont úgy rémlik a Halhatatlanokban egész jó hangja volt... :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #9852 Dátum: 2012. december 25. - 14:48:33 »
A felnőtt Clark Dolmány Attila.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9853 Dátum: 2012. december 25. - 15:15:01 »
Bazz... téééényleg... :roll:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #9854 Dátum: 2013. január 02. - 11:35:23 »
Kicsit furcsa lesz Clarkot/Supermant a Family Guy Stewie-jaként hallgatni. :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9855 Dátum: 2013. január 03. - 10:09:34 »

balogh44

• Thanos
« Válasz #9856 Dátum: 2013. január 03. - 15:59:00 »
Eddig csak egy valamilyen Superman-jük van, meg egy Arrow-juk a Tv-nek, nem tudom hogy lesz ebből Darkseid-os JLA mozi..... :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #9857 Dátum: 2013. január 03. - 18:58:48 »
Meg van egy Zöld Lámpás is ;D amúgy arra lehetne még sokat kötni, mégiscsak Oán szokott dekkolni...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9858 Dátum: 2013. január 03. - 21:26:31 »
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én a Superman trailert az eredeti szinkronnal már rongyosra néztem, annyira tetszik. ;D Totál rá vagyok izgulva erre a filmre, részemről nagyon várós. :D
Amúgy a magyar szinkron se rossz, gondolom ezek még nem a végleges szinkronhangok, változhatnak még. Persze az eredeti szinkron jobb.

Ami a JLA mozit illeti: arra is kiváncsi lennék, de a DC ilyen szempontból nagyon le van maradva a Marvelhez képest, és most megy a nagy kapkodás, úgy tűnik. Félek, hogy nehogy pont ezzel a kapkodással rontsák ela dolgokat. A Marvel nagyon jól csinálta a dolgokat, lépésről lépésre felépítették a projektet, a karakterek saját filmjeivel előkészítették az Avengerst (és itt fontos, hogy a karakterek saját filmjei is mind jól sikerültek!) és az egész folyamat az Avengersben érett be igazán, nagyon profi volt minden.

Ehhez képest a DC-nek van egy zseniális, ámde lezárt Batmanje, egy nyáron debütáló - jónak ígérkező - Supermanje, és egy nagyon elcseszett Zöld Lámpása. Ezekkel az alapokkal, ha nagy kapkodásban összecsapnak egy JLA-t, csak azért, hogy a Marvellel versenyezhessenek, abból nem biztos, hogy jó fog kisülni. Egy előnye van a DC-nek, hogy Szupi és Batman annyira erős és népszerű karakterek, hogy akár egyedül is képesek elvinni a hátukon egy JLA filmet, még ha a többi szereplő magában a filmben is mutatkozik csak be. Csakhogy most az a gond, hogy a semmiből kéne előrángatni egy tök új Batmant a filmhez, vagyis a két alappillérből az egyik egyelőre elég ingatag... Szerintem a DC-nek bele kéne törődnie, hogy ezt a versenyt elvesztették a Marvellel, és okosan, a saját tempójukban kéne felépíteni a JLA projektet, úgy, ahogy a Marvel is csinálta az Avengerssel. Így több lenne rá az esély, hogy egy jó és sikeres JLA filmet kapunk.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9859 Dátum: 2013. január 03. - 21:42:58 »
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én a Superman trailert az eredeti szinkronnal már rongyosra néztem, annyira tetszik.

Nem szinkronosan, de én is rohadt sokszor néztem újra a trailert. Várós film lett hirtelen a MoS tőle.