"Bale visszatérése nem lenne akkora meglepetés, hiszen egy korábbi nyilatkozatában már kijelentette, hogy ha Nolan leszállítana neki egy jó szkriptet, akkor szívesen magára húzná ismét Batman jelmezét."Erről nem is tudtam, számomra ez az érdekes.

Ha Nolan és Bale tényleg visszatérne, akkor könnyebb lenne gyorsan összehozni a JL filmet. Különben én nem értek egyet azzal, hogy a Nolan-féle Batman világ nem egyeztethető össze a JL világával. Attól még, hogy JL, nem feltétlenül csak egy SW szintű színes szagos mesét lehetne kihozni belőle. Egy ufó inváziót is be lehet mutatni úgy, hogy komoly hangvételű és drámai legyen. És Nolan zseniális forgatókönyvet írna a filmhez, abban biztos vagyok. Ha pedig sikeres lesz a Man of Steel, akkor akár Snyder is dirigálhatná a JL-t, valóban.
Azért szerintem ahhoz, hogy Batman visszatérjen a 3. film után, nem kell különösebb írói bravúr.
Egyetértek, simán meg lehetne oldani. Főleg, ha egy ufós invázióval indítanának. Mondjuk a TDKR után pár évvel játszódna a sztori, amikor Bruce és Selina a nyugdíjas szuperhősök gondtalan életét éli, Gothamre pedig Blake vigyáz, mint Nightwing. De amikor az ufó invázió részeként Gothamre is ufóbombák kezdenek potyogni, Bruce leporolja a köpenyt, hogy megmentse a népet. De persze hamar kiderül, hogy egyedül nem megy semmire, de közben véletlenül összefut Szupival, Zöld Lámpással meg mondjuk a Marsbéli Vadásszal, akik beinvitálják a csapatba. Amíg Batman Ligázik, addig Nightwing vigyázhat Gothamre. (Egy merészebb forgatókönyvben azt is el tudnám képzelni, hogy Selina az egyik ufótámadás áldozatául esik, ez szolgáltatja a motivációt, hogy Batman belépjen a Ligába és szét akarja rúgni a kis zöld seggeket.

)