Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318933 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10260 Dátum: 2013. május 03. - 00:32:40 »
Ez már tényleg a karakterek meggyalázása lenne. Johnny Storm olyannyira karakteres személy, annyira ikon, a saját karakterének mintapéldánya, hogy szentségtelenség lenne ennyire megváltoztatni.
Persze nézzük a jó oldalát: ezek után mind igazat adtok majd nekem, hogy mégis tök jó volt a korábbi F4 film.  :twisted: :hehe:

Khmmm... Mert Kingpin nem volt az?  ;)
Én mindig is azt tartottam, hogy jók az F4 filmek. Nem is értem miért fikázza mindenki őket. Ja, de értem, mert ez is divat, mint a Raimi-s Pókembernél... :hehe:
Amúgy azt tudtátok, hogy a Muppet show címe eredetileg NB lett volna?  :hehe:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10261 Dátum: 2013. május 03. - 09:38:32 »
Kingpinnél elfogadtam, mert nála nem a kaukázusi mivolta a domináns tulajdonsága, hanem a termete. Duncannél megfelelőbbet nem találtak volna a színészek között. Rosszabb lett volna egy fehér, de simán kigyúrt valaki.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10262 Dátum: 2013. május 03. - 09:50:12 »
John Goodman is elég nagy darab ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10263 Dátum: 2013. május 03. - 10:11:45 »
Na jó, de nem úúúgy.  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #10264 Dátum: 2013. május 03. - 10:53:36 »
Hát én Fisket mindig hájasnak láttam, nem izomsonak, akkor ez a rajzolók hibája. ;D Goodmannek meg van akkora hasa, mint neki :hehe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #10265 Dátum: 2013. május 03. - 11:31:33 »
Ja, és állítólag Lena Dunham esélyes lehet a Lény szerepére!!! :stupid:

OK, ez tényleg hülyeség. Onnan ered, hogy tegnap felmerült Allison Williams neve, mint lehetséges Sue Storm. Ő és Lena Dunham pedig egy sorozatban játszanak. Szóval gondolom, csak poén.

Allison Williams, egyébként:

Vele amúgy nem volna bajom, szőkére festve egész korrekt Sue volna. Bár azt nem tudom, hogy mint színész, megfelelő-e.

Michael B. Jordan pedig már forgatott egy filmet a rendezővel, a Chronicle-t. Elképzelhető, hogy innen eredhet a pletyka, bár ehhez tényleg volt egy forrás is. Azt amúgy el tudnám képzelni, hogy az ismeretség miatt szerepet kapjon a filmben, ahogy az szokás, ha egy rendező megkedvel egy színészt, de nem mint Johnny. Legalábbis remélem.

Hát furcsa is lenne, ha a fekte Fáklyának ő lenne a tesója! Bár gondolom bele magyaráznák hogy csak örökbe fogadták. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #10266 Dátum: 2013. május 03. - 11:57:12 »
A Daredevil után a Penge, a Megtorló és a Szellemlovas jogait is visszakapta a Marvel. Simán el tudom képzelni, hogy lehetne velük egy közös film.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10267 Dátum: 2013. május 03. - 12:32:53 »
A Daredevil után a Penge, a Megtorló és a Szellemlovas jogait is visszakapta a Marvel. Simán el tudom képzelni, hogy lehetne velük egy közös film.

Avengers: Dark edition?  :D Pont tegnap néztem meg a Ghost Rider végét és nagyban fogtam a fejem,hogy micsoda egy középszerű sz*r film volt és főleg Cage miatt. A második részét már nem is akartam megnézni mert a trailer elég volt :hehe:
De másvalakivel el tudnék képzelni egy Szellemlovas filmet!

Todd

• Pókfej
« Válasz #10268 Dátum: 2013. május 03. - 12:42:02 »
Már a legutóbbi Megtorló is Marvel Studio film volt, csak nem kapcsolódott a többihez.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10269 Dátum: 2013. május 03. - 12:59:05 »
Kivi vagyok, hogy ezekből mikor akarnak egy rebúútot összehozni.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10270 Dátum: 2013. május 03. - 22:57:47 »
Persze nézzük a jó oldalát: ezek után mind igazat adtok majd nekem, hogy mégis tök jó volt a korábbi F4 film.  :twisted: :hehe:
Hááát, én azért megvárnám, hogy milyen lesz a történet, meg a többi karakter. :hehe: Ha jó a sztori, lehet, hogy a néger Fáklyát is elviselem. ;D Na jó, azért nekem sem tetszik a tendencia, hogy a polkorrektség jegyében már a főszereplőket is csokiba mártjuk... (Feltéve, ha nem csak pletyka a hír.)

Kingpinnél elfogadtam, mert nála nem a kaukázusi mivolta a domináns tulajdonsága, hanem a termete. Duncannél megfelelőbbet nem találtak volna a színészek között. Rosszabb lett volna egy fehér, de simán kigyúrt valaki.
Pedig amilyen profi smink- és maszkmesteri technikák vannak, simán meg tudták volna csinálni a fehér Vezért is, ha nagyon akarják (Eddie Murphy-ből is tudtak dagadt hájpacnit csinálni... :hehe: ). De így olcsóbb és egyszerűbb volt, na meg persze a színészi tudás is nyomós érv volt Duncan mellett. :)

Mind a négyen egy filmben, vagy Penge+Szellemlovas és Fenegyerek+Megtorló? :D

Amúgy én egy Fenegyerek filmet simán el tudnék képzelni Nolan rendezésében (feltéve, hogy kap egy jó akciókoreográfust :hehe: ). :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10271 Dátum: 2013. május 03. - 23:13:33 »
Ha jó a sztori, lehet, hogy a néger Fáklyát is elviselem.
Tuti azért csinálják, hogy a Lény poénkodhasson vele, hogy mi van, odaégtél?

Idézet
Amúgy én egy Fenegyerek filmet simán el tudnék képzelni Nolan rendezésében (feltéve, hogy kap egy jó akciókoreográfust :hehe: ). :D
Az **** be! Hogy belőle is egy sötét lovagot csináljon!  :paradicsom: :box:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10272 Dátum: 2013. május 04. - 00:16:54 »
Tuti azért csinálják, hogy a Lény poénkodhasson vele, hogy mi van, odaégtél?
Tényleg! ;D
Idézet
Az **** be! Hogy belőle is egy sötét lovagot csináljon!  :paradicsom: :box:
Igen, de nézd a jó oldalát: kapnánk egy minőségi, csavaros forgatókönyvet, igazi darkos hangulatot, és ravasz, agyafúrt főgenyákat. :D Pont ezeket hiányoltam anno a Fenegyerek filmből. (Oké, Célpont telitalálat ( :hehe: ) lett, rajta nem változtatnék, de a Vezér karaktere annyira középszerűre lett írva, hogy csak Duncan játéka mentette meg.)

Különben szerintem elég sok a hasonlóság a két karakter között, ezért is lehetne hasonló stílusú a DD film, mint a Batman.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10273 Dátum: 2013. május 04. - 08:12:37 »
Urak, Kitty Pryde is befutott.

Furi rucijuk lesz, sötét jövő ide vagy oda ;D  (hmmmm, átvették a gonosz Mutánsok stílusát, azok öltöztek így az elmúlt filmekben :hehe: )

Todd

• Pókfej
« Válasz #10274 Dátum: 2013. május 04. - 09:03:50 »
Egy DD, Megtorló közös sztori valóban nagyon adná magát. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10275 Dátum: 2013. május 04. - 13:03:46 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10276 Dátum: 2013. május 04. - 18:27:10 »
Igen, de nézd a jó oldalát: kapnánk egy minőségi, csavaros forgatókönyvet, igazi darkos hangulatot, és ravasz, agyafúrt főgenyákat.
A darkos hangulattal egyetértek. A Batmaneknek minőségi, csavaros sztorija volt? Melyiknek? A második tök jó volt, de az is Ledger előadásmódja miatt elsősorban. Ravasz, agyafúrt főgenya? Melyik, Jokeren kívül? Bane? Fenegyerek ennél fényévekkel jobb, nagyon nem szeretném, ha ilyen lenne. Mindenekelőtt nem egysíkúan dark, mint Batman. Ha olyanná tennék, csak a lényegét vennék el tőle.  ;)
Urak, Kitty Pryde is befutott.
Ha ő is benne lesz, már nem lehet rossz film.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #10277 Dátum: 2013. május 05. - 12:29:30 »
Kitty Pryde is befutott.
:sweetheart:

Nekem érdektelen...olyan semmilyen ez a csaj. nem oszt nem szoroz.
Tejet kérek! Csokisat!

balogh44

• Thanos
« Válasz #10278 Dátum: 2013. május 05. - 12:32:21 »
Jaja, eszembe juttatja a 3. rész, pedig igyekszek elfelejteni.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10279 Dátum: 2013. május 05. - 18:19:15 »
A Batmaneknek minőségi, csavaros sztorija volt? Melyiknek?
Elsősorban a második részre gondolok, kétségtelenül az a trilógia legjobb darabja. De a DD filmet sztoriban nálam mindhárom Batman simán veri (meg más szempontból is, egyértelműen jobb filmek szerintem).

Idézet
A második tök jó volt, de az is Ledger előadásmódja miatt elsősorban.
Tény, hogy Ledger rendkívülit alakított - talán élete szerepe volt ez. De igazságtalan lenne azt mondani, hogy ő vitte el a hátán a filmet. ;) A TDK egy nagyon jól összerakott, komplex forgatókönyvet kapott, emellett az összes szereplő kiválóan alakított. Például Aaron Eckhart is zseniálisan formálta meg Dentet, csak ez nem tűnik fel annyira, mert Ledger ellopta a showt. Számomra a TDK minden szempontból tökéletes film volt, és ez legalább annyira Nolan érdeme, mint Ledgeré.

Idézet
Ravasz, agyafúrt főgenya? Melyik, Jokeren kívül? Bane?
Nem, a harmadik részben Talia volt az a bizonyos agyafúrt főgonosz. :) Csak ő a film nagy részében a háttérben ügyködött. Bane tulajdonképpen csak Talia jobbkeze volt, a terv végrehajtója. Nekem különben tetszett, hogy nem akartak belőle egy második Jokert faragni, szimplán csak az Árnyak Ligájának tagja volt.
Az viszont igaz, hogy Bane figurája középszerű volt, de számomra két dolog dobta fel a karakterét: Tom Hardy alakítása, amelyből remekül átjött a figura brutalitása és átütő, nyers ereje; illetve Bane eredettörténete, amely drámaibbá tette a karakterét.
Viszont el tudom képzelni, hogy ki tudtak volna hozni többet is a karakterből, ha a képregényesebb megvalósítást választják.

Idézet
Fenegyerek ennél fényévekkel jobb, nagyon nem szeretném, ha ilyen lenne. Mindenekelőtt nem egysíkúan dark, mint Batman. Ha olyanná tennék, csak a lényegét vennék el tőle.  ;)
Nem is azt mondom, hogy Batman-klónt csináljanak belőle... Természetesen tartsák meg a karakter saját stílusjegyeit, és úgy próbáljanak meg jó filmet csinálni vele, hogy közben megragadják a karakter lényegét. De mindezt megvalósíthatnák egy hasonlóan mély és komplex filmben is, mint amilyen a TDK volt. Magyarán tegyenek egy erős forgatókönyvet a figura feneke alá.

Egyébként nem tagadom, hogy a DD filmnek is van egyfajta hangulata, amit lehet szeretni, vannak benne erős jelenetek amik tetszettek, illetve a színészek is jók voltak, de azért mégis felemás érzésekkel jöttem ki a moziból annak idején. Egyszerűen gyenge és túl egyszerű volt a sztorija, sötétebb, mélyebb, komorabb filmet vártam volna, amihez pl a drámai lezárás is sokkal jobban illett volna, mint a "happy end". Túl könnyed film volt, tipikus nyári popcorn mozi, ami nálam a Szellemlovassal van egy szinten. Vagyis nem rossz, illetve kikapcsolódásnak jó, de az ember többet várt volna tőle. Erre mondtam, hogy nálam Nolan filmjei magasabb minőségi kategóriát képviselnek, mint a DD.