Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319686 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10620 Dátum: 2013. július 21. - 11:59:05 »
Ez nem egy önálló, animációs film logója? :headscratch:
Csak mert lehet, hogy valami anime lesz.
Filmnek amúgyis, valami olyasmi lenne a címe, hogy Avengers 2. Szóval nem tudom, mennyire konkrét hírek ezek.
Az x-men meg ha megváltozik, több ponton, az időutazás miatt csak pozítív változások lehetnek., legalábbis a 3. rész béli sorozat megcsúfolás után.
Ja, és:

« Utoljára szerkesztve: 2013. július 21. - 12:05:46 írta balogh44 »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10621 Dátum: 2013. július 21. - 12:08:16 »
Nekem úgy rémlik, hogy az Avengers 2 jön 2015-ben. Kissé sűrű lenne, ha egymást követő két évben kihoznának egy-egy Avengers filmet, szerintem még az idő is rövid ehhez. Másrészt meg mi értelme lenne egy majdani 3. részt reklámozni, amikor még a második rész készítése is csak kezdeti fázisban van?

áh, soká lesz a Liga film... nekem csak ez a bajom vele... és akkor 17-ig nem is lesz másik Supi film... kicsit furi... :headscratch:
Ha '17-ben jön a JL, akkor bőven befér még elé a Szupi 2, amiben állítólag Batman is felbukkan, igy elég logikus lenne. Inkább jöjjön később a JL, minthogy elkapkodják és valami szart dobjanak ki sietve. Így sem áll túl jól a projekt, mert jelenleg van egy sikeres Szupi, meg egy sikeres, ámde lezárt Batman... Valahogy vissza kell hozniuk a játékba a hegyesfülűt, ha jól fel akarják építeni a ligát. Akár még egy Green Lantern 2-vel is bepróbálkozhatnának, a JL rajzfilmből ismert négerrel a főszerepben (simán megoldható lenne a karakterváltás és ez félig-meddig rebootot is jelentene, úgy, hogy az első rész alapjaira tudnak építkezni - a karakterváltással talán tudnák feledtetni az első rész zakózását, csak ezúttal jó rendező és nagyon jó forgatókönyv kéne).

Arra leszek kiváncsi, hogy a Szupi 2-ben Batman csak cameozni fog, vagy komolyabb szerepe is lesz a sztoriban?

Plusz páran tippeltek, hogy ez az egész időutazós esemény megkavar még jobban mindent és így jön majd a reboot. :roll: ;D
Igen, tulajdonképpen az időutazással alternatív idősíkba tudják rakni az egész hóbelebancot, szóval akár teljesen újraírhatnak mindent. ;D Úgy, mint a Star Treknél, ami elvileg a régi filmek folytatása, de az időutazás miatt már egy alternatív idősíkban zajlik, így kb. azt csinál a forgatókönyvíró, amit akar. :D
Ettől függetlenül a régi x-filmeket szerintem nem kéne felülírni, simán átugorhatnák azt az időszakaszt a későbbi folytatásoknál.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10622 Dátum: 2013. július 21. - 12:24:00 »
Ez lesz az Avengers 2.
Hivatalos Facebook oldalukról:
You heard it at the Hall H panel tonight, Marvelites! The much anticipated sequel to Marvel’s The Avengers is Avengers: Age of Ultron!

Amúgy nagyon jó! Sikerült felkelteni az érdeklődésem újra!  :oh:
Nem mondhatom, hogy mekkora Age of Ultron rajongó vagyok, de tetszik az ötlet, hogy egy friss eventet filmesítenek meg. Eddig kaptunk eredettörténeteket dögivel és már jól ismert storik filmesített verzióját.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 21. - 12:29:36 írta Szilánkmentes »

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #10623 Dátum: 2013. július 21. - 12:44:36 »
Szerintem 99% hogy semmi köze nem lesz (hál istennek) az eventhez, max annyiban hogy Ultron lesz a főgonosz.

Raisu

• Traveller
« Válasz #10624 Dátum: 2013. július 21. - 12:46:24 »
Arra leszek kiváncsi, hogy a Szupi 2-ben Batman csak cameozni fog, vagy komolyabb szerepe is lesz a sztoriban?
Egymásnak fogják ereszteni őket.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #10625 Dátum: 2013. július 21. - 14:02:22 »
Ultron az nem valami droid, ami elkezdi gyilkolászni a jónépet? Kissé Terminátor utánérzése van. :headscratch:
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10626 Dátum: 2013. július 21. - 14:06:56 »
Ultron az nem valami droid, ami elkezdi gyilkolászni a jónépet? Kissé Terminátor utánérzése van. :headscratch:

De igen az. Egy mesterséges intelligencia amit Hanky Pym alkotott meg! Nem értem miért pont ezt kell nekik megfilmesíteniük, mikor annyi jó Avengers sztori létezik még amiből szemezgetni tudnának :roll: Ott van Kang aki szintén egy nagyszabású ellenség és vele már lehetne mit kezdeni bőven! Most ez a robotos sztori tényleg egy lerágott csont már a Terminátor franchise óta :stupid:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #10627 Dátum: 2013. július 21. - 14:13:01 »
Mert a Kang féle időutazós nem az. :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10628 Dátum: 2013. július 21. - 14:15:54 »
Ott legalább nem valami fostos robot ellen harcolnak hanem egy nagy hatalmú futurisztikus hódítóval :) Lényeges különbség van a kettő közt.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10629 Dátum: 2013. július 21. - 14:37:13 »
Nem tudom, miért hiszi mindenki, hogy az event lesz megfilmesítve. Egyértelműen nem. Csak annyit jelent, hogy Ultronnak jelentős szerepe lesz.
Sőt, a film címét már egy ideje biztos tudták a bennfentesek, Bendis talán éppen ezért választotta az eseménynek, nem pedig fordítva. Meg biztos mondták is a képregényes részlegnek, hogy "Most Ultront nyomassátok ezerrel, mert az Avengers 2 címe Age of Ultron lesz, a cím bejelentéséig fel kell hypeolni a népet. Addig csináljatok vele egy nagy eventet, vagy valamit." Nekem ez kimondottan logikusnak tűnik, ha figyelembe vesszük, hogy jelenleg a képregényeket nem kis mértékben a filmek reklámozásához használják.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10630 Dátum: 2013. július 21. - 14:44:20 »
Nekem tök mindegy melyik Ultron sztorit fogják feldolgozni, ha egyik se tetszett soha beleértve magát a karaktert is :lol:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10631 Dátum: 2013. július 21. - 14:46:57 »
Nekem úgy rémlik, hogy az Avengers 2 jön 2015-ben.
Közben másik fórumon kitárgyaltuk, hogy valóban én emlékeztem rosszul az időpontokkal kapcsolatban.

Idézet
Kissé sűrű lenne, ha egymást követő két évben kihoznának egy-egy Avengers filmet, szerintem még az idő is rövid ehhez
Ó, nehogy azt hidd. Már senki nem emlékszik a Mátrix 2-3-ra? Ott fél éven belül mutatták be a két részt. Nem lehetetlen, ha már kész a történet, akkor egyben le lehet forgatni két filmet.

Nem tudom, miért hiszi mindenki, hogy az event lesz megfilmesítve. Egyértelműen nem. Csak annyit jelent, hogy Ultronnak jelentős szerepe lesz.
Szerintem is. Tuti, hogy nem az eventet filmesítik meg. Már csak azért is, mert a benne szereplő X-ek filmes jogai a Foxnál vannak, tehát eleve esélytelen a Rozsomákos szál véghezvitele. Pláne, hogy valami hasonló lesz a mostani X-filmben. Ennyire meg nem hülyék.

Most ez a robotos sztori tényleg egy lerágott csont már a Terminátor franchise óta :stupid:
Meg lehet azt is csinálni normálisan, ha jó a történet hozzá. Plusz ne felejtsük el a látvány-faktort sem, mert a szuperhősöknek zúzniuk kell, és egy rakás Ultron robot ellen lehet zúzni rendesen.  :brow:

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10632 Dátum: 2013. július 21. - 15:04:28 »
Na meg Ultron és Skarlát Boszorkány mellé logikus volna, hogy megkapjuk majd Víziót is. Legalábbis elég nagy lehetőséget szalasztanának el, ha nem most hoznák be a karaktert.
Illetve Sepinek is igaza van, robotokat ezerrel lehet zúzni PG-13 besorolásban. ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10633 Dátum: 2013. július 21. - 15:24:00 »
Víziót másképp is megoldhatnák ha akarnák. Lehetne ember aki valami kísérlet folytán szuper erőre tesz szert! Nekem ez tetszene, mert a síró androidtól mindig is csak a hajamat téptem ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10634 Dátum: 2013. július 21. - 15:30:59 »
Nem lehetetlen, ha már kész a történet, akkor egyben le lehet forgatni két filmet.
Nekem is megfordult a fejemben ez a lehetőség, de valamiért nem hiszem, hogy meglépik. Már csak azért sem, mert két Avengers között ki lehet hozni önálló filmeket a karaktereknek (rókabőr). :D

Szerintem is. És Thanos sem maradhat ki, mivel az első rész végén belengették, így minden rajongó őt várja.

Én amúgy Ultront minimálisan ismerem, igazából a képregényben is az volt a bajom vele, hogy nagyon idiótán néz ki. :lol: De bízom benne, hogy a filmben valami korszerű, tetszetős dizájnt kap.

Idézetet írta: Mr.Sinister
Ott van Kang aki szintén egy nagyszabású ellenség és vele már lehetne mit kezdeni bőven!
Ennyi erővel inkább szerezzék vissza az F4 jogait, és legyen Fátum az egyik főgenya. :P

Gyerekek, tudjátok mi lenne az igazi álomfilm? Ha minden karakter megfilmesítési joga visszaszállna a Marvelre, és kihoznának egy F4 vs. Avengers vs. X-Men filmet. ;D Vagy egy Titkos Háborút. :oh: Irgalmatlan drága lenne, de hogy azzal is kaszálnának legalább egymilliárdot, az hészentség. ;D

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Raisu

• Traveller
« Válasz #10635 Dátum: 2013. július 21. - 15:52:33 »
Sőt, a film címét már egy ideje biztos tudták a bennfentesek, Bendis talán éppen ezért választotta az eseménynek, nem pedig fordítva. Meg biztos mondták is a képregényes részlegnek, hogy "Most Ultront nyomassátok ezerrel, mert az Avengers 2 címe Age of Ultron lesz, a cím bejelentéséig fel kell hypeolni a népet. Addig csináljatok vele egy nagy eventet, vagy valamit." Nekem ez kimondottan logikusnak tűnik, ha figyelembe vesszük, hogy jelenleg a képregényeket nem kis mértékben a filmek reklámozásához használják.
Nekem pont az ellenkezője jön le. "Adjuk ezt a címet a következő Avengers filmnek, és növeljük a kötetes eladásokat!" Mondjuk ebben közrejátszik a Thanosos jelenet a stáblista végén. Mindenki őt várta a folytatásra, és most ez az Ultronos lépés elég furán jött ki, szerintem. Pláne úgy, hogy az Ant-Man film elvileg 2015 novemberében fog kijönni, az Avengers 2 után. De persze lehet, hogy az Avengers 2-ben csak civilben fog szerepelni Hank, és majd csak a saját filmjében fog hősködni. De az végül is tény, hogy senki sem mondta, hogy Thanos az Avengers 2-ben lesz. :D

Idézet
Kissé sűrű lenne, ha egymást követő két évben kihoznának egy-egy Avengers filmet, szerintem még az idő is rövid ehhez
Ó, nehogy azt hidd. Már senki nem emlékszik a Mátrix 2-3-ra? Ott fél éven belül mutatták be a két részt. Nem lehetetlen, ha már kész a történet, akkor egyben le lehet forgatni két filmet.
Azt a két filmet mindenki igyekszik elfelejteni. :D De a Mátrix esetében nem voltak tie-in filmek.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10636 Dátum: 2013. július 21. - 16:05:09 »
Lehet úgy kerül Pym be a képbe, hogy az A2ben ő szabadítja véletlen folytán a világra Ultront és majd utána lesz hős és ezt az idővonalat követi majd a saját filmje is. Amúgy Víziót úgy tudom elképzelni a filmben, mint egy titkos Ultron "fegyver", amire rátalál a csapat és sikerül újraprogramálni/liberálni és így győzedelmeskedhet a csapat. Vagy talán end credits után jelenik meg. Másképp nem lenne értelme.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10637 Dátum: 2013. július 21. - 16:20:54 »
Nekem pont az ellenkezője jön le. "Adjuk ezt a címet a következő Avengers filmnek, és növeljük a kötetes eladásokat!"

Oda-vissza működik a reklám, de biztos vagyok benne, hogy a filmes részlegnek nagyobb szabadsága van, mint a képregényeseknek és ők vetették fel először Ultron szerepeltetését. Biztosan nem véletlenül használták a képregényben nemrég Ultront, szerintem ők már rég tudtak arról, hogy ő lesz a következő filmben.
De abban igazad van, hogy a kötetet is most jó sokan be akarják majd szerezni. :D
Viszont szerintem tudják mit csinálnak, nekem nem tűnik utolsó pillanatos változtatásnak.

Víziót én úgy képzelném el, hogy a film vége felé jelenik csak meg.

Pym meg feltűnhet az Avengers2-ben is először. Sőt, még azt is megtehetik, hogy az Ant-Man kronológiailag előbb játszódik, bár ezt valamiért nem hiszem. De lehet, hogy tényleg csak civilben szerepel majd először, az A2-höz nem kell feltétlenül szuperhősnek lennie, aztán a vége felé volna benne egy utalás, hogy egy "hangyás sisakon" dolgozik. :)
Vagy az Ant-Man film idején már szuperhősként tevékenykedik és elcsórják tőle a szerelést, így egy újabb Ant-Man karakter megszületéséről fog szólni az a film, Pym pedig keres magának egy új szuperhős identitást.
Sokféleképpen meg lehet oldani.

Különben Karen Gillan kopaszra borotválta a fejét Nebula szerepéért a Guardians of the Galaxy filmhez és hát nem hiszem, hogy ezt több filmhez is vállalta volna, szóval egyszer használatos karakternek tűnik.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10638 Dátum: 2013. július 21. - 16:22:04 »
Idézet
Ennyi erővel inkább szerezzék vissza az F4 jogait, és legyen Fátum az egyik főgenya.

Ez már alapból viccesen hangzik ugyanis Kang, Fátum archetípusa. Vagy fordítva ;) De ha választanom kéne biztosan Kang-re voksolnék mert ő valahogy tekintélyt parancsolóbb mint Doom.

Idézet
Gyerekek, tudjátok mi lenne az igazi álomfilm? Ha minden karakter megfilmesítési joga visszaszállna a Marvelre, és kihoznának egy F4 vs. Avengers vs. X-Men filmet. ;D Vagy egy Titkos Háborút. :oh: Irgalmatlan drága lenne, de hogy azzal is kaszálnának legalább egymilliárdot, az hészentség. ;D

Az X-Men kivételével, felőlem nyugodtan visszaszállhat az összes ;D A mutánsokhoz inkább ne nyúljanak mert bele sem merek gondolni milyen lapos és klisés filmek születnének a Disney égisze alatt :uhoh: Kb mint az Avengers...

Arra egyébként nem gondoltatok hogy tök felesleges Pym-et belesuvasztani egy Avengers filmbe? A képességei azok amik látványosak,de a robotjait (beleértve Víziót) akár Tony is megcsinálhatná hisz neki ugyanaz a szakterülete!

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10639 Dátum: 2013. július 21. - 16:35:44 »
Arra egyébként nem gondoltatok hogy tök felesleges Pym-et belesuvasztani egy Avengers filmbe? A képességei azok amik látványosak,de a robotjait (beleértve Víziót) akár Tony is megcsinálhatná hisz neki ugyanaz a szakterülete!

Mivel "rögtön utána" jön az Ant-Man film, így nem biztos, hogy szerencsés volna a dolog. Pym története összekapcsolódik Ultronnal, ne Tonyt terhelje érte a felelősség.

Én egy kicsit csalódott vagyok, hogy az Avengers 2 az Age of Ultron lesz. Tök olyan, mintha az utolsó pillanatban megváltoztatták volna a sztorit, hogy passzoljon a legutóbbi nagy eventhöz. Így akkor Thanos tolódik az Avengers 3-ra? Vagy ő csak a GotG-ban lesz?

Az előbb néztem egy Kevin Feige interjút, amiben arról beszél, hogy Thanos feltűnik a GotG-ban, de ő egy a "többiek felett álló" karakter, aki inkább csak mozgatja a szálakat és fentről irányít, hosszútávú terveik vannak vele. Szóval az Avengers2 esetében is ilyesmiről lehet szó. Még talán az se lehetetlen, hogy Ultront is földönkívüli eredetű technológiaként próbálják majd filmre vinni.
Thanos stáblistás jelenete inkább a következő fázisnak szólt és nem feltétlenül az Avengers2-t jelezte előre. Valószínűleg Avengers3-as főellenség lesz.

Azt viszont továbbra is úgy vélem, hogy nem a képregényes Age of Ultron esemény volt hatással a filmre, hanem fordítva. De érdekes lenne feltenni ezt a kérdést Bendisnek vagy Whedonnak. Mármint, hogy ki vette át kitől a címet és honnan jött Ultron szerepeltetésének ötlete. De a film esetében logikus lépés Ultron, Ant-Man, Vízió és Skarlát Boszorkány miatt is, a képregényben nem volt különösebb oka előszedni a figurát.