Nekem úgy rémlik, hogy az Avengers 2 jön 2015-ben. Kissé sűrű lenne, ha egymást követő két évben kihoznának egy-egy Avengers filmet, szerintem még az idő is rövid ehhez. Másrészt meg mi értelme lenne egy majdani 3. részt reklámozni, amikor még a második rész készítése is csak kezdeti fázisban van?
áh, soká lesz a Liga film... nekem csak ez a bajom vele... és akkor 17-ig nem is lesz másik Supi film... kicsit furi...
Ha '17-ben jön a JL, akkor bőven befér még elé a Szupi 2, amiben állítólag Batman is felbukkan, igy elég logikus lenne. Inkább jöjjön később a JL, minthogy elkapkodják és valami szart dobjanak ki sietve. Így sem áll túl jól a projekt, mert jelenleg van egy sikeres Szupi, meg egy sikeres, ámde lezárt Batman... Valahogy vissza kell hozniuk a játékba a hegyesfülűt, ha jól fel akarják építeni a ligát. Akár még egy Green Lantern 2-vel is bepróbálkozhatnának, a JL rajzfilmből ismert négerrel a főszerepben (simán megoldható lenne a karakterváltás és ez félig-meddig rebootot is jelentene, úgy, hogy az első rész alapjaira tudnak építkezni - a karakterváltással talán tudnák feledtetni az első rész zakózását, csak ezúttal jó rendező és nagyon jó forgatókönyv kéne).
Arra leszek kiváncsi, hogy a Szupi 2-ben Batman csak cameozni fog, vagy komolyabb szerepe is lesz a sztoriban?
Plusz páran tippeltek, hogy ez az egész időutazós esemény megkavar még jobban mindent és így jön majd a reboot.

Igen, tulajdonképpen az időutazással alternatív idősíkba tudják rakni az egész hóbelebancot, szóval akár teljesen újraírhatnak mindent.

Úgy, mint a Star Treknél, ami elvileg a régi filmek folytatása, de az időutazás miatt már egy alternatív idősíkban zajlik, így kb. azt csinál a forgatókönyvíró, amit akar.

Ettől függetlenül a régi x-filmeket szerintem nem kéne felülírni, simán átugorhatnák azt az időszakaszt a későbbi folytatásoknál.